Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Richmond​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Everest Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(6)
価格:普通
• French indian • アルバニー
Himalayan/ Indian cuisine. Vegan and gluten free restaurant.
Ajanta Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1118)
価格:普通
• French indian • バークレー
本日4回予約が入りました。
毎月変わるインド各地の郷土料理などのメニューを提供するAjantaは、オーガニックの鶏肉や野菜を専門としています。可能な限り地元の持続可能な食材の使用に努め、魚介類はモントレーフィッシュマーケットから調達した持続可能なもの、肉はホルモン剤や抗生剤を不使用の肉のみを使用しています。 Ajantaは2009年〜2014年ザガットガイドのサンフランシスコ・ベイエリア全域のベスト・インド料理レストラン、2009年〜2011年、2013年のベイエリアのAリスト・コンテストのベスト・インド料理レストランに選ばれました。East Bay Express、Diablo Magazine、Contra Costa Timesなどの複数の出版物でも高い評価を得ており、ミシュランガイドでも紹介されています。 エレガントなダイニングホールには、インドの有名なアジャンター石窟からインスピレーションを得たアートが飾られています。
Left Bank Larkspurの写真
4.6
素晴らしい(4497)
価格:普通
• French indian • ラークスパー
本日64回予約が入りました。
Left Bankは魅力的なラークスパーのダウンタウンにある歴史的なブルーロックインに位置する本格的なパリ風ブラッスリーです。鉄道時代の1895年に建てられたブルーロックインは、サンフランシスコの人々が星空の下でのダンスやピクニックに集う人気のスポットでした。 Left Bankは1994年にオープンして以来、ベイエリア各地から人々が集まり、日当たりの良いテラスでのカジュアルな軽食、活気のあるバーでのワインや手作りのカクテル、または暖炉の側でのエレガントな食事を楽しんでいます。Left Bankでは、まるでパリの左岸にいるような体験ができます。 20年にわたって地元の有機農場と提携し、最もおいしい旬の食材を入手しています。シェフFabrice Marconは、様々な天然肉、環境に優しいシーフード、新鮮な地元の野菜、サラダ、豪華なデザートなど、豊富で素朴で本格的なフランスのブラッスリーメニューを用意しています。メニューは頻繁に替わります。
Julia's Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1622)
価格:高い
• French indian • バークレー
本日16回予約が入りました。
有名な建築家、ジュリア・モーガンによって設計、建築されたBerkeley City Clubは、1930年代の上品で優雅な雰囲気の中、素晴らしいフランス料理を提供しています。 ランチとディナーのメニューを用意しており、斬新で創造的なキッチンスタッフによって作り出される、季節ごとの新鮮な地元食材を使用した現代料理を楽しめます。 メニューを引き立てる充実のワインリストには、世界各地から厳選されたワインが並んでいます。
Bon Delireの写真
4.6
素晴らしい(60)
価格:高い
• French indian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日7回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Petite Left Bankの写真
4.5
非常に良い(413)
価格:高い
• French indian • ティブロン
本日18回予約が入りました。
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(456)
価格:非常に高い
• French indian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日7回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Bombay Brasserieの写真
3.9
とても良い(32)
価格:非常に高い
• French indian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日8回予約が入りました。
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Saison Cellar & Wine Barの写真
4.6
素晴らしい(23)
価格:高い
• French indian • 相馬
本日21回予約が入りました。
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Cote Ouestの写真
4.9
素晴らしい(696)
価格:普通
• French indian • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日25回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ