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Gramercy Park​のベスト日本料理レストラン

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目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(154)

Oceans - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(1923)
価格:非常に高い
• Japanese • ユニオン ・ スクエア
本日57回予約が入りました。
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
BONDSTの写真
4.8
素晴らしい(3252)
価格:非常に高い
• Japanese • ノーホー
本日132回予約が入りました。
ノーホーに位置するBONDSTは、トレンディーなダウンタウンのレストランで、温かくシンプルな内装です。ヨーロッパ料理とアジア料理をアレンジした新しい和食を提供しています。BONDSTはシティサーチの2007年、2008年度「ニューヨーク市のベスト寿司部門」のオーディエンス賞、2008年度「ニューヨーク市のベストマティーニ部門」のオーディエンス賞を受賞しました。
The Ivory Peacockの写真
4.4
非常に良い(50)
価格:普通
• Japanese • チェルシー
本日52回予約が入りました。
The Ivory Peacock is a beautifully designed cocktail bar and restaurant located in the heart of Manhattan, steps from Madison Square Park. Designed with inspiration from some of the finest cocktail bars in London, The Ivory Peacock transports you to another world as you sip one of the extensive house cocktails or celebrated Gin & Tonics. Home to the largest collection of Gin (1,000+) in the United States and the second largest in the World, we feature a diverse array of exotic gins from almost every country in the world. Our 17 seat Emerald Bar offers a special vantage point into the extensive gin collection and is available for reservation. Our speakeasy Lounge, Ploume Bar, is open Wednesday thru Saturday from 5pm. Our Main Bar is available on first come, first serve. Executive Chef Grayson Altenberg offers a delightful all-day menu centered around a French/Japanese flair with many easy to share dishes, ideal for family style and large parties.
THE GALLERY by odoの写真
4.6
素晴らしい(9)
価格:非常に高い
• Japanese • チェルシー
本日15回予約が入りました。
To survive, we use our senses to access basic needs. But to thrive, we’ve developed the concept of art and aesthetics. From abstract ideas to physical reality, people find beauty in every aspect of life. Some art forms endure for thousands of years, while others disappear in a moment. Fusing function with aesthetics, the culinary arts is one of these. At THE GALLERY, we invite you to enjoy incredible artworks alongside our delicious culinary creations as we celebrate both life and beauty.
odoの写真
4.8
素晴らしい(32)
価格:非常に高い
• Japanese • Flatiron District
本日1回予約が入りました。
odo is open for lunch and dinner service from Wednesday through Sunday.The Lounge is open from Tuesday through SaturdayPlease note that reservations at the lounge do not offer our Kaiseki Tasting Experience.odo offers a 20 minute grace period. Please contact us via email if you are running late.For the consideration of our other guests, children younger than 10 are not allowed at the Chef's Counter. Please note that all guests seated at the Chef's Counter must partake in the tasting course.While we do our best to accommodate most allergies and dietary restrictions, we cannot accommodate vegan, vegetarian, wheat and gluten-free guests. We are also unable to accommodate guests who cannot consume seafood or seaweed.Please contact us directly at odo.reservation@gmail.com to ensure we can accommodate your needs.Cancellations can be refunded up to 48 hours from the reservation. Any cancellations made within 48 hours, as well as no shows will not be refunded.
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6281)
価格:非常に高い
• Japanese • ミッドタウン ウエスト
本日213回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Yakiniku Futago - Japanese Authentic BBQ | Chelseaの写真
4.7
素晴らしい(656)
価格:非常に高い
• Japanese • ユニオン ・ スクエア
本日17回予約が入りました。
FUTAGOは、2010年に東京で設立された和風バーベキューレストランです。私たちは、最高品質の肉を選び、他のすべてのバーベキューレストランと比べて半分の量と価格で提供するという、ユニークな「FUTAGOスタイル」のコンセプトを開発しました。 現在、FUTAGOは多くの日本のテレビ番組や雑誌によってレビューされています。私たちは、焼肉文化を世界に広めるために、Hong Kong、Taiwan、Hawaii、New Yorkなど世界で30ヶ所以上で営業しています。
BONDST Hudson Yardsの写真
4.8
素晴らしい(142)
価格:高い
• Japanese • Hudson Yards
本日100回予約が入りました。
BONDST, located at 20 Hudson Yards, is the first ever expansion of the trendy downtown restaurant with a warm minimalist interior design. The cuisine is new Japanese with European and Asian influences. The original BONDST is Citysearch's 2007 and 2008 audience award winner for Best Sushi in NYC, as well as the 2008 audience award winner for Best Martini in NYC.
Sushi by Scratch Restaurants: New Yorkの写真
価格:非常に高い
• Japanese • Flatiron District
The Michelin Guide - "This eatery from Chefs/owners Phillip Frankland Lee and Margarita Kallas-Lee is no ordinary omakase spot. The nigiri are not just supremely finessed but also infused with original touches—like the dab of sweet corn “pudding” and sourdough breadcrumbs that coat slices of hamachi. Even traditional pairings become transcendent with his house-fermented soy sauce. The iconoclastic vibe extends to the beverages, including cocktails, sake, and beer. Despite such originality, this "bar" does indeed adhere strictly to one tradition: a mini counter with seating for just ten to ensure a deeply personalized experience. Your time here is bound to pass in a blissful haze of convivial chatter."
Wokuniの写真
4.6
素晴らしい(1330)
価格:高い
• Japanese • マーレー ・ ヒル
本日55回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.

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