Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

North Center​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(16)

Mon Ami Gabiの写真
4.8
素晴らしい(8050)
価格:普通
• French • リンカーン パーク
本日76回予約が入りました。
Mon Ami Gabiはクラシックなフランスのビストロ&ステーキハウスです。料理はすべてボリュームがあり、進化し続けるメニューには常に何か新しいものがあります。伝統的なメニューとして、温かいオニオンスープグラタン、グランメールスタイルのローストチキンのマッシュルーム、ベーコン、パールオニオン添えなどのクラシック料理のほか、特選料理のステックフリットを用意しています。 料理のお供に80種以上のブティックフランスワインを、特製のローリングワインカートからグラスまたはボトルで提供しています。 日曜はブランチを10:00~14:00まで用意しています。ミモザまたはモーニングコーヒーを、ロレーヌ風オムレツ、クロックムッシュ、クレームブリュレフレンチトーストなどのおいしい料理とともに楽しめます。 ご注意:予約は室内の席のみ可能です。屋外のパティオ席の利用は先着順です。
La Serreの写真
4.6
素晴らしい(413)
価格:高い
• French • ウェスト・ループ
本日61回予約が入りました。
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.
North Pondの写真
4.8
素晴らしい(4766)
価格:非常に高い
• French • リンカーン パーク
本日6回予約が入りました。
シカゴのドラマチックな景色を見渡すリンカーンパークの池のほとりにあるNorth Pondは、街の最も美しい場所といえます。シェフのBruce Shermanが季節ごとに最も旬な食材を市場から仕入れ、料理を提供しています。料理は、シンプルなスタイルをベースに繊細な装飾が施された美術工芸的な内装のダイニングルームによくマッチしています。
Bistronomicの写真
4.9
素晴らしい(6030)
価格:普通
• French • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日43回予約が入りました。
シカゴのゴールドコースト中心部に位置し、中西部の農場産の食材を使用するビストロです。パリのカルチャーに起源のあるモダンなフレンチ料理を楽しめます。Bistronomicの名前は、ビストロ(bistro)/料理(gastronomy)/経済(economic)の3つの単語を組み合わせています。エグゼクティブシェフ/オーナーのMartial Noguierが長い間見ていた夢が現実になりました。親しみやすく手ごろな価格で提供する、受賞歴のある現代的なフレンチビストロです。 Bistronomicはシカゴ・マガジンおよびシカゴ・トリビューンにより、「ベスト・ニュー・レストラン」に選ばれました。シェフのNoguierは、2度目となるジェームズ・ビアード財団の「五大湖のベストシェフ」を獲得しました。Bistronomicは、「ベスト・ニュー・レストラン」部門にもノミネートされました。Bistronomicは3年にわたって、ミシュランのビブグルマンとして掲載されています。Bistronomicは最近になって、シカゴ誌から2.5つ星を獲得しています。シカゴ・トリビューンのフィル・ヴェッテルにより、市内のレストランの第22位に選ばれました。
NoMIの写真
4.7
素晴らしい(3090)
価格:高い
• French • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日34回予約が入りました。
NoMI Kitchenは、おいしい料理、季節の味覚、温かいおもてなしを提供しています。 カジュアルでエレガントなNoMI Kitchenでは、Park Hyatt Chicago内に位置し、シンプルな料理を楽しめます。レストランはシックな雰囲気で、オープンキッチンがあり、ミシガン通りの見事な景色を眺められます。建物の7階にあり、素朴な料理、新鮮な寿司、美味しいワイン、ウォータータワープレイスとミシガン湖の見事な景色をモダンで都会的な雰囲気の中、楽しめます。 レストランはオープンなデザインで、キッチン内のスタッフとの距離も近く、会話をしながら食事ができます。
Coquetteの写真
4.1
とても良い(8)
価格:普通
• French • ウェスト・ループ
本日3回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French bistro & wine bar. Coquette is a pink Parisian dream offering modern French cuisine paired with exciting wines and cocktails.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. We also feature a dry aging system that blends state-of-the-art technology with methods that go back thousands of years to unleash the flavor and tenderness of the beef, duck and fish prepared in our kitchen. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers.
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(863)
価格:非常に高い
• French • リバー・ノース(シカゴ)
本日61回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Venteux Brasserie, Cafe, & Oyster Barの写真
4.4
非常に良い(1120)
価格:普通
• French • ダウンタウン/ループ
本日3回予約が入りました。
Residing within Michigan Avenue's famed Carbide & Carbon building is a stylish and modern French restaurant, serving classic French fare with a contemporary twist. Through a unique dining experience crafted with passion and precision by Executive Chef Marcel Heiduk, guests are transported to the bustling brasseries that define the Parisian lifestyle. This is Venteux.
Bandolの写真
4.1
とても良い(254)
価格:普通
• French • ダウンタウン/ループ
本日10回予約が入りました。
Bandol blends French and Mediterranean classics with modern seafood, a raw bar, and American influences, inspired by the coastal town of Bandol. Its light-filled, art-deco space is ideal for everything from a morning espresso and pastry to a business lunch, memorable dinner, or late-night digestif. Parisian-style outdoor seating offers a relaxing escape in the heart of the city. Bandol serves breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, and weekend brunch.The upscale to-go coffee bar and bakery counter offers Lavazza coffee, grab-and-go breakfast items, and house-made pastries, perfect for a quick pick-me-up.Parking validation is available for guests parked at 172 W Madison Self-Park Garage. After 4 p.m. on weekends and weeknights, enjoy free parking with a $25 meal purchase. Bring your parking slip for validation. Not valid for valet parking.
Aboyerの写真
4.7
素晴らしい(598)
価格:高い
• French • ウィネトカ
本日15回予約が入りました。
Aboyer (ab-wah-yay), meaning, “to bark,” is a French-American brasserie as imagined by Chef Michael Lachowicz. An American-French restaurant pushing the boundaries of classic cuisine. Pulling from influences all over the world, Aboyer reconfigures classic dishes, but is still firmly planted in classic method and technique, never forgetting where we came from.Reservations are recommended; walk-ins are welcome. Aboyer requires a credit card to secure all reservations. Please note that reservations cancelled within 24 hours of the scheduled booking will incur a $25 per guest cancellation fee & no-shows will be billed at a rate of $50 per guest.For private dining email events@georgetroisgroup.comAboyer is conveniently located across from the Indian Hill Metra.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ