Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Treasure Island​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(48)

Bon Delireの写真
4.7
素晴らしい(105)
価格:高い
• French indian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日35回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Absinthe Brasserie and Bar - SFの写真
4.8
素晴らしい(7353)
価格:高い
• French indian • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日20回予約が入りました。
Absinthe Brasserie & Barはサンフランシスコのヘイズバレー地区に位置する老舗の陽気なダイニングスポットで、Civic Center(シビックセンター)やパフォーミングアーツセンターの徒歩圏内にあります。ブラッスリースタイルのフランス風料理と北イタリア風料理のランチ、ディナー、週末のブランチを楽しめます。Absintheの活気あるバーでは、代表的なカクテルや創作カクテルのほか、深夜の食事を用意しています。
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(466)
価格:非常に高い
• French indian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日13回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(2132)
価格:高い
• French indian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日14回予約が入りました。
1974年にオープンしたLe Centralは、オールド・サンフランシスコの面影が残る最後のお店の一つです。伝統を大切にするLe Centralは、40年にわたり美食家たちに愛されてきました。レストランは小さな家族経営のお店で、典型的なクラシック・ローストチキンのポテトフライ添え、フィレミニョンのブランデーと黒胡椒のソース、14,918日以上継続して提供し続けている伝説のカスレといった伝統的なフランス料理を提供しています。Le Centralでは風味豊かでソースの利いたフレンチスタイルの食事をサンフランシスコで楽しめます。
Le Parc Bistrobarの写真
4.7
素晴らしい(102)
価格:高い
• French indian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日2回予約が入りました。
Le Parc Bistrobar is a delightful French restaurant in Union Square, San Francisco, nestled within the Galleria Park Hotel. Led by the renowned 2-star Michelin Chef Bruno Chemel, this bistro offers a culinary escapade that perfectly complements the city's refined tastes. The menu at Le Parc Bistrobar is a tribute to classic French cuisine, featuring fresh, seasonal ingredients that bring out the rich, traditional flavors in every dish. The lounge bar provides a wide variety of wines and cocktails to enhance the gourmet experience.
Chouquet'sの写真
4.8
素晴らしい(1710)
価格:普通
• French indian • パシフィック ・ ハイツ
本日28回予約が入りました。
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Saison Cellar & Wine Barの写真
4.5
非常に良い(29)
価格:高い
• French indian • 相馬
本日4回予約が入りました。
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Mathilde French Bistroの写真
4.8
素晴らしい(2441)
価格:非常に高い
• French indian • 相馬
本日4回予約が入りました。
21年間が続いたLe Charmフレンチビストロが生まれ変わり、サウス・オブ・マーケットの同じ場所に2015年8月20日にMathilde French Bistroがオープンしました。Mathilde French Bistroは店名にもなっているMathilde Gravelと以前のLe CharmのパートナーLina Yew、そして彼女の夫でL'ardoiseフレンチビストロのオーナーシェフThierry Clementがタッグを組んだレストランです。
Florioの写真
4.8
素晴らしい(1753)
価格:普通
• French indian • パシフィック ・ ハイツ
本日12回予約が入りました。
Florioは、様々なトラットリア料理とビストロの定番料理を用意しています。ステークフリットやAir-chilled Chicken(鶏肉)のフライパン焼きなどのカフェメニューが人気です。 地元の市場の魚も毎日楽しめます(市場の状況による)。 コンフォートメニューのほか、シーフードシチュー、グアンチャーレの自家製タリアテッレ、ブラックペッパー&クレマなどシンプルな料理も味わえます。 仔牛、豚、リコッタチーズのミートボールは日曜の人気メニューです! 地元の旬の有機素材(肉、魚、野菜など)を使用しているため、メニューは毎日変わります。 居心地の良いバーは、素晴らしいナパの生産者、イタリアやフランスの醸造業者の上質の銘柄を少数集めたワインリスト、他にはないパスティスのセレクション、高級ブランデー、各国の伝統的な蒸留酒を用意しています。
Cote Ouestの写真
4.9
素晴らしい(734)
価格:普通
• French indian • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日3回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ