Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Lisle​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Suzette's Creperieの写真
4.8
素晴らしい(2245)
価格:高い
• French indian • ウィートン
本日19回予約が入りました。
Suzette'sは、スイート&セイボリー(甘味・塩味)のクレープ、ボリュームたっぷりのビストロ料理を専門に提供している居心地の良いフレンチビストロです。ワインリストのワインは、すべてのフランスのワインです。フランス風のパン屋とパティセリーを併設しています。アフタヌーンティーを毎日提供しています。Suzette'sでは、お客様がくつろいで食事を楽しめるよう、快適な雰囲気の中で優れた料理とワインを提供することを喜びとしています。夏の間は、植物や花が植えられた噴水のある屋外パティオも利用できます。ライブ・ジャズ・フライデイの夜は、パリのホット・ジャズ・クラブを彷彿とさせます。Suzette'sはホイートン大学の近く、歴史的なウィートンのダウンタウン中心部に位置しています。
Petite Vieの写真
4.8
素晴らしい(267)
価格:普通
• French indian • ウエスタン ・ スプリングス
本日36回予約が入りました。
Nestled in the heart of downtown Western Springs, Petite Vie offers a menu curated with classic French dishes infused with Chef Paul Virant's signature flair. Spending time researching in France for inspiration, Virant has crafted every dish with meticulous attention to detail and a reverence for tradition. Seating 65 guests, Petite Vie’s intimate space exudes the warmth and comfort of a traditional French brasserie, while seamlessly blending modern design elements. A collaboration between Virant, his wife Jennifer and long-time friend and designer Jody Tate, every detail at Petite Vie tells a story of meticulous craftsmanship and thoughtful curation. Featuring French intricacy and layering, the space is a canvas of artistic expression, with artwork curated from both local talents and treasures acquired during the team's time in Paris. Framed prints, commissioned paintings, and a round antique mirror passed down through generations, adorn the walls, adding layers of intrigue.
The Desi Accentの写真
4.5
非常に良い(85)
価格:高い
• French indian • ロンバード
本日2回予約が入りました。
The concept of The Desi Accent reflects the sentiments of Desi (people of Indian subcontinent) and their diaspora derived from the Ancient Sanskrit (deśá) meaning Land or Country. Our team aims to share the 4,500 years old culture through a culinary experience deeply rooted in India’s heritage. With a rich heritage, the history of Indian cuisine is as old as our civilization. The Indian dining etiquette is built on traditions. Behind almost every tradition are centuries of invasions, conquests, religious beliefs, political changes and social customs.Our culinary team’s goal is to transform Indian spices and ingredients to memorable meals and authentic experiences. Indian cuisine is reflective of the historic eras. Our menu is reflective of a unique blend of vibrant colors and flavors with regional inspired recipes passed on from one generation to another.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ