Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Bromley​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(101)

AppleYardの写真
4.7
素晴らしい(445)
価格:普通
• French • シドカップ
本日6回予約が入りました。
Neighbourhood Wine Bar, Shop & Restaurant: Purveyors of Spanish / Provencal influenced Food, Fine Wine, Bubbles, Tapas and Delivered Wines on AppleYardwines.com !!!General Manager: Susana LlorensExecutive Chef: Pedro Antonio Lopez Grijalbo Based next to the old Lamborbey Swimming Baths, serving regional food and wines with the very best imported Iberian products.
Côte Brasserie - Chislehurstの写真
4.2
非常に良い(56)
価格:普通
• French • チズルハースト
本日29回予約が入りました。
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Côte Brasserie - Blackheathの写真
4.3
非常に良い(99)
価格:普通
• French • ブラックヒース
本日40回予約が入りました。
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Balthazar Londonの写真
4.3
非常に良い(5249)
価格:高い
• French • コヴェント ・ ガーデン
本日248回予約が入りました。
Balthazarはシアターランドの中心部のコヴェント・ガーデンに位置し、ロイヤル・オペラ・ハウスから徒歩わずかです。魚介類を使用したフレンチブラッスリー風の料理のほか、フランスらしいブラッスリーやビストロの各種料理を楽しめます。 隣にあるBalthazar Boulangerieでは職人による手作りのパン、種類豊富な自家製ペストリー、持ち帰り用のサラダやサンドイッチを終日提供しています。
Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15135)
価格:高い
• French • コヴェント ・ ガーデン
本日72回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
Galleryの写真
4.7
素晴らしい(7996)
価格:非常に高い
• French • コヴェント ・ ガーデン
本日48回予約が入りました。
ホテルThe Savoyの中央に位置するThames Foyerは、軽めのカジュアルなダイニングに最適です。ゲストのデッサンを元に復元されたガラス張りの丸天井からは、暗い空の日でも自然光が降り注ぎます。中央には新しい見事なウィンターガーデンガゼボがあります。 ホテルの専属ピアニストによる演奏を聞きながら、快適で居心地の良い空間でアフタヌーンティーも堪能できます。The Savoyのアフタヌーンティーは、フィンガーサンドイッチ、クロテッドクリーム&ジャムを添えた自家製スコーン、おいしそうなケーキやペストリーと一緒に、種類豊富な紅茶からお好みのものを楽しむ永続的な習慣となっています。The SavoyはTea Guildのメンバーで、2011年、2012年、2013年度の優秀賞を受賞しました。 アフタヌーンティーは1名あたり50ポンド(GBP)からとなります。
Bagatelle Londonの写真
4.1
とても良い(264)
価格:非常に高い
• French • メイフェア
本日5回予約が入りました。
Celebrating St. Tropez's joie de vivre and epicurean spirit, Bagatelle is dedicated to a clientele of epicureans seeking the pleasures of life: eating good food, drinking good wine, popping champagne and having the best time while doing it.
The NoMad Londonの写真
4.4
非常に良い(1716)
価格:高い
• French • コヴェント ・ ガーデン
本日73回予約が入りました。
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Pavyllonの写真
4.7
素晴らしい(286)
価格:非常に高い
• French • メイフェア
本日40回予約が入りました。
Pavyllon London is the British expression of multi-Michelin-starred French Chef Yannick Alléno's lust for life. It is undoubtedly fine, yet it's a relaxed neighbourhood restaurant. Every plate is innovative and highly crafted, yet unpretentious. To dine at the counter is to take front-row seats at a culinary theatre. At the centre of it all, Bar Antoine vibrates good vibrations.
Claude Bosi at Bibendumの写真
4.7
素晴らしい(1683)
価格:非常に高い
• French • サウス ・ ケンジントン
本日5回予約が入りました。
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ