Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Fitzrovia​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(146)

Pierre Victoireの写真
4.5
非常に良い(5893)
価格:高い
• French • ソーホー
本日36回予約が入りました。
Dean Streetの下の喧騒の中に隠れたPierre Victoireは、Sohoのお気に入りのダイニング施設の1つです。この小さなたまり場は10年以上にわたり忠実な常連客に素朴なフランス料理を提供しており、デートの夜や観劇前の居心地の良い食事のための、Londonのお気に入りの場所の1つです。Pierre Victoireのダイニングルーム、Part Provencal、Part Art Nouveauはホワイトウォッシュの壁、黒板メニュー、ヴィンテージ・ピアノ、折衷アートワーク、未処理の木の床板、ドリップキャンドルを詰めたワインボトルが特徴で、健全なホームスタイルの料理とおいしいワインを楽しく手頃な料金で提供しています。Pierre Victoireはステーキ中心のメニューで、おいしいオムレツやクリエイティブなサラダ、豊富なシーフードも楽しめます。
The Ninthの写真
4.7
素晴らしい(473)
価格:非常に高い
• French • フィッツロヴィア
本日29回予約が入りました。
The Ninthは、ロンドンを中心に活躍するシェフのジュン・タナカによる最新のレストランです。バーやパブが建ち並ぶロンドンのフィッツロヴィア地区に位置するレストランで、モダンながらも温かみのある空間には90席の客席を用意しています。洗練されたシンプルなフランス風地中海料理の大皿料理を提供しています。 ランチとディナーのアラカルトメニューでは、季節ごとの上質な食材と素材本来の風味を活かしたコクのある料理を楽しめます。自家製の魚肉の塩漬け、シェフ特製の斬新なひねりを加えたコクのあるフランス伝統料理、野菜を使ったこだわりのサイドディッシュなど特製メニューを取り揃えています。
64 Goodge Streetの写真
4.9
素晴らしい(556)
価格:非常に高い
• French • フィッツロヴィア
本日23回予約が入りました。
64 Goodge Street is a new restaurant from Woodhead Restaurant Group, which opened in early August 2023. A former travel agent in our beloved Fitzrovia (64’s older siblings Portland and Clipstone are just round the corner), we were hugely excited by the opportunity this blank slate of a site afforded us.We’ve been able to build from the bottom up, and therefore design every inch of space to meet our hope for 64 Goodge Street. Namely, that it is a space in which guests feel utterly taken care of. We are open Monday to Saturday for lunch and dinner. We very much hope to see you soon.
Pied à Terreの写真
4.7
素晴らしい(413)
価格:非常に高い
• French • フィッツロヴィア
本日7回予約が入りました。
Pied à Terre is London’s longest standing Michelin starred restaurant, having opened in 1991, and offers Omnivore, Vegetarian, Pescatarian and Plant-Based tasting menus. Wine, cocktail and Zero cocktail flights are designed to accompany the menus and an extensive wine list is also available. Lunch Complet and Lunch Express offers are available Thursday-Saturday.The team at Pied à Terre prides themselves on outstanding and innovative food, informative yet relaxed and personable service, and one of the best wine cellars in the capital. In addition to an elegant dining room in the Fitzrovian townhouse, there are 3 private dining spaces.Pied à Terre is owned and run by founder David Moore. Executive Chef Phil Kearsey is a Saucier, obsessed with the quality of his sauces which have incredible depth of flavour to accompany his modern British dishes with classical French technique. He is uncompromising in his use of hyper seasonal ingredients in the pursuit of culinary perfection.
The Private Room at 64 Goodge Streetの写真
4.8
素晴らしい(3)
価格:非常に高い
• French • フィッツロヴィア
本日1回予約が入りました。
Our private room, at 64 Goodge Street, aims to offer an extension of our restaurant experience in a secluded spot away from the dining room. We offer an a la carte menu so there is no need to decide on anything in advance and all dietary requirements can be catered for with advance notice.The room comfortably seats up to 12 guests and you will have a dedicated member of our Front of House looking after you throughout.Our menu begins with welcome snacks sent from the kitchen followed by a choice of first course, main course and dessert from our a la carte menu. The menu is £59 at lunch and £79 at dinner for 3 courses and welcome snacks.
Noizéの写真
4.9
素晴らしい(150)
価格:非常に高い
• French • フィッツロヴィア
本日1回予約が入りました。
Mathieu Germond, former co-owner and restaurant manager of Pied à Terre restaurant, bring his new restaurant with George Farrugia in charge of the cooking. Their aim is to bring a French ‘rustic' and convivial atmosphere to London’s Fitzrovia. Noizé comprises of a ground floor restaurant and a lower floor. Possibility to have a private room, large tables.The menu will feature seasonal dishes, bold combinations served in a straightforward but elegant style. Given Mathieu’s vast knowledge of wine and sommelier at Pied à Terre, the wine list will be broad, expressive and creative, with featured combinations and tastings.
L'Escargotの写真
4.7
素晴らしい(672)
価格:高い
• French • ソーホー
本日29回予約が入りました。
L'Escargot is London's oldest and most celebrated French restaurant serving classic French provincial dishes. It also has a great cocktail bar with reasonably priced cocktails and all day dining. Upstairs in the cocktail Bar there are live music acts every weekend.The restaurant has welcomed luminaries such as Coco Chanel, Charles de Gaulle, Maurice Chevalier, Laurence Olivier, Lucien Freud and Francis Bacon. Princess Diana was a regular and to this day the restaurant is the home of many celebrated personalities.It is located close to all the major West-End theatres, which makes it an excellent pre and post theatre dining spot.
Kettner’sの写真
4.6
素晴らしい(955)
価格:高い
• French • レスター ・ スクエア
本日36回予約が入りました。
Kettner’s Townhouse is a restaurant and Champagne Bar with 33 bedrooms, in a historic Georgian building in London’s Soho. Established in 1867 by Auguste Kettner, Kettner’s was one of the first restaurants in London to serve French food. The French restaurant at Kettner’s Townhouse has a menu inspired by the history of the building, serving breakfast, lunch, dinner, using locally sourced ingredients from the UK.
Prix Fixe Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(3973)
価格:高い
• French • ソーホー
本日33回予約が入りました。
ソーホーにあるロンドンの象徴的なディーン・ストリートに位置するPrix Fixe Brasserieは、地元の人々に愛されるレストランで、手頃な価格のフランスのブラッスリー料理を提供しています。落ち着いたランチミーティング、初めてのデート向けのレストランで、ソーホーのバーや数多くの地元のウエストエンドの劇場に行く前に、ワインや食事で快適な時間を過ごせます。居心地がよく親密なダイニングルームはウッドフロアで、ルビーレッドの特徴的な壁が備わり、黒板メニュー、ヴィンテージのフランスのポスターがあります。プリフィクスと単品のフレンチメニューには、スパッチコックのベービーチキンのサヤマメとパルマンティエ風ポテト添え、アントルコートのステーキのフライドポテトとベアネーズソース添え、ローストハニーダックとペッパーコーンソース、ほうれん草、マルシェ・クネルの付け合わせなどの料理を用意しています。Prix Fixe Brasserieの価格はソーホーでは非常にお得で、料理とサービスの質は何度訪れても期待以上です。
The NoMad Londonの写真
4.4
非常に良い(1754)
価格:高い
• French • コヴェント ・ ガーデン
本日41回予約が入りました。
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ