Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

San Francisco Bay Area​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(32)

Bon Delireの写真
4.6
素晴らしい(73)
価格:高い
• French • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日40回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Petite Left Bankの写真
4.5
非常に良い(417)
価格:高い
• French • ティブロン
本日8回予約が入りました。
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Cote Ouestの写真
4.9
素晴らしい(706)
価格:普通
• French • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日28回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.
Chouquet'sの写真
4.8
素晴らしい(1701)
価格:普通
• French • パシフィック ・ ハイツ
本日16回予約が入りました。
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(2111)
価格:高い
• French • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日25回予約が入りました。
1974年にオープンしたLe Centralは、オールド・サンフランシスコの面影が残る最後のお店の一つです。伝統を大切にするLe Centralは、40年にわたり美食家たちに愛されてきました。レストランは小さな家族経営のお店で、典型的なクラシック・ローストチキンのポテトフライ添え、フィレミニョンのブランデーと黒胡椒のソース、14,918日以上継続して提供し続けている伝説のカスレといった伝統的なフランス料理を提供しています。Le Centralでは風味豊かでソースの利いたフレンチスタイルの食事をサンフランシスコで楽しめます。
Florioの写真
4.7
素晴らしい(1744)
価格:普通
• French • パシフィック ・ ハイツ
本日20回予約が入りました。
Florioは、様々なトラットリア料理とビストロの定番料理を用意しています。ステークフリットやAir-chilled Chicken(鶏肉)のフライパン焼きなどのカフェメニューが人気です。 地元の市場の魚も毎日楽しめます(市場の状況による)。 コンフォートメニューのほか、シーフードシチュー、グアンチャーレの自家製タリアテッレ、ブラックペッパー&クレマなどシンプルな料理も味わえます。 仔牛、豚、リコッタチーズのミートボールは日曜の人気メニューです! 地元の旬の有機素材(肉、魚、野菜など)を使用しているため、メニューは毎日変わります。 居心地の良いバーは、素晴らしいナパの生産者、イタリアやフランスの醸造業者の上質の銘柄を少数集めたワインリスト、他にはないパスティスのセレクション、高級ブランデー、各国の伝統的な蒸留酒を用意しています。
Le Parc Bistrobarの写真
4.7
素晴らしい(62)
価格:普通
• French • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日5回予約が入りました。
Le Parc Bistrobar is a delightful French restaurant in Union Square, San Francisco, nestled within the Galleria Park Hotel. Led by the renowned 2-star Michelin Chef Bruno Chemel, this bistro offers a culinary escapade that perfectly complements the city's refined tastes. The menu at Le Parc Bistrobar is a tribute to classic French cuisine, featuring fresh, seasonal ingredients that bring out the rich, traditional flavors in every dish. The lounge bar provides a wide variety of wines and cocktails to enhance the gourmet experience.
Boucheの写真
4.6
素晴らしい(1909)
価格:高い
• French • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日9回予約が入りました。
Boucheは、しばしば変更される季節のメニューと、シェフのMelissa Erleによる小皿を中心とするカリフォルニア・フレンチレストランです。ビールやワインリストは、カリフォルニア州とフランスの小規模生産品を軸にコレクションしています。 カウンター席の利用は先着順です。
Bombay Brasserieの写真
3.9
とても良い(34)
価格:非常に高い
• French • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日7回予約が入りました。
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Ula Restaurant & Tapas Barの写真
4.1
とても良い(763)
価格:高い
• French • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日13回予約が入りました。
Ula is a beautiful European Mediterranean restaurant and tapas bar in San Francisco. Sip your martini or quality wine with a seafood-centric menu that has a focus on raw, roasted, and grilled fish and various roasted and grilled meats, pasta, gluten-free, vegetarian, and vegan selections. The restaurant is maximalist art deco with fixtures that depict jellyfish, oysters, and grand maritime vessels. Just a hop from Union Square, the delightfully vintage dining room begs to be paired with a nostalgic trolley ride and a stroll through the heart of the city. Dining is available inside only (and you wouldn’t want it any other way). We look forward to serving you. From the Mediterranean with Love. All welcome.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ