Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Sherwood​のベストイタリアンレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Rosmarino Osteria Italianaの写真
4.9
素晴らしい(4533)
価格:高い
• Italian • ニューバーグ
本日22回予約が入りました。
Rosmarino is the purest ITALIAN restaurant in OREGON owned by Chef Dario & his wife Sheena &Top 100 in USA 2023THURSDAY LUNCH :Thursday 11:30 AM first seating - 2:30 PM last seating.DINNER A LA CARTE : Thursday 4 PM first seating to 7:30 PM last seating.FRIDAY and SATURDAY LUNCH:Friday and Saturday 11:30 AM first seating - 2:00 PM last seating.FRIDAY and SATURDAY 5 COURSE DINNERS - $150/Pers -21 & Over:4:30pm to 7pm (PATIO DINNER) & 7:00PM to 9:30PM (MAIN ROOM DINNER) (A la carte Menu NOT SERVED during 5 courses).SUNDAY:PIZZA and GNOCCHI ALL DAY from 11:30 to 2.:30 PM and 4 PM to 7:30 PM.MONDAY:DINNER A LA CARTE : 4 PM to 7:30 PMAny dietary restriction during the reservation process have to be noted or emailed to reservations@osteriarosmarino.comFor Regular A LA CARTE Menu days a $30/person strict Last Minute/NON SHOW Cancellation Policy.For 5 course dinner $75/person STRICT 72hrs & $150/pers 48hrs or NON SHOW Cancellation Policy.Grazie
MiNGO Westの写真
4.9
素晴らしい(2732)
価格:高い
• Italian • ビーバートン
本日50回予約が入りました。
シンプルなイタリア料理。素晴らしいサービス。気の利いたワインリスト。クリエイティブなカクテル。 食べて、飲んで、お楽しみください。
Nicoletta's Table and Marketplaceの写真
4.7
素晴らしい(2362)
価格:普通
• Italian • レイク ・ オスウィーゴ
本日33回予約が入りました。
Nicoletta's Table and Marketplaceは、まるでイタリアの街角にあるような近所の小さなトラットリア兼マーケットで、オレゴン州レイクオスウィーゴに位置しています。トラットリア兼マーケットは本格的なイタリア料理のディナー、あるいはエスプレッソ、サンドイッチ、サラダやパスタなどを楽しむのに最適なスポットです。エノテカ、コーヒーショップのほか、生パスタ、おいしいテイクアウトフード、作りたて/冷凍のグルメのメインディッシュ、スープ、ディナーセット(単身者、家族、グループパーティー向け)などを扱うイタリアの食料品店を併設しています。
Oven and Shaker - Lake Oswegoの写真
4.7
素晴らしい(251)
価格:高い
• Italian • レイク ・ オスウィーゴ
本日23回予約が入りました。
Our kitchen:Inspired by six-time James Beard nominated Chef Whims' many trips to Italy, the kitchen at Oven and Shaker unites tradition and creativity in the arena of wood-fired Neapolitan pizza and Italian street food. Adhering to Cathy’s legendary passion for detail, we use only the freshest available local ingredients, dough made in-house using our signature 70-year-old sourdough starter, and hand-toss and fire each pizza to order. Our bar:Overseen by barman Ryan Magarian, the bar at Oven and Shaker reflects Ryan’s passion for all things liquid and delicious. From his acclaimed whimsical signatures that deploy only the finest spirits, daily-pressed juices, to our wide range of “sessionable” local beers and old world-leading wines, our bar strives to offer every guest a beverage to remember.
Don's Favorite Foodsの写真
4.9
素晴らしい(89)
価格:非常に高い
• Italian • ビーバートン
本日2回予約が入りました。
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
Forageの写真
4.8
素晴らしい(7)
価格:高い
• Italian • ニューバーグ
本日5回予約が入りました。
Forage invites wine tourists from around the globe to enjoy a delightful culinary experience curated by Chef Kris Utz. This charming bungalow-turned-neighborhood restaurant offers a rustic-chic ambiance and a menu that celebrates wood-fired cuisine with locally sourced and foraged ingredients. If you've ever seen the movie "The Big Night," that's Forage. From savory wood-fired pizzas to delicate handmade pastas, scrumptious desserts, and vibrant seasonal sides and entrees, each dish highlights the bounty of the region, perfectly complemented by an exquisite selection of Oregon and global wines. Forage promises a low-key and quaint experience with amazing service that unites the flavors of the Pacific Northwest with unparalleled artisanal craftsmanship.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ