Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Chinatown​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(29)

Absinthe Brasserie and Bar - SFの写真
4.8
素晴らしい(7343)
価格:高い
• French • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日40回予約が入りました。
Absinthe Brasserie & Barはサンフランシスコのヘイズバレー地区に位置する老舗の陽気なダイニングスポットで、Civic Center(シビックセンター)やパフォーミングアーツセンターの徒歩圏内にあります。ブラッスリースタイルのフランス風料理と北イタリア風料理のランチ、ディナー、週末のブランチを楽しめます。Absintheの活気あるバーでは、代表的なカクテルや創作カクテルのほか、深夜の食事を用意しています。
Bon Delireの写真
4.6
素晴らしい(73)
価格:高い
• French • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日40回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(2111)
価格:高い
• French • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日18回予約が入りました。
1974年にオープンしたLe Centralは、オールド・サンフランシスコの面影が残る最後のお店の一つです。伝統を大切にするLe Centralは、40年にわたり美食家たちに愛されてきました。レストランは小さな家族経営のお店で、典型的なクラシック・ローストチキンのポテトフライ添え、フィレミニョンのブランデーと黒胡椒のソース、14,918日以上継続して提供し続けている伝説のカスレといった伝統的なフランス料理を提供しています。Le Centralでは風味豊かでソースの利いたフレンチスタイルの食事をサンフランシスコで楽しめます。
Le Parc Bistrobarの写真
4.7
素晴らしい(62)
価格:普通
• French • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日3回予約が入りました。
Le Parc Bistrobar is a delightful French restaurant in Union Square, San Francisco, nestled within the Galleria Park Hotel. Led by the renowned 2-star Michelin Chef Bruno Chemel, this bistro offers a culinary escapade that perfectly complements the city's refined tastes. The menu at Le Parc Bistrobar is a tribute to classic French cuisine, featuring fresh, seasonal ingredients that bring out the rich, traditional flavors in every dish. The lounge bar provides a wide variety of wines and cocktails to enhance the gourmet experience.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(457)
価格:非常に高い
• French • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日8回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Saison Cellar & Wine Barの写真
4.6
素晴らしい(27)
価格:高い
• French • 相馬
本日14回予約が入りました。
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Boucheの写真
4.6
素晴らしい(1909)
価格:高い
• French • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日11回予約が入りました。
Boucheは、しばしば変更される季節のメニューと、シェフのMelissa Erleによる小皿を中心とするカリフォルニア・フレンチレストランです。ビールやワインリストは、カリフォルニア州とフランスの小規模生産品を軸にコレクションしています。 カウンター席の利用は先着順です。
Cote Ouestの写真
4.9
素晴らしい(706)
価格:普通
• French • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日31回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
Chouquet'sの写真
4.8
素晴らしい(1701)
価格:普通
• French • パシフィック ・ ハイツ
本日13回予約が入りました。
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Mathilde French Bistroの写真
4.8
素晴らしい(2427)
価格:非常に高い
• French • 相馬
本日10回予約が入りました。
21年間が続いたLe Charmフレンチビストロが生まれ変わり、サウス・オブ・マーケットの同じ場所に2015年8月20日にMathilde French Bistroがオープンしました。Mathilde French Bistroは店名にもなっているMathilde Gravelと以前のLe CharmのパートナーLina Yew、そして彼女の夫でL'ardoiseフレンチビストロのオーナーシェフThierry Clementがタッグを組んだレストランです。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • marie-heleneVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •115​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Very good French bistro in San Francisco! Small lunch menu, not cheap but authentic French dish. Pain Bagnat was excellent; remind me my childhood. Highly recommended for a stop when walking on Embarcadero water front.
    詳細を見る
    Bon Delire価格:高い• フランス料理• フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
    4.6
  • Deborah
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    My experience at Absinthe was outstanding. The ambiance is beautiful. Wonderful music as well. The food was exquisitely prepared. Lovely appetizers and I had the vegetable Quiche with a very fresh salad. The quiche had a lovely crisp buttery crust and with a wonderful squash to compliment it inside. The pumpkin cheesecake dessert was so delicate and perfect. All in all, an outstanding experience at Absinthe. I highly recommend it.
    詳細を見る
    Absinthe Brasserie and Bar - SF価格:高い• フランス料理• シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
    4.8
  • MarleneVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •102​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    A lovely birthday celebration for our Australian friend. The food and service were outstanding. Thank you!
    詳細を見る
    Le Central価格:高い• フランス料理• ダウンタウン/ユニオン スクエア
    4.7
  • Jeffrey
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •1​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    LeParc Bistrobar is a welcome addition to the neighborhood. Every part of the experience exceeded expectations. The ravioli and chicken made for a perfect lunch. I highly recommend trying and looking forward my future meals.
    詳細を見る
    Le Parc Bistrobar価格:普通• フランス料理• フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
    4.7
  • Elaine or DerekVIP
    デンバー・コロラド州 •66​件の口コミ
    5.0
    2024年11月24日にご来店
    This was our second time coming to O' by Claude le Tohic a couple of days ago and it won't be our last. As with our previous visit the experience from start to finish was terrific. I had the 9 course option and and my wife the 5 course and both were superbly put together and delivered with extraordinary service. Rather than go into all the food, which is covered by other reviews, we wanted to celebrate the incredible people who make it happen. From the moment we walked in, Kevin at the front door was welcoming. Marc the Maitre d'Hotel was hugely accommodating and was kind enough to take us on a tour after dinner of the various kitchens that make up the several businesses Chef Claude has there. It was stunning to see. We were professionally assisted by Jasmine, Venron, Joaquin and Jeremy with the wines. They were always there when you needed something as one might expect from a Michelin starred restaurant but one does not always get, or gets too much. Chef Claude who comes out of the kitchen to greet his guests is a very engaging guy. I do agree that the wines on the list are very expensive but there is ample choice and reasonably priced options by the glass. We eat at many Michelin starred restaurants as we travel extensively and O' by Claude le Tohic is as good as any of them and better than most. We will be back.
    詳細を見る
    O' by Claude Le Tohic価格:非常に高い• フランス料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン/ユニオン スクエア
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ