Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Avondale​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Mon Ami Gabiの写真
4.8
素晴らしい(8101)
価格:普通
• French indian • リンカーン パーク
本日65回予約が入りました。
Mon Ami Gabiはクラシックなフランスのビストロ&ステーキハウスです。料理はすべてボリュームがあり、進化し続けるメニューには常に何か新しいものがあります。伝統的なメニューとして、温かいオニオンスープグラタン、グランメールスタイルのローストチキンのマッシュルーム、ベーコン、パールオニオン添えなどのクラシック料理のほか、特選料理のステックフリットを用意しています。 料理のお供に80種以上のブティックフランスワインを、特製のローリングワインカートからグラスまたはボトルで提供しています。 日曜はブランチを10:00~14:00まで用意しています。ミモザまたはモーニングコーヒーを、ロレーヌ風オムレツ、クロックムッシュ、クレームブリュレフレンチトーストなどのおいしい料理とともに楽しめます。 ご注意:予約は室内の席のみ可能です。屋外のパティオ席の利用は先着順です。
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2085)
価格:高い
• French indian • バックタウン、ウィッカーパーク
本日54回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。
Thattuの写真
4.8
素晴らしい(467)
価格:高い
• French indian • Avondale
本日10回予約が入りました。
Comfort food from Kerala, India's spice garden. Thattu is located in the beautiful Chicago neighborhood of Avondale. It was born of Chef Margaret Pak’s love for the southwest Indian coastal cuisine of Kerala. Our menu brings you traditions of Kerala along with playful interpretations from our culinary team. Rich with aromatic spices, coconut and curry leaves, the cuisine is a celebration of the bounty of the land and the sea.
Mirraの写真
4.7
素晴らしい(113)
価格:高い
• French indian • バックタウン、ウィッカーパーク
本日28回予約が入りました。
Mirra is centered around the excitement of exploring the South Asian and Mexican culinary and collaboration that is really an unknown story up north. A la carte service, wine-focused with a small curated cocktail menu. Our chef's counter will offer a casual prix fixe experience for guests to enjoy. Mirra is a space that is warm, cozy, and comforting, whilst simultaneously executing a bold and vibrant food and beverage program. Mirra is a unique representation of how 2 different cultures can be 1 presented to you by Rishi Kumar, Zubair Mohajir, and David Mor.
La Serreの写真
4.6
素晴らしい(446)
価格:高い
• French indian • ウェスト・ループ
本日52回予約が入りました。
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.
Basant Modern Indianの写真
4.7
素晴らしい(447)
価格:高い
• French indian • ノース・センター
本日19回予約が入りました。
Basant showcases modern Indian cuisine by complementing the flavors and traditions of India with fresh, local ingredients and classic techniques.The festival of Basant is a tradition, followed for millennia, which symbolizes spring and new beginnings. At Basant, our menu offers skillfully done imaginative variants of traditional Indian cuisine, focusing on the crispness and cleanness of scents and flavors.
North Pondの写真
4.8
素晴らしい(4786)
価格:非常に高い
• French indian • リンカーン パーク
本日6回予約が入りました。
シカゴのドラマチックな景色を見渡すリンカーンパークの池のほとりにあるNorth Pondは、街の最も美しい場所といえます。シェフのBruce Shermanが季節ごとに最も旬な食材を市場から仕入れ、料理を提供しています。料理は、シンプルなスタイルをベースに繊細な装飾が施された美術工芸的な内装のダイニングルームによくマッチしています。
KAMA – Wicker Parkの写真
4.6
素晴らしい(181)
価格:高い
• French indian • バックタウン、ウィッカーパーク
本日25回予約が入りました。
“At Kama we have the following belief – fresh, made from scratch, bold flavors will be universally loved.”KAMA is a collaboration between Vikram Singh and his Hall of Fame chef father, Manmohan Singh, to bring traditional Indian recipes and techniques to diners. Everything in the kitchen is made fresh from scratch and customized to your taste. Kama's menu combines authentic recipes with cuisines from other cultures to create a unique and progressive dining experience. The fusion favorites include dishes such as Tandoori Chilean seabass, BBQ Ribs Namaste, and Charcoal Grilled Prime Ribeye, all cooked using traditional techniques such as the charcoal tandoor grill and sous vide.For private event space bookings, large group reservations and caterings please reach out to us at: kama@kamabistro.com
The Coach Houseの写真
4.7
素晴らしい(36)
価格:非常に高い
• French indian • バックタウン、ウィッカーパーク
本日2回予約が入りました。
Coach House, 2x James Beard Award and Jean Banchet Award-nominated Chef Zubair's Mohajir’s latest venture, is a Tasting Menu experience featuring a heavy dose of South Indian flavors whilst avoiding direct tradition. Coach House is located in the rear of Lilac Tiger's street food location, on Division St.Our 7-course Tasting Menu rotates seasonally, and is featured on Friday and Saturday nights at 5:45pm and 8:30pm; this experience gives insight into the culinary traditions that Chef Zubair was raised with, reimagined through a modern lens.Your experience can be supplemented with one of our thoughtfully-curated wine and cocktail pairings, or you and your guests can select your sipper from our worldly wine list, elegant cocktails, and vibrant and non-alcoholic signature drinks.
Coquetteの写真
3.9
とても良い(11)
価格:普通
• French indian • ウェスト・ループ
本日11回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French bistro & wine bar. Coquette is a pink Parisian dream offering modern French cuisine paired with exciting wines and cocktails.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. We also feature a dry aging system that blends state-of-the-art technology with methods that go back thousands of years to unleash the flavor and tenderness of the beef, duck and fish prepared in our kitchen. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ