Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New York State

East Hampton​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Almond - Bridgehamptonの写真
4.7
素晴らしい(1677)
価格:高い
• French • ブリッジハンプトン
Almondレストランは2001年にJason WeinerとEric Lemonidesがオープンし、大胆なビストロ料理とフレンドリーなサービスをリーズナブルな価格で提供しています。地元住民、著名人、観光客の間ですぐに人気のスポットとなったハンプトンズのフレンチビストロです。数年でハンプトンズのトップシェフの地位を確立したシェフのJason Weiner は、地元地域の支援のため、養殖や地元の食材を使用することに非常に強いこだわりを持っています。ハンプトンズのフレンチビストロとして10年を経て、今度はブリッジハンプトンの新しい場所で新たな時代を築きます。Almond’sの新店舗は、マンハッタンのジーノで65年間営業していたイタリアンレストランを利用し、100年前の錫の天井、手彫りのバー、クラシックな白の地下鉄タイル、特製のシマウマの壁紙などが目を引く歴史的なスペースです。伝統的なエスカルゴ、蒸した黒ムール貝、ステーキフリットなど、様々なフレンチビストロ料理を楽しめます。
Bistro Eteの写真
4.9
素晴らしい(939)
価格:非常に高い
• French • サウサンプトン
本日10回予約が入りました。
Bistro Eté is everything you long for in a restaurant tucked away in a quaint spot in The Mill Center. Transformed by Interior Designer Karen Gorman to reflect an understated chic and comfortable style that transports you to the Coast of France. This unpretentious dining experience celebrates food and wine in a setting for all the senses yet does not compete with the flavors. Chef Arie, inspired by his Cypriot heritage, formal training at Le Cordon Bleu in Paris and his years working under Two Star Michelin Chef Philippe Da Silva in Provence, presents cuisine reflective of this coastal style. Longtime customers can still indulge in his classic dishes such as escargot, striped bass with champagne truffle sauce and his own dry aged steaks. Of course Chef Arie’s menu will include many mouthwatering vegan and vegetarian dishes driven by altering his favorite recipes for his vegetarian wife.
Bridgehampton Inn Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(585)
価格:高い
• French • ブリッジハンプトン
本日4回予約が入りました。
The primary and private dining rooms are located in the original first floor gathering spaces. The intimate restaurant deftly juxtaposes modern orange vinyl chairs with black and white portraits of Bridgehampton’s agrarian history, handblown glassware with delicate seasonal flowers. Featuring one-on-one service, the restaurant cozily seats 50 while offering a more relaxed atmosphere in the warm months on our private patio, which has been reconfigured to capture the beauty and peacefulness of our Inn’s garden. Our thoughtfully playful dinner menus change bi-weekly, with the season, and feature the best available, locally-gathered ingredients. That means 800+ recipes a year - how exciting! Each week: the menu consistently serves a form of duck and fish, an iteration of the fritter - lobster, artichoke, zucchini - and our all-time favorite cheeses found at Loaves & Fishes Food Store on cheese stones.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ