Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

South Los Angeles​のベスト日本料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(85)

Nobu Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(3547)
価格:非常に高い
• Japanese • ウェスト ハリウッド
本日68回予約が入りました。
Nobu Los Angeles(ノブロサンゼルス)は世界的に有名な建築家David Rockwellによりデザインされ、ラシエネガ大通りにある有名なL'Orangerieの空間に2008年の春に開業しました。メニューには、トロタルタルのキャビア添えやカツオの刺身ハラぺーニョ添え、銀鱈の味噌和えなどの、オーナーシェフ松久信幸のオリジナル料理が並びます。Nobu Los Angelesには和牛タコスやスズキのハラペーニョ味噌和え、カンパチの刺し身ベビーアーティチョークとゆずドレッシング和えなどの当地限定スペシャルメニューも用意されています。
La Bohemeの写真
4.7
素晴らしい(4663)
価格:普通
• Japanese • ウェスト ハリウッド
本日45回予約が入りました。
Located in the heart of West Hollywood, La Boheme is arguably one of the most romantic spots in L.A., surrounded by stunning views of crystal chandeliers and a glowing fireplace indoors, then travel outdoors for an enchanting atmosphere with colorful, velvet couches, antique oil paintings and magical string lights...a definite al fresco paradise. Expect a warm welcome, impeccable service, unparalleled cuisine, and chic crowd at this prime destination. Prepare to stimulate all of your senses at La Boheme. Mon-Thurs: 5pm-10pm (Food Served Till 10pm)Fri: 5pm-midnight (Food Served Till 11pm) Sat: 11am-midnight (Food Served Till 11pm) Sun: 11am-10pm (Food Served Till 10pm) Brunch (Sat & Sun) - 11am-3:45pmThe menu is unique, multifaceted, consisting of New American Cuisine with French Influence.
Catch Steak LAの写真
4.5
非常に良い(983)
価格:高い
• Japanese • ウェスト ハリウッド
本日34回予約が入りました。
At the iconic corner of La Cienega and Melrose Place, Catch Steak LA combines the authority of a classic steakhouse with the energetic vibe of a Catch Hospitality Group property. The warm, intimate restaurant with rich wood and garden-like spaces is spread throughout two levels and, soon, an outdoor patio with a retractable rooftop. The menu features a curated collection of the world's best cuts and Catch-style dishes for a more approachable steakhouse experience.
Takami Sushi & Robata Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(3523)
価格:高い
• Japanese • ダウンタウン
本日42回予約が入りました。
Takami Sushi & Robata restaurantは、最も質の高い寿司グレードの魚のみを使用しています。3つのキッチン、寿司、炉端、アジアのフュージョン料理を用意しています。Takamiは、ロサンゼルスのダウンタウンの21階以上の建物で、唯一屋外で食事を楽しめるレストランで、ロサンゼルス市街の360度の眺めを楽しめます。種類豊富なワインと酒のリストがあるフルバーを併設しています。ラウンジでは毎日ハッピーアワーを提供しています。
Koi - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(1661)
価格:非常に高い
• Japanese • ウェスト ハリウッド
本日19回予約が入りました。
Koi Los Angelesは風水とモダンなエレガンスが調和した洗練されたスペースです。キャンドルライトに照らされ、禅をテーマにしたアースカラーの自然のディテール、洗練されたデザイン、暖炉、水辺の風景のすべてが完璧な雰囲気を演出しています。 Koiでは地元と各国の食材を使用した現代的な日本料理を提供しています。Koiクリスピーライス・スパイシーマグロ添え、カリカリ・スパイシーなブリのタルタル、ハマチフュージョンのゆず醤油とトリュフのエッセンス添えなど、人気の取り分け料理を用意しています。メインディッシュには、ブラックコッドの味噌マリネ・沖縄ポテトのピューレ添え、神戸スタイルのフィレミニョン「陶板焼き」、チリシーバス蒸しの一味、生姜、椎茸添えなどを楽しめます。Koiの寿司シェフは巻き寿司に加え、伝統的な最上級の魚介類を使用して、今風の味を求める冒険心旺盛なゲストも満足する寿司も日替わりで用意しています。
Uchi West Hollywoodの写真
4.7
素晴らしい(139)
価格:非常に高い
• Japanese • ウェスト ハリウッド
本日23回予約が入りました。
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Uchi, "house" in Japanese, is founded by James Beard Award‑winning Chef Tyson Cole. Uchi offers non‑traditional Japanese cuisine with signature tastings, sushi, and a seasonal omakase. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
ADKT LAの写真
4.6
素晴らしい(175)
価格:非常に高い
• Japanese • ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
本日13回予約が入りました。
Get ready to be ADKT’d to our exceptional food and drinks. ADKT is a restaurant and bar in the heart of West Hollywood. We believe in serving the highest-quality food and drinks to our guests, showcasing French dishes infused with the vibrancy of Japanese cuisine. Our concept is designed to captivate your palate and keep you coming back for more, from special events to birthdays, anniversaries, and romantic date nights. Get ready for an unforgettable experience.
Katsuya - L.A. Liveの写真
4.5
非常に良い(2808)
価格:高い
• Japanese • ダウンタウン
本日29回予約が入りました。
Katsuyaはロサンゼルスタイムズ紙で南カリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」、OpenTableの「アメリカの人気レストラン50」の一つに選ばれました。熟練寿司職人の上地勝也とデザイナーPhilippe Starckがダイナミックに手を組んだKatsuya by Starckで満足感に浸ることができます。シェフ上地が日本の味をアメリカの味覚を巧みにアレンジし、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを提供しています。 クリスピーライスとスパイシーツナ、ブリの刺身とハラペーニョ、銀ダラの味噌漬けなどの特製料理を楽しめます。優れた才能と狂いのない技術を駆使し、Katsuya by Starckは日本料理の顔を変えています。
Blue Ribbon Sushi Bar & Grill - At The Groveの写真
4.7
素晴らしい(462)
価格:高い
• Japanese • ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
本日24回予約が入りました。
ブルース&エリック・ブロンバーグ兄弟はニューヨーク、ラスベガス、ロンドンのBlue Ribbon Restaurantsの創業者で、ロサンゼルスのThe GroveでBlue Ribbon Sushi Bar and Grillの開店をもって西海岸に到着しました。レストランでは温かく活気のある雰囲気の中で、名人の寿司職人であるトシ・ウエキによる受賞歴のある寿司、日本風のステーキハウス料理、Blue Ribbonの有名なメニューを提供しています。Blue Ribbon Sushi Bar and Grillのディナーと深夜の食事に利用可能な広範囲のメニューでは、トシのおまかせとBlue Ribbon巻き(1/2サイズのロブスター、シソ、キャビア入り)などの上質な寿司と刺身のセレクションを提供しています。魚介類以外のオプションとして、大根、椎茸、骨髄を使った850gのオックステール・フライドライスなどのBlue Ribbonの特製料理、骨付きリブステーキの玉ねぎの天ぷらとチンゲンサイ添え、Blue Ribbonの有名なフライドチキン(わさびと蜂蜜添え)を提供しています。
Norikayaの写真
4.8
素晴らしい(17)
価格:高い
• Japanese • コリアタウン
本日6回予約が入りました。
Norikaya is a Handrolls & Izakaya concept by Michelin starred Chef Akira Back, offering an elevated Japanese culinary experience, focusing on refined small plates that showcase the art of simplicity and precision. With a luxurious yet intimate atmosphere, Norikaya delivers signature dishes such as delicately crafted temaki, fresh sashimi, and seasonal tasting menus designed to highlight the finest ingredients.Each meal is a curated journey through Japanese flavours, accompanied by a carefully selected range of sake and wines. Norikaya is the perfect setting for a sophisticated evening of exquisite Japanese cuisine and exceptional service.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ