Tootingのベストフランス料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(151)
本日6回予約が入りました。
OFFERS ;NOVEMBER DEAL (50% OFF FOOD/12-4PM/TUE to SAT)TUESDAY STEAK NIGHT : Buy one get one FREE WEDNESDAY : MUSSELS WEDNESDAY (I kilo per person /£15 ONLY )EARLY BIRD : 30% OFF FOOD (Wednesday to Saturday/order between 5 & 6pm) SUNDAY ROAST : October deal at £10 ONLY Note you must order your food before 6pmThe kind of bustling bistro you dream of stumbling across a south west back street.' Bordelaise is a little French rustic steak house and bistro in the heart of Broadway Market in Tooting. Our critically-acclaimed flat Iron steaks, confit duck, Charcuterie boards alongside many other vegetarians options. French Roast available on Sunday lunch and "We have air-con to keep our customers cool on hot season and a terrace that bring you straight to the hippest market vibe fully HEATED . Perfect for romantic dates, family gatherings and get-togethers with friends...
本日20回予約が入りました。
SOIF is a charming neighbourhood bistro, serving seasonal modern European food and an excitingnatural wine selection.Please note that we do not take bookings for outside. We work with first arrived, first servedpolicy. Thank you for your understanding. The kitchen closes at 9am on Monday and 9.30pm during the rest of the week and at 3.30pm on Sunday. We are opening on Mondays for Chicken & Wine Monday. From Tuesday to Saturday, kitchen closes between 3pm and 6pm, however as we are still open for drinks, we can serve Charcuterie Selection or Cheese Selection during this period.CARD PAYMENTS ONLY.Our Bookings Cancellations & T&C's clickhttps://www.soif.co/_files/ugd/c4417e_d55fd31077184aed8e57de3cb654c57a.pdf
本日6回予約が入りました。
アブビルビレッジの中心部に位置する(所在地:40 Abbeville Road)Bistro Unionは、クラパムの旧市街にあるTrinityのチームが所有し、運営するレストランです。
英国の地元に根ざしたビストロで、メニューは英国のクラシック料理で構成されています。土着の素材を最大限に取り入れた季節ごとに変わるメニューを用意しています。
ブランチ/ランチ、ディナーの予約を受付けています。ご希望の時間に予約ができない場合には、直接お電話ください。
日曜日の夜には、3コースのセットメニューのみを提供しています。 3コースのお値段は26ポンド(GBP)です。詳細については、当社のウェブサイトを参照してください。
本日3回予約が入りました。
Sinabro debuted in June 2014 on Battersea Rise, London, offering fine dining in an informal setting. Drawing upon 31 years of experience in French fine dining, Chef Patron Yoann Chevet consistently seeks a delectable balance of seasonal and exotic ingredients—a pursuit that defines our culinary philosophy at Sinabro.
本日7回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したPétrus(ペトリュス)は、ベルグレイヴィアの中心部にあります。細部にまで入念にこだわったスタイリッシュでモダンなヨーロッパ料理を完璧な美しい盛り付けで提供しています。ヘッドシェフNeil Snowballが考案したメニューは純粋で強烈な風味で、洗練されています。
本日11回予約が入りました。
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.
本日136回予約が入りました。
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
本日20回予約が入りました。
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
本日2回予約が入りました。
ロンドンのワンズワース・コモン近くの古い温室内に位置するBellevue Rendez-vousは、地元の人々にフランス料理を提供するガリアの名店です。すべて店内で調理され、自然と季節を反映した料理となっています。伝統的な「アラカルト」から選択したり、「定食」メニューまたは常にエキサイティングな日替わり料理を楽しめます。最近、GAZETTE関係者が引き継いだBellevueは、ロンドンの美食家が足を運ぶ食卓になるでしょう。クリケットのグリーンを一望すると、ワンズワース・コモンは村のようです。内装は歴史を語り、鮮やかなグリーン、木製パネルの壁、魅力的なフランスの田舎風のディテール、アンティークの錬鉄とガラスの天井が備わります。Bellevueは、「屋外」愛好家向けの訪問先であり、快適なテラスで食事を楽しめます。驚くほど手頃な価格で提供しています。チョコレートフォンダンのデザートを拒むことが難しく、フランスのチーズ「テロワール」の話に集中できない自分自身にすぐ気付くでしょう。
本日10回予約が入りました。
Margaux(マルゴー)はモダンなヨーロッパのレストラン/ワインバーです。フランス/イタリア風のメニューには、シアード・フォアグラ、自家製のポークテリーヌ、ポルチーニのリゾットなどの前菜、シアード・スキャロップ(ホタテ)、仔牛のリブ肉のグリル、バローロの牛肉の蒸し煮などが含まれます。100種類のワインリストには、旧世界のワイン中心に様々な生産者とブドウ品種のワインを取り揃えています。25種類以上のワインはボトルとカラフで提供可能です。7種類の質感のココアを含むダークチョコレートプレート、パッションフルーツのクリームブリュレ、アマレットのスポンジケーキ、各種の自家製アイスクリームなどのデザートメニューを楽しめます。週末のブランチメニューには、エッグベネディクト、エッグロワイヤル、スモークサーモン、シナモンアイスクリームを添えたフレンチトーストなどの定番アイテムを用意しています。