Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Chatham​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Scalini Fedeli - Chathamの写真
4.6
素晴らしい(2484)
価格:非常に高い
• French • チャタム
本日22回予約が入りました。
1995年、シェフ兼オーナーのMichael CetruloがオープンしたScalini Fedeliは、あっという間にニュージャージー州で最高クラスのイタリアンレストランになりました。1996年にニューヨーク・タイムズで優秀と評価され、2001年にZagat Surveyでニュージャージー州の人気レストランに、2007年にはニュージャージーマンスリーのベストイタリアン&トップ25レストランに選ばれました。看板メニューには、半熟卵のラビオリ・黒トリュフバター添え、松の実をまぶしたサーモン・アーティチョーク&トマトバジルソースのミントアニョロッティ添え、牛あばら肉蒸し煮のチェリーペッパー&ポートグレーズなどを提供しています。1740年に建てられた歴史的な建物に位置し、ヴェネツィア風のしっくいで仕上げたトスカーナスタイルのアーチ型天井のある店内には、わずかにフォーマルな雰囲気があります。タペストリーやアンティークの鏡で壁を装飾しています。
bernadette Restaurantの写真
4.4
非常に良い(70)
価格:高い
• French • スコッチプレインズ
本日5回予約が入りました。
bernadette elevates the dining experience beyond the norm, offering an escape from monotony that doesn’t require a grand occasion. it's a space dedicated to fine drinks, tapas-style shareables, and unparalleled signature plates. we are proud of our exclusive collection of spirits, meticulously curated from independent and family-owned distilleries, offering a taste of the extraordinary, eschewing commonplace selections. at bernadette, we're setting an elegant standard for dining out.
Laboratorio Kitchenの写真
4.7
素晴らしい(2328)
価格:普通
• French • モントクレア
本日15回予約が入りました。
Laboratorio Kitchenでは、モダンな雰囲気、季節の料理、優しいサービスを提供しています。Chef/Owner James DeSistoは、新鮮なシーフード、パスタ、ステーキ、前菜などの季節のアラカルトメニューを提供しています。小皿メニュー(火曜〜木曜)、毎晩の日替わり料理もあります。Chef DeSistoもグルテンフリーとビーガンのオプションを提供しています。私たちはBYOBレストランなので、ワインを忘れないでください。
Chez Catherineの写真
4.9
素晴らしい(1071)
価格:非常に高い
• French • ウェスト フィールド
本日3回予約が入りました。
Chez Catherine is consistently rated one of the Best French Restaurants in New Jersey. It provides a wonderful dining experience from the warm greeting when you enter to the last sip of wine. This mainstay of Westfield, NJ for the last 38 years delivers quality cuisine and impeccable service. The owner, Stephane Bocket was born in Dunkerque, France. Stephane was the Maitre d'Hotel for 12 years before purchasing Chez Catherine in 2016. His career spans many years at Alain Ducasse's restaurants in NYC and France and before that in a number of other restaurants throughout France.The Chef de Cuisine is Christine Migton. Christine graduated from the Culinary Institute of America. Her dishes revisit traditional French cuisine but use different flavors and tastes. She works to provide lighter and healthier ingredients wherever possible while maintaining that special French touch.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ