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Mexico City​のベストフランス料理レストラン

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

Feralの写真
4.8
素晴らしい(7)
価格:非常に高い
• French • コンデサ/ローマ
本日14回予約が入りました。
Feral es el nuevo restaurante de la reconocida Chef Paola Sepúlveda, editora del aclamado libro de cocina Al Carbón. Este concepto único combina magistralmente los sabores de la cocina francesa, oriental y mexicana, reflejando la vasta experiencia de la chef adquirida a través de sus viajes por el mundo.
CRÉOLEの写真
3.7
とても良い(7)
価格:高い
• French • Mexico City
本日1回予約が入りました。
Refinado ambiante Franco Caribeño, con una agradable terraza en el corazón de la Hipódromo Condesa. Una gastronomía de autor en donde los crustáceos, el chile habanero y delicias al carbón, se unen a las mejores pizzas napolitanas hechas en un espectacular horno napolitano. En la noche Créole se convierte en la Casa de Ron con una mixología única además de una extensa selección de vinos franceses y mexicanos. El dueño es de la Martinique y todo el lugar respira su buena vibra a través de su música y arte.
Casa Virginia Mónica Patiñoの写真
4.6
素晴らしい(895)
価格:非常に高い
• French • コンデサ/ローマ
本日13回予約が入りました。
Mónica Patiño and Micaela Miguel share a neighborhood lifestyle in a casual and family dining room, with simple, seasonal, direct and unpretentious food.Remembering her grandmother's meals in Colonia Roma, Mónica Patiño, creates a “Roman” menu where dishes are served in the center of the table to share as we would at home.It is about sharing and living around a good meal.At Casa Virginia we are interested in highlighting the importance of the origin of the products and the producers. We want to convey an awareness of what we consume and how we consume it, therefore, we seek to supply ourselves with raw materials from small national suppliers.
CANAの写真
4.7
素晴らしい(378)
価格:非常に高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日18回予約が入りました。
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
Havre 77の写真
4.6
素晴らしい(780)
価格:非常に高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日20回予約が入りました。
French Brasserie
Au Pied de Cochon - Polancoの写真
4.5
非常に良い(1484)
価格:非常に高い
• French • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日28回予約が入りました。
The best place to savor outstanding French cooking. Each season the menu includes new creations converting traditional recipes into incredible gastronomic delights, providing a personal experience that will long be remembered. Au Pied de Cochon was born in "Les Halles" market in Paris during year 1947, its main aim was to feed workers in the area. The place gained popularity because of its Onion Soup and other dishes prepared with pork meat, this united with its continuous service 24 hours a day. Years later, Grupo Presidente decided to bring this concept to Mexico City. Since then, Au Pied de Cochon keeps on delighting its customers with the traditional French cuisine that represents it. Open 24 hours a day, every day of the year to delight your pallet and create a real French experience in Mexico City.
Rojo Bistrotの写真
4.4
非常に良い(138)
価格:高い
• French • コンデサ/ローマ
本日3回予約が入りました。
Un clásico! Con un ambiente bohemio único de uno de los barrios mas iconicos de la Condesa y en un edificio historico, Se ha destacado por la calidad y sabor de su comida un servicio cálido y amigable.Nuestros favoritos: Sopa de cebolla, Filete Pimienta, Magret o Confit de Pato, Costilla Tempranillo, Mejillones Vino Blanco, Salmón al Sartén, Tarte Tatin, Pastel de Chocolate, Creme Brulee.
Bistro 44の写真
4.5
非常に良い(107)
価格:非常に高い
• French • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日7回予約が入りました。
Bagatelle Mexico City Restaurantの写真
4.5
非常に良い(159)
価格:非常に高い
• French • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日10回予約が入りました。
Bagatelle Mexico City invites you to explore the flavors of the Mediterranean coast. With its fusion of French elegance and authenticity in every dish, it becomes a must for lovers of good food and exceptional hospitality. Book now and immerse yourself in Bagatelle's proposal in the heart of Mexico City. We are waiting for you to live the joie de vivre!Menu https://mandalagroup.menu/cdmx/bagatelle
Eloraの写真
4.5
非常に良い(70)
価格:非常に高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日4回予約が入りました。
Elora is unique in the culinary universe of Edo Kobayashi, a Mediterranean meeting of cuisines and continents bathed by this sea.Masterfully headed by Chef Juan Manuel González, Elora is a feast rooted in the land and the sea, where you get excellent ingredients bathed in the sun and grown in a generous terrain. Precise, calm and deep preparation, inspired by the raw flavor of its ingredients to then give them a unique vitality and flavor. Join us in Elora, enjoy a contemporary atmosphere, discreet, a warm and knowledgeable welcome, exquisite wines and sensations that are an evocation to the pleasure of eating and eating for pleasure.

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