Azabudai / Kamiya-cho / Atagoのベストフランス料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(13)
本日1回予約が入りました。
恵比寿と代官山のちょうど真ん中あたりにある20席程の小さなレストラン、マッシュルーム(MUSHROOM)。特別な存在であるキノコ達がその一瞬の煌きを思う存分発揮できる空間でありたいと思っております。旬の素材をよりおいしくとの信念で各地から探し集めた海、山、里の幸を心を込めて手作りしており、的確な技と大胆な発想で創り出す他には無い独創的な味わいを楽しんでいただけることと思います。 またワインも白、赤、100種以上を揃えております。志の高い作り手、無名でも真に価値の有る逸品をもっともっと探し出し、今以上にワイン愛好家の方々にも楽しんでいただけますよう心がけて参ります。※キャンセルポリシー直前のキャンセルや人数減はキャンセル料をいただきます事、ご了承ください。◆当日キャンセル:時間帯のお一人様当りコースの最低料金全額もしくは予約されたコース料金全額◆予約前々日~前日キャンセル:お一人様当りコースの最低料金半額、もしくは予約されたコース料金半額※ご予約の際の重要なお知らせ◆日本国内でご連絡がつく、E-mailまたはPhone Noを必ずご記入ください。◆コースをご予約の場合、どちらのコースをご希望かご記入ください。(詳細につきましては、ホームページをご覧ください。)◆ランチのお支払いについては、現金のみとさせていただいております。◆アレルギー・苦手な食材がございましたらご記入ください。◆5名様以上のご予約の場合、店舗まで直接お問い合わせください。◆10歳以上のお子様からのご利用をお願いいたしております。( 着席してお食事ができること、他のお客様にご迷惑がかからないことが目安です。)◆当店専用の駐車場はございませんので、お車のお客様は近くのパーキングをご利用ください。(恵比寿公園横にございます)※お誕生日や記念日の方へのプレゼント◆お誕生日や結婚記念日など、記念の時をお祝いされるお客様には、デザートの時にネームプレート、キャンドル、デザート追加一品のサービスをさせていただきますのでご予約の時にお申し出ください。その際、誕生日や記念日などでご利用の場合、ご来店時にどちらの方が誕生日や記念日かお伝えください。Mushroom is a cozy French restaurant that emphasizes the use of mushrooms in the dishes. Stop by with a friend for lunch and enjoy the appetizer of the day, fresh fish of the day or a broth of mushrooms and a main dish of the day. Mushroom offers several dinner choices, such as the prefix course menu with four or five dishes or an a la carte option as well as the specialty Omakase course of mushroom Dzukushi. Mushroom is a small restaurant and due to the nature of food preparations needed reservations are required for anyone wishing to dine-in.※Cancelation Policy:We will charge cancelation fee as following.◆On the day: 100% of minimum price of course meal in the time zone reserved per person or 100% of the amount of the course menu reserved per person.◆On a day before~two days before the reservation date: 50% of minimum price of course meal in the time zone reserved per person or 50% of the amount of the course menu reserved per person.
「肉&モツのビストロ料理」と「世界の極旨ワイン」の店。茅場町オステリア・ウネットの姉妹店、虎ノ門ビストロ・ソングラムの2号店です!仲間と一緒にワイワイやりながら、たくさん食べて飲むのが大好き。そんな大人のためのお店です。テイクアウト完全予約制16:00~19:00受け取りとなります。※テイクアウト専用メニューでのご案内となります。詳しくは店舗へお問い合わせください。We are the restaurant specializes in ”Bistro cuisine of meat and innards" and "Super delicious wine from all over the world". Bistro Cent Gramme Shinbashi is the second store of Toranomon Bistro Cent Gramme, a sister store of Osteria Unetto in Kayaba-cho. We are the place for adults who love to have a lots of fun eating and drinking with their friends.Now take out service available.By appointment only 4:00 pm to 7:00 pm※Please contact us directly for take out menu.
サンペレグリーノヤングシェフ2016にて日本代表に選ばれたのちオーストリアのBraeで修行した古屋聖良シェフの女性ならではの繊細な料理を是非ご体験下さい。ディナーコース 15,000円 9品前日 50%当日 100%Let's enjoy the view of the world of Courage.Dinner course menu 15000 yen.If you cancel one day prior to your date of reservation, 50% cancellation fee will be incurred.If you cancel on the day of reservation, we will charge 100% of the cancellation fee.
厳選した食材と職人の技によって作り出す、現代と古典を融合させたフランス料理。直線と曲線のマリアージュによって生み出された優美な空間で、いつまでも記憶に残る素晴らしいひとときをお過ごし下さい。当日予約の場合、受け付けることができない場合があります。お電話にて対応させていただきます。La FinS, in the Shimbashi neighborhood of Tokyo, crafts elegant and sumptuous Western-style cuisine in its sophisticated and relaxing restaurant. For the ideal start to your meal, enjoy the decadent cold foie gras with triple oxtail consomm_ and the Jerusalem artichoke soup with black truffle aroma. Some of La FinS's specialty entr_e dishes include the matured lean beef steak in red wine sauce, the French roasted duck fillet and the baked lobster, also imported from France, all of which goes perfectly with a glass of red wine. For dessert, enjoy La FinS's homemade chestnut mousse with pear compote.
茅場町で大人気のモツイタリアン「Osteria UNETTO」のシェフとスタッフが満を持してビストロをOPENしました。新天地は虎ノ門。極旨ワインとボリュームたっぷりの肉&モツ料理スタイルはそのままに、フレンチをはじめ新たな調理とエッセンスを加えた多彩な料理・・・コストパフォーマンス最高の厳選ワイン・・・最高のサービスでお客様をおもてなしします。The chef and the staff of Motsu Italian "Osteria UNETTO" very popular in Kayabacho have opened the bistro. The new place is Toranomon.Extremely delicious wine and a large volume of meat & mochu (tripe) as it is, a variety of dishes including French and new cooking methods and essences…Higly selected wine with the best cost performance… You will be welcomed by top service.