Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Tiburon​のベストフレンチインディアン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(46)

Petite Left Bankの写真
4.5
非常に良い(417)
価格:高い
• French indian • ティブロン
本日8回予約が入りました。
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Cote Ouestの写真
4.9
素晴らしい(706)
価格:普通
• French indian • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日29回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
Absinthe Brasserie and Bar - SFの写真
4.8
素晴らしい(7344)
価格:高い
• French indian • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日40回予約が入りました。
Absinthe Brasserie & Barはサンフランシスコのヘイズバレー地区に位置する老舗の陽気なダイニングスポットで、Civic Center(シビックセンター)やパフォーミングアーツセンターの徒歩圏内にあります。ブラッスリースタイルのフランス風料理と北イタリア風料理のランチ、ディナー、週末のブランチを楽しめます。Absintheの活気あるバーでは、代表的なカクテルや創作カクテルのほか、深夜の食事を用意しています。
Bon Delireの写真
4.6
素晴らしい(73)
価格:高い
• French indian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日39回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(457)
価格:非常に高い
• French indian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日7回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Chouquet'sの写真
4.8
素晴らしい(1701)
価格:普通
• French indian • パシフィック ・ ハイツ
本日13回予約が入りました。
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(2111)
価格:高い
• French indian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日22回予約が入りました。
1974年にオープンしたLe Centralは、オールド・サンフランシスコの面影が残る最後のお店の一つです。伝統を大切にするLe Centralは、40年にわたり美食家たちに愛されてきました。レストランは小さな家族経営のお店で、典型的なクラシック・ローストチキンのポテトフライ添え、フィレミニョンのブランデーと黒胡椒のソース、14,918日以上継続して提供し続けている伝説のカスレといった伝統的なフランス料理を提供しています。Le Centralでは風味豊かでソースの利いたフレンチスタイルの食事をサンフランシスコで楽しめます。
Florioの写真
4.7
素晴らしい(1744)
価格:普通
• French indian • パシフィック ・ ハイツ
本日20回予約が入りました。
Florioは、様々なトラットリア料理とビストロの定番料理を用意しています。ステークフリットやAir-chilled Chicken(鶏肉)のフライパン焼きなどのカフェメニューが人気です。 地元の市場の魚も毎日楽しめます(市場の状況による)。 コンフォートメニューのほか、シーフードシチュー、グアンチャーレの自家製タリアテッレ、ブラックペッパー&クレマなどシンプルな料理も味わえます。 仔牛、豚、リコッタチーズのミートボールは日曜の人気メニューです! 地元の旬の有機素材(肉、魚、野菜など)を使用しているため、メニューは毎日変わります。 居心地の良いバーは、素晴らしいナパの生産者、イタリアやフランスの醸造業者の上質の銘柄を少数集めたワインリスト、他にはないパスティスのセレクション、高級ブランデー、各国の伝統的な蒸留酒を用意しています。
Left Bank Larkspurの写真
4.6
素晴らしい(4499)
価格:普通
• French indian • ラークスパー
本日42回予約が入りました。
Left Bankは魅力的なラークスパーのダウンタウンにある歴史的なブルーロックインに位置する本格的なパリ風ブラッスリーです。鉄道時代の1895年に建てられたブルーロックインは、サンフランシスコの人々が星空の下でのダンスやピクニックに集う人気のスポットでした。 Left Bankは1994年にオープンして以来、ベイエリア各地から人々が集まり、日当たりの良いテラスでのカジュアルな軽食、活気のあるバーでのワインや手作りのカクテル、または暖炉の側でのエレガントな食事を楽しんでいます。Left Bankでは、まるでパリの左岸にいるような体験ができます。 20年にわたって地元の有機農場と提携し、最もおいしい旬の食材を入手しています。シェフFabrice Marconは、様々な天然肉、環境に優しいシーフード、新鮮な地元の野菜、サラダ、豪華なデザートなど、豊富で素朴で本格的なフランスのブラッスリーメニューを用意しています。メニューは頻繁に替わります。
Saison Cellar & Wine Barの写真
4.5
非常に良い(27)
価格:高い
• French indian • 相馬
本日13回予約が入りました。
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ