Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Pleasant Hill​のベストイタリアンレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(19)

Il Fornaio - Walnut Creekの写真
4.6
素晴らしい(4183)
価格:普通
• Italian • ウォルナット クリーク
本日38回予約が入りました。
イタリア語で「パン職人」を意味するIl Fornaioは、受賞歴のあるレストランで、本格的でユニークなイタリアのダイニング体験を提供しています。薪でローストした肉、焼肉、鶏肉、狩猟鳥獣の肉、自家製パスタ、オーク材を使用するオーブンで作ったピザ、新鮮なサラダ、自家製スープ、デザート各種、焼きたての手作りパンなどを提供しています。2007年に、ワインスペクテイター・エクセレンス賞を受賞しています。
Montecatini Restaurant - Walnut Creekの写真
4.8
素晴らしい(704)
価格:普通
• Italian • ウォルナット クリーク
本日25回予約が入りました。
Montecatiniは、カリフォルニア州のロマ・プリータ地震発生した1989年10月17日にオープンしました。それ以来、Montecatini Ristoranteはカリフォルニア州ウォルナット・クリークで、本格的なイタリア料理を提供するレストランとして知られています。一皿一皿、最高級の新鮮な食材を丁寧に調理しています。キッチンから熱々のパスタやメインディッシュをお届けします。 Montecatiniは、Diablo Magazineによりサンフランシスコのイーストベイエリアのベストイタリアンレストランとして、「Best of East Bay 2016」に選ばれました。オーナーシェフのErmes Paulinが創業以来26年間エグゼクティブシェフを務めています。生粋のイタリア人シェフErmesは、イタリアのヴィチェンツァで生まれ、17歳よりローマにある高級料理で世界的に有名なホテルで修行を積みました。Montecatiniの神髄とも言えるErmesがほぼ毎日厨房で最高においしい、常に驚きをもたらす料理を作っています。
Melo's Italian Tableの写真
4.7
素晴らしい(244)
価格:高い
• Italian • ウォルナット クリーク
本日27回予約が入りました。
Chef John Paul Piccolo, studied culinary arts at the ICIF prestigious Castle of Costigliole d’Asti in Italy. He has now brought his expertise and passion for food to Walnut Creek. With his extensive knowledge of Italian cuisine, he has crafted a menu filled with delicious and authentic dishes that are sure to satisfy any palate. From homemade focaccia to mouthwatering pizzas, every bite is a taste of Italy. Whether you're craving a classic Margherita pizza, a gourmet salad or a hearty plate of lasagna, this new restaurant is the place to be for a truly memorable dining experience.
Montesacro Walnut Creekの写真
4.6
素晴らしい(463)
価格:高い
• Italian • ウォルナット クリーク
本日23回予約が入りました。
本格的なイタリアのピザ屋、レストラン、パン屋です。
Locanda Positanoの写真
4.7
素晴らしい(1354)
価格:普通
• Italian • ラファイエット
本日21回予約が入りました。
Enzo Rosano grew up in a town just outside of Naples, Italy. His fondest memories of his childhood are centered around his mother’s cooking and the spirited meals he shared with his eight siblings. Mama Carmela’s amazing cooking kept her children close to home throughout their childhood and young adulthood. Her culinary influence also played a role in Enzo’s decision to enroll in the Scuola Alberghieria Culinary and Hospitality program in Naples. Upon completion of his culinary training, Enzo landed a job as bartender at Jean-Georges Vongerichten’s Vong’s in London. Next was a stop as bar manager at The Berkeley Knightsbridge, a luxury property also in London. When he came to the Bay Area, his first stop was in Half Moon Bay where he helped open one of the town’s most popular restaurants, Mezza Luna, with family friend, Roberto Giovanni. At Caffe Riace,Enzo joined his brothers and worked alongside them as they made plans to open AquaPazza in San Mateo in 2008
La Fontaine - Walnut Creekの写真
4.7
素晴らしい(670)
価格:普通
• Italian • ウォルナット クリーク
本日20回予約が入りました。
La Fontaine combines French & Italian cuisine to present you with a vibrant menu that is made with local and seasonal ingredients. Our team strives to give you a sophisticated and unique experience every time you visit.
Pasta Primavera Walnut Creekの写真
4.6
素晴らしい(336)
価格:普通
• Italian • ウォルナット クリーク
本日3回予約が入りました。
Pasta Primavera Walnut Creek offers excellent food and courteous service in a casual, contemporary setting ambiance, and also offers a fine dining bar which serves great draft beers, spirit selections, beautiful and delightful wines, all while broadcasting the latest televised sporting events. We have been in this business since 1988 and since then we have been consistently utilizing the freshest ingredients to prepare our zesty dishes. Our attitude of "going with the flow" has kept us in business for almost three decades.Today, Pasta Primavera Walnut Creek is an independent restaurant and has no affiliation with any other Pasta Primaveras.Pasta Primavera Walnut Creek is currently owned by Amir Tehrani (the founder of the original Pasta Primavera) and managed by Allen Pourkhomami.
Luna Ristorante - Concordの写真
4.9
素晴らしい(481)
価格:普通
• Italian • コンコード
本日6回予約が入りました。
“I’m the owner and the chef, so I’m always here,” he says in his lyrical Mediterranean accent. “It’s nice to do business with locals.”Jacifi describes his menu as a blend of new and old: “You get old-school tastes with a modern presentation.” The restaurant specializes in northern and southern Italian standards like saltimbocca, chicken cacciatore, and risotto. But the eighteen-year-old Luna takes these familiar dishes very seriously. Redoune, partner and co-chef Hafid Tadri, and co-chef Habib Jacifi don’t so much replicate the old standards as define them.Take the fettuccini with Bolognese sauce. Many restaurants make a Bolognese; few do it well. Like the sly smile on the lips of Leonardo da Vinci’s famous lady, this brick red sauce reveals a depth of character beyond its simple appearance. Carrots, celery, and onions add a layer of sweetness, while bacon contributes a sultry, meaty backbone.
Tomatina - Walnut Creekの写真
4.1
とても良い(208)
価格:高い
• Italian • ウォルナット クリーク
本日2回予約が入りました。
For parties over 4 guests or if desired time not available, please contact us directly at 925-930-9999 to book your reservationWE ARE NOW SERVING BRUNCH SAT-SUN 11am-2pmWE CATER ANY EVENT no celebration is too large or too small!Tomatina - Walnut Creek is an Italian restaurant designed in a unique age-old fashioned building with sleek modern interiors. The restaurant has a simple yet elegant air about it with warm ambience and comfortable dining arrangements. The restaurant has a casual setup and friendly environment comprising of cooperative waiting staff which makes this place a desirable choice for large gatherings with friends or family. Tomatina - Walnut Creek also has free Wi-Fi.Tomatina - Walnut Creek serves wine and beer with their meals. Some of the popular choices from the menu list include chicken parmesan, chicken marsala, and salmon. The restaurant has a wide range of pizzas and pasta options, kids menu, piadine and starters for a delightful experience.x
Casa Orindaの写真
4.8
素晴らしい(2506)
価格:高い
• Italian • オリンダ
本日26回予約が入りました。
Casa Orindaは地域で一番の西部料理とイタリア料理を81年間提供し続けています。人気料理には、フライドチキン、プライムビーフ、クラシックなイタリアンパスタ、チキン、子牛肉の料理があり、どれも新鮮で質の高い材料のみを使ってキッチン内で一から作っています。 フルサービスのマホガニーのバーは、地元の方にも観光客にも人気で、おいしいドリンクやボリュームたっぷりの食事を親しみやすい雰囲気の中楽しめます。ダイニングルームは3室あり、真鍮の手作り暖炉、西部のオリジナルアートコレクション、有名なアンティークの銃のコレクション、きれいなフラワーアレンジメントなどがあり、それぞれ特徴的です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ