Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Cheverly​のベストフレンチアメリカン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Brescaの写真
4.6
素晴らしい(854)
価格:高い
• French american • Uストリート・コリドー
本日15回予約が入りました。
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Michele’sの写真
4.1
とても良い(288)
価格:高い
• French american • ウェスト・ループ
MICHELIN-starred Chef Matt Baker's second restaurant is an homage to his late mother. Join us for Summer Restuarant Week, August 12th-25th for $35 lunch options and a $55 dinner menu! Guests can enjoy the bar and lounge, perfect for dining solo or gathering with friends. Weekends are reserved for delectable brunch options, served alongside craft cocktails. A slight departure from his highly-acclaimed Michelin-starred restaurant, Gravitas- the approach to all things culinary at Michele's is just as seasonal and serious, but playful and accessible. We have a celebration fit for any occasion: the perfect blend of delicious food, live entertainment, and great company! Now offering lunch, Mondays-Fridays 11:00am-3:00 pm.Ask about our specialty features:Monday Burger Night Wine Down WednesdaysLive Music & Prime Steaks Every ThursdayHalf-Shell Happy HoursSeasonal Happenings & More!
Jackieの写真
4.6
素晴らしい(159)
価格:高い
• French american • ネイビー ヤード
本日7回予約が入りました。
Jackie offers modern American cuisine with nods to classic flavors. Seasonal menus showcase innovative creations alongside American classics, all with fresh sustainably-harvested ingredients; add creative cocktails, a beautiful wine list, and impeccable service - a perfect setting for a comfortable satisfying brunch or dinner.
La Biseの写真
4.7
素晴らしい(913)
価格:高い
• French american • ダウンタウン
本日15回予約が入りました。
The Oval Room(ジ・オーバル・ルーム)は、ホワイトハウスの向かいにあるファラガット広場の近くに位置するエレガントで洗練されたレストランです。政治家、ジャーナリスト、ロビイスト、弁護士、元大統領の間で人気があります。現代的かつシックな内装で、プライベートダイニングも提供しています。料理評論家や愛好家を魅了した現代的な季節のアメリカ料理を楽しめます。The Oval Roomの花が咲き乱れるパティオは、米国で最高の屋外ダイニングスポットのひとつであるとUSAトゥデイが述べています。The Oval Roomは北米優秀レストラン賞(Distinguished Restaurant of North America Award)の受賞歴があるほか、モダン・ラグジュアリー・ワシントンDCの「レストラン・オブ・ザ・イヤー」も授与しました。The Oval Roomでは、エグゼクティブシェフであるJohn Melfiと彼のチームが素晴らしい季節の料理を用意してお待ちしています。モダン・ラグジュアリー・ワシントンDCの記事は、以下のURLをご覧ください: http://dc.modernluxury.com/dining/restaurant-year-oval-room
Station 4の写真
4.1
とても良い(3804)
価格:普通
• French american • ウォーター フロント
本日36回予約が入りました。
アメリカンビストロスタイルの新しいレストランです。
Butterworth'sの写真
4.6
素晴らしい(19)
価格:高い
• French american • キャピトル ・ ヒル
本日21回予約が入りました。
A cozy full service restaurant in the heart of Capitol Hill. With executive chef Joseph Nardo in our kitchen, and known Capitol Hill restaurant alumni Bart Hutchins on our floor; come and join us for cocktails, wines, and well composed french dishes in the evening. Or if you are an early bird, we have a full cafe and daytime service offering our house blend espresso, a beautiful selection of teas, and a separate daytime food menu to help you start your day. We are open Wednesday to Sunday. Our daytime service is 8am till 3pm, and dinner is from 5pm till late. Hope to see you soon!- Butterworth's
Cafe Du Parcの写真
4.5
非常に良い(2531)
価格:高い
• French american • ダウンタウン
本日32回予約が入りました。
Café du Parcは、Willard InterContinental Hotelの隣に位置し、8〜35ドル(USD)の中程度の価格設定で伝統的なフレンチ・ビストロ料理を提供しています。朝食、ランチ、午後の「プチプレート」(小皿)、ディナー、テイクアウトメニューを利用できます。シンプルで洗練された内装のCafé du Parcは、ムール・ア・ラ・マリニエなどのクラシックなビストロ料理を楽しめるカジュアルな高級レストランです。 Willard InterContinentalの新任エグゼクティブシェフ、セルジュ・ディヴェーサは、フランスの伝統料理の豊富な知識と国際的な経験を兼ね備えています。 シェフのセルジュは、新鮮な地元の食材を利用し、現代的な近道をあえて避け、伝統的な方法で調理します。
a.kitchen+bar D.C.の写真
4.8
素晴らしい(43)
価格:非常に高い
• French american • ワシントン
本日15回予約が入りました。
Located in the West End neighborhood of Washington DC, James Beard Foundation Award-winning Restaurateur Ellen Yin's High Street Hospitality Group brings their acclaimed Philadelphia restaurant, a.kitchen+bar, to the nation's capital. Exploring the seasonality of the Chesapeake, the menu is a culmination of hyper-seasonal American small plates and an acclaimed natural wine and beverage program.Join us from 4-5PM at the bar for Golden Hour. Our team has thoughtfully curated a selection of off-menu cocktails and bites, perfectly paired to indulge you after a long day. Immaculate vibes, soulful tunes and our talented team await. We look forward to welcoming you.
Willard Holiday Brunchの写真
4.3
非常に良い(86)
価格:非常に高い
• French american • ダウンタウン
本日2回予約が入りました。
Join us at Willard InterContinental Washington, D.C. for a special Thanksgiving Brunch on Thursday, November 28. You will be seated in the famed Willard and Crystal Ballrooms, the two most iconic rooms in the hotel. Seating will be offered at 11:00 a.m., 11:30 a.m., 2:00 p.m., and 2:30 p.m. Enjoy this scrumptious presentation of epicurean delights created by Executive Chef Gyo Santa and Willard’s culinary team. This year’s highlights include a Fruit de Mer and Charcuterie & Cheese Displays, a carving station featuring Roasted Herb-Marinated Turkey, Slow-Roasted Prime Rib, and Cedar Plank Roasted Salmon for Thanksgiving, and Slow-Roasted Prime Rib, Baked Ham, and Herb-Crusted Leg of Lamb for Christmas, plus all the holiday fixings. $195 per adult | Includes bottomless Mimosas, Bellinis, and Bloody Marys.$85 per child (5-12 years of age)All prices are subject to a 24% service charge and sales tax. Each seating will have a time limit of 2 hours.
Shilling Canning Companyの写真
4.8
素晴らしい(43)
価格:高い
• French american • ネイビー ヤード
本日1回予約が入りました。
A modern American restaurant in Navy Yard where Executive Chef Reid Shilling serves his take on seasonal cuisine highlighting ingredients from around the Chesapeake region. Experiences include a 7-course tasting menu (served exclusively at the Chef's Counter), a 3-course prix fixe menu, an a la carte menu, and a weekend brunch menu.The 7-course tasting menu is seasonally driven and changes regularly offering guests a front-row seat to the open kitchen. Enjoy an expansive offering of Chef Reid Shilling’s regularly changing culinary creations and seasonally-inspired dishes, all prepared with a hyper-local approach to sourcing. This experience is the only menu served at the Chef’s Counter and may be previewed on our website.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ