Ho-Ho-Kusのベストイタリアンレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(39)
本日40回予約が入りました。
Inspired by the rich culinary tradition and culture of Italy, while be sensitive to locally grown and foraged ingredients, Felina’s culinary ethos translates to menus highlighting seasonality & sustainability, while focusing on technique to curate a memorable visit. Sit and enjoy the open kitchen bringing the culinary experience table-side, as you’ll also be witness to the culinary team of Felina - led by Executive Chef Joe Tartamella - and their orchestrated movements as they cook and present the many dishes they offer, with focus and precision.Choices abound when it comes to selecting a libation at Felina's bar, or tableside in our dining room. Our sommelier can guide your choice of wine, or one of our talented mixologists can customize a drink to your liking.Be sure to check out our rooftop bar, La Terrazza, after dinner! Our rooftop bar is first come first serve.
本日42回予約が入りました。
Saviniはベルゲンレコードで三つ星「EXCELLENT」を受賞し、(201)マガジンの「ベスト・オブ・ベルゲン」に選ばれた受賞歴のある洗練されたイタリア北部/コンチネンタル・レストランです。植民地時代の家屋を利用したSaviniは、ベルゲン郡の中で最も魅力的なレストランの一つです。かつての美しさを残すSaviniの料理がお客様に喜ばれています。レストランの3つの最も重要なバロメーター:料理、サービス、雰囲気のすべてにおいて優れたレストランです。毎日仕入れる新鮮な魚、自家製パスタ、子牛の肉、鶏肉、ステーキ、チョップなどを使ってイタリア北部/コンチネンタル料理を提供します。ラウンジではコーヒー、食後のドリンク、深夜の音楽を楽しめます。ユニークで個性的な料理とメニューは違いのわかるお客様に喜ばれることでしょう。
本日8回予約が入りました。
SOLA OSTERIAA new beginning. We are thrilled to announce the opening of SOLA OSTERIA, your new go-to Italian restaurant in the heart of Ridgewood, Bergen County, NJ! Nestled at 17 S Broad Street, we bring the authentic taste of Italy right to your doorstep. Indulge in a culinary journey with our freshly updated menu, offering a variety of dishes that speak the true language of Italian cuisine. Mark your calendars and make your reservations. We can’t wait to welcome you to our Italian family.MEET THE CHEFMASSIMO SOLAGet to know me betterCooking is my CREDO, looking for being on top, alwaysI am a professional Chef with more than 40 years of experience in the culinary world, all over many Countries. I am actually based in Manhattan - NY, where I manage my own company. In Italy I have been working in my restaurant for 17 years where I was awarded of my first MICHELIN STAR in 2007. I am really fond of fine dining and high end food.
本日13回予約が入りました。
リッジウッドの最も新しいイタリアンの飲食店Piccolo Bistro(ピッコロ・ビストロ)は、上質の料理を素晴らしい店内で楽しめます。屋外席も多数用意し、お待ちしています。毎日ランチとディナーの営業で、ドリンク持ち込み可能です。