Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボストン

Seekonk​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Red Stripeの写真
4.5
非常に良い(2609)
価格:普通
• French indian • プロビデンス
本日25回予約が入りました。
Red Stripeは、先鋭的な伝統的ブラッスリーです。クラシックでユニークなRed Stripeでは、高級ながら快適な雰囲気の中で様々な人々が食事を楽しめます。Red Stripeでは、フランス料理の影響を受けたシンプルかつ上品な心の安らぐ料理を提供しています。情熱を持って作られたメニューをリーズナブルな価格で楽しめます。生ハム、ポーチドペア、バジルで作ったRed Stripeグリルチーズ(オリジナル)、オーブンロースト・トマトスープ、ハンドカット・フリット&アイオリ、10種類のムール貝料理など、人気のメニューをお試しください! プロビデンスのイーストサイドの賑やかなウェイランド・スクエアに位置するRed Stripeは、最近月刊ロードアイランド誌の「地元のベストレストラン」に選ばれました。
India Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1371)
価格:普通
• French indian • プロビデンス
本日30回予約が入りました。
After 28 years we present you India with a fresh new look, a creative menu offering a blend of contemporary and traditional favorites, a new kitchen & team elevating our food and service, and elegant lighting transforming the entire restaurant. Enjoy our Garden Bar and Patio in the summer and cozy fireplace seating in the winter.America is a melting pot like India was over a 1000 years ago. Being in the US offers a chef a lot of exciting possibilities to play with the ingredients that are not commonly found in India. We are availing these opportunities to create an exciting menu that has a blend of traditional favorites like Chicken Tikka Masala and creative dishes like Bengal Fish Curry (made with Salmon that is not usually found in India). The goal is to present a creative, fresh, nutritious, tasty, flavorful and a balanced meal. Like the 21st century India, we are progressive with our cuisine and not bound by the ‘same-old’ mentality.
Pot au Feu Bistroの写真
4.7
素晴らしい(1326)
価格:高い
• French indian • プロビデンス
本日11回予約が入りました。
A favorite of Julia Child - Pot au Feu Bistro is so much more than a restaurant... Established in 1972, our cozy Bistro is the oldest French Bistro in America. Pot au Feu Bistro kicked off the Providence Restaurant Renaissance being the first to offer something other than “steak, spaghetti and chow mien”.Located in the Historic Downtown we are just minutes from all the hotels and convention center.
Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(499)
価格:高い
• French indian • ブリストル
本日2回予約が入りました。
Le Central is a French bistro, focusing on modern interpretations of classic dishes featuring local products from Sakonnet Lobsters, Four Town Farm (Seekonk, MA), Walker's Farm (Barrington, RI), Scott the Bassman, and Little Rhody Eggs (Foster, RI). Low lighting, checkerboard floor tiling, glass tabletops, and French nu-Jazz provide an intimate yet warm and familiar atmosphere. Chef-owner Jesse James spent his early career in Boston, working with chefs Moncef Meddeb at L'Espalier and Jasper White at Jasper's, with further experience at other landmark restaurants in New York, France, and Italy. Le Central is the third restaurant he has designed, built, and operated, after Aperto (Est 1992) and Boca Rotis (Est 1997), both in San Francisco. The large painting by Inez Storer on the south wall of the restaurant (which also serves as our logo) is of Jesse's son, Sam (the current General Manager & Beverage Director), and his childhood dog, Skye. Inez wouldn't say who the guy in the chair is.
Chaskaの写真
4.7
素晴らしい(679)
価格:普通
• French indian • クランストン
本日13回予約が入りました。
THE CHASKAEXPERIENCEFood and drink are two of the most basic needs of human beings. However, as society evolved, food and drink became also a strong cultural aspect, being able to connect and celebrate differences.CHASKA, a hindi term for obsession, is not just an eatery or a bar. It is an attempt to connect people with good taste for Indian food and drinks, presented with modern flair.
Rasoi Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(435)
価格:普通
• French indian • プロビデンス
本日12回予約が入りました。
Rasoi opened in 2006 and quickly established itself as a neighborhood family restaurant serving regional cuisines of India.Our menu embodies a unique blend of ethnic and progressive dishes with vegetarian at its heart but also offering meat, poultry and seafood dishes, mostly designed for sharing.At Rasoi our philosophy is simple. We aim to convey our passion for regional Indian cuisine, through a quest for perfect ingredients and techniques.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ