Corte Maderaのベストフランス料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(8)
本日42回予約が入りました。
Left Bankは魅力的なラークスパーのダウンタウンにある歴史的なブルーロックインに位置する本格的なパリ風ブラッスリーです。鉄道時代の1895年に建てられたブルーロックインは、サンフランシスコの人々が星空の下でのダンスやピクニックに集う人気のスポットでした。
Left Bankは1994年にオープンして以来、ベイエリア各地から人々が集まり、日当たりの良いテラスでのカジュアルな軽食、活気のあるバーでのワインや手作りのカクテル、または暖炉の側でのエレガントな食事を楽しんでいます。Left Bankでは、まるでパリの左岸にいるような体験ができます。
20年にわたって地元の有機農場と提携し、最もおいしい旬の食材を入手しています。シェフFabrice Marconは、様々な天然肉、 環境に優しいシーフード、新鮮な地元の野菜、サラダ、豪華なデザートなど、豊富で素朴で本格的なフランスのブラッスリーメニューを用意しています。メニューは頻繁に替わります。
Tastes of France in Mill Valley, join us for romantic dinners, family meals, and special occasions in our charming, French-inspired California bistro. Chef Emmanuel's classic French dishes made with local and organic ingredients — fondue gougères, rillettes de saumon, entrecote aux trois poivres, moules frites, bouillabaisse marseillaise, saint-jacques scallops, poulet a l'estragon, soupe à l'oignon, salade niçoise, et plus! Owner Patrick Ascaso has curated a list of his favorite, affordable French wines, offering some unique profiles from the Southern part of France with spicier, fruitier profiles, and also from the Northern Rhone region with earthier finishes, along with many organic wines with less and less nitrates to bring the natural flavors forward.
本日2回予約が入りました。
Please join us for dinner at our new Buvette du Marais wine bar, nowserving at the Marin Country Mart on Thursday, Friday, and Saturdaynights from 5 to 9 pm. We are delighted to bring the flavors ofCalifornia and France together in Chef Kosta's kitchen. Everything onhis menu is absolutely delicious and well executed. The flavors arebright and the ingredients market fresh, classic French dishes madelocal and organic — crab croquettes, rillettes de saumon, saladed’endives, pommes purée made the traditional way with crème fraîche,filet mignon, market fish au feu de bois, soupe à l'oignon, house madepastas, and more. One of our favorite dishes is a vegetarian hachisparmentier made with mushrooms, the perfect seasonal meal that can beenjoyed with a courgette marinated zucchini starter and a lovelybottle of Chateau Neuf du Pape. The magic of the night at the Martcreates a Parisian setting in this gem of a bistro with great wineselections from France and beyond.
本日33回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.