Swanseaのベストイタリアンレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(15)
本日30回予約が入りました。
Brick Pizza Co. is a new American restaurant that specializes in brick oven pizza and house made pasta.www.brickpizzaco.com
MassimoはPane VinoのJoseph & Esther DeQuattroが手がけた待望のレストランです。イタリアの典型的なトラットリアのMassimoは、プロビデンスのフェデラルヒル・エリアに位置し、イタリアの地方料理に着想を得たモダンなイタリア料理を提供しています。キタッラ・アラ・カルボナーラ、イチジク&タレッジョのピザ、自家製の熟成リブアイ「フィオレンティーナ」などの特製料理を用意しています。
Massimoでは伝統的なデザインの内装で、温かく陽気な雰囲気を作り上げています。Massimoの広々としたダイニングルームとガラス張りのプライベートダイニングルーム(フルバー&ラウンジを含む)は、友人や家族との静かな夜、大勢での賑やかなお祝いごとなど、様々な機会や規模の集まりに理想的です。
Massimoはイタリアの小さなブティックワイン生産者からのユニークなイタリアワイン(他にはありません!)や、イタリア、スペイン、カリフォルニア産ワインのセラーセレクションを取り揃えています。入手しやすさ、クオリティ、多様性といった当店のワインへのアプローチによって、ワインを限りなく楽しめます。
Reserve a table under the stars in our outdoor patio with fire pit. Enjoy wood-fired Neapolitan pizza, salmon, house smoked ribs, pasta, small plates, salads, and desserts made with fresh, natural and mostly non-GMO ingredients in our open kitchen. Relax under the tree in our dining room with a glass of wine, local craft beer or a craft cocktail. We bring friends together in a warm, upbeat atmosphere. MidiCi Italian Kitchen. It’s an experience.
Quitos Restaurant is a casual family venue located on Bristol harbor. We accept walk-ins as well as reservations. We will send a text to the phone number that was used to make your reservation once your table is ready for you. We only hold tables for reservation/and waitlist parties for 15 mins after the time you have booked or messaged your table is ready. We may not be able to seat you should you arrive late so please arrive on time. We do not require our guests or staff to wear masks if they are fully vaccinated. Please call (401) 253-9042 with any questions or inquiries.
25年間で地元の人々は常連となり、訪れてくる食通からは称賛を受けてきました。何と言えばいいのでしょうか?私達は喜び感謝するとともに、これまで以上に期待に応えられるよう努めていくことを決意しました。このような理由から、最近、デザインや設備からメニューやエネルギーにおいて、レストランの全ての面を最新式にしたり、アップグレードする大規模な改装工事が行われました。結果には誇りを持っており、人々に愛される確信があります。
Bastaの体験にご招待します。地元産の食材を使った世界中からの影響を受けたメニュー、AVPN認定のナポリピザ、そして芳醇なワインは、友人または家族とともに思い出に残る経験を作るために調和しています。
ご来店をお待ちしています!
プロビデンスを代表する飲食店のCamille'sは、1914年以来Federal Hillの中心部にてイタリアの心を提供しています。
本日42回予約が入りました。
金融街にある歴史的建造物の地下室に作り上げた豪華なCapriccioは、ダイアー・ストリートとパイン・ストリートの角にあるプロビデンスリバーウォーク沿いに位置しています。キャンドルライトが灯る上品さとタキシードでサービスを提供する「地元の人々と町外からの訪問者がおいしく甘やかされる場所」である首都の有名なメッカとして長年営業を続けてきました。イタリア北部と地中海をアクセントとした創作コンチ ネンタル料理は、洗練された料理とワインに35以上の賞を受賞しています。代表的な料理には輸入のドーバーソール、メイン州産ロブスター、プライムエイジドビーフ、地元産シーフード、自家製パスタ、フランベしたデザートなどを楽しめ、ワインスペクテイターのエクセレンス賞を受賞したエレガントなラウンジは、アメリカ有数の偉大なコニャックのコレクションを特徴としています。ランチは平日、ディナーは毎日営業しています。無料バレーパーキングを利用できます。
Leo’s was first opened in 1948 by Italian immigrants Pantaleone (Leo) Mancieri and his wife Virginia (Nonni). Established mainly as a pizzeria in the State Street section of Bristol, the restaurant quickly gained a local following and served as a popular lunch destination for workers and families alike. Leo and Virginia, along with sons Mario and Reno, worked tirelessly to produce great fresh Italian favorites and create a friendly environment for their customers.The original Leo’s remained open until 1976 when the family decided to close after Leo passes away, and in the year 2000 Leo’s grandson, Paul Mancieri, relocated to 365 Hope Street in the heart of historic downtown Bristol. Paul and his wife Adriana pride themselves on bringing back the spirit and the recipes of the pizzeria ran by Leo and Nonni. Welcome to Leo’s Ristorante! Enjoy our family recipes, preserved for three generations and plated with care and love by Paul, Adriana and their staff.
The District is a Pizza Fanatics love child. All pizzas are fired in our 800° custom brick wood-fired oven along with artisan sandwiches, rockin' wings and salads.Back to Back winners of RI food fights - Lord of the Pies - Voted best Pizza in Rhode Island 2017, 2018, 2019 & 2020.MUSIC RESERVATIONS PLEASE ADD WITHIN YOUR RESERVATIONS THAT IT IS FOR MUSIC IN THE NOTE SECTION.
本日4回予約が入りました。
BarCa is defined as a fine dining restaurant: signature cuisine, served informally in a sophisticated environment. It aims to be an innovative space, not only with regard to the approaches it proposes, but also by simplifying and breaking some basic rules of the service, which is rigorous but relaxed.For Luis Bettencourt, and Rosa Bettencourt there is only good cuisine and bad cuisine. Yours defines it as a cuisine of flavor: refined taste, perfect technique and excellent product. The basis of its gastronomic philosophy lies in its influences and references: travel around the world, passion for Africa, knowledge of traditional Portuguese cuisine, life in Portugal!