Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Meatpacking District​のベスト韓国料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(23)

Genesis House Restaurantの写真
4.3
非常に良い(62)
価格:非常に高い
• Korean • ミート パッキング ・ ディストリクト
本日18回予約が入りました。
The Restaurant at Genesis House offers an exceptional culinary experience featuring distinctly Korean cuisine. The seasonally changing menu transports diners to the heart of Korea, delivering beautifully balanced flavors and unique local and imported ingredients that not just satiate the appetite, but stimulate the senses.For the duration of the STARSCAPE installation at Genesis House, the exhibit will close to the public at 7PM and restaurant guests will have exclusive access 7 PM to 10 PM. Diners will be escorted directly into the exhibit at the end of their meal. Guests with daytime reservations will have the opportunity to bypass the public queue after their dining experience. Reservations are highly recommended, and a minimum food & beverage purchase of regular menu items is required.
Antoya (fka Samwon Garden)の写真
4.6
素晴らしい(771)
価格:高い
• Korean • NoMad
本日73回予約が入りました。
Antoya is one of the oldest Korean BBQ restaurants in South Korea. We have been established as a barbecue house since 1976 and have kept our traditions for over 42 years.Our barbecue & Korean Food recipes have been passed down from one generation to another to bring a traditional & quality Korean dining experience. We only use the highest quality of ingredients & authentic Antoya recipes.Experience one of South Korea’s best traditional Korean BBQ’s at Antoya.
GAONNURIの写真
4.7
素晴らしい(4522)
価格:非常に高い
• Korean • ミッドタウン ウエスト
本日38回予約が入りました。
GAONNURI RESTAURANT / BAR&LOUNGE - SKY ROOM(ガオヌリ・レストラン/バー&ラウンジ - スカイルーム) GAONNURI [gah-ohn-nu-ri]: 「世界の中心」 GAONNURIは、私達が物理的および比喩的に世界の中心と考えるものを象徴する名前です。 最高級の料理と折衷文化の交差点ともいえる都市、ニューヨークの中心部に位置し、さまざまなバックグラウンドを持つ人々が集まるGAONNURIでは、 伝統的な韓国料理を提供しています。本格的な料理、 思い出に残る楽しい食事を求める常連客が、今後何世代にもわたり通い続けるレストランでありたいと思っています。 ご来店をお待ちしています。
Dons Bogam BBQ & Wine Barの写真
4.6
素晴らしい(878)
価格:非常に高い
• Korean • ミッドタウン イースト
本日40回予約が入りました。
Don's Bogamは、様々な美食家やニューヨーカーの皆様に楽しく上質な高級韓国料理を提供する韓国風の焼肉レストランです。有名な韓国風焼肉のほか、当店は特別な赤ワインや、白ワイン、韓国の人気のお酒を幅広く取り揃えたバーを提供しています。また、目の前で焼肉を調理できる本格的なガスグリルが備わる韓国風のテーブルは、他の一般的な韓国レストランの韓国風レイアウトとは異なり、足元が広々としているため、ゆったりとおくつろぎいただけます。長年にわたり、多くのニューヨーカーの皆様に当店の素晴らしいサービスやメインディッシュをお楽しみいただいています。ぜひご来店ください!
Hortus NYCの写真
4.6
素晴らしい(200)
価格:高い
• Korean • NoMad
本日21回予約が入りました。
HORTUS NYC, a Michelin-recognized restaurant in 2020, continues to innovate its approach to modern Asian cuisine, emphasizing seasonal dishes crafted by Executive Chef Youjin Jung. With an impressive background at renowned establishments like Babbo, Del Posto, and Osteria Mozza, Chef Jung brings a unique fusion of her Korean heritage and refined culinary expertise to the menu.Chef Jung was recruited by General Manager Suhum Jang, her lifelong friend and classmate from the Culinary Institute of America. Together, they have elevated the dining experience at HORTUS, showcasing creative dishes that blend tradition with a contemporary flair. The newly revamped menu, launched in October, further highlights Korean flavors in a modern, approachable style.Guests can also enjoy live jazz performances every Wednesday, Thursday, and Friday from 7 PM to 10 PM without any cover charge, creating a perfect pairing of world-class cuisine and live music.
Kochiの写真
4.8
素晴らしい(86)
価格:非常に高い
• Korean • ヘルズ・キッチン
本日10回予約が入りました。
Sungchul Shim, formerly of Per Se and most recently Neta, opens his first solo project Kochi in Hell’s KitchenKOCHI - Korean for ‘skewer’- a tasting menu of skewered dishes as well as menu items inspired by traditional Korean cuisine that’s built around seasonality and balance. We are proud to present this menu as an homage to traditional Korean flavors elevated by the hand of gastronomic technique. Incorporating the freshest local ingredients daily, this is our exquisite interpretation of Korean cuisine.[PLEASE NOTE] We are not able to accommodate vegan, vegetarian with gluten-free and celiac diets as well as any allergies or aversions to allium, sesame (even if sesame oil is consumable), soy, gluten, and alcohol. We are able to accommodate vegetarians, aversions to red meat, shellfish, seafood, dairy, nut, gluten (if soy and soy sauce is consumable) and alcohol (if cooked alcohol is consumable) with at least a day of notice in advance.
Mariの写真
4.7
素晴らしい(67)
価格:非常に高い
• Korean • ヘルズ・キッチン
本日18回予約が入りました。
Sungchul Shim, chef and owner of the Michelin star restaurant Kochi opens his second Michelin star restaurant Mari in Hell's Kitchen. At Mari (roll in Korean), Sung offers a tasting menu of street-food inspired Korean hand rolls, complemented by an extensive wine list and a selection of Korean spirits like soju and chungju.Mari is offering a $145 per person seasonal tasting menu (along with a beverage pairing for $110) that explores the many facets of Korean cuisine through small plates and inventive hand rolls.Due to the nature of our tasting menu, we are unable to accommodate vegetarian/vegan diets, gluten-free diets (if soy is not okay to consume), rice-free diets, allergies to fish, allium, sesame seeds/oil, and aversion to raw seafood. If you have any questions regarding food restrictions, please contact us before making a reservation. *Reservations are available 30 days in advance and released at midnight daily.
HYUNの写真
4.5
非常に良い(232)
価格:非常に高い
• Korean • ミッドタウン イースト
本日3回予約が入りました。
HYUN offers the first wagyu omakase using whole cattle in the states. Beyond the beef grading system focused on marbling, We serve the best wagyu that meets the HYUN's standards over 30 different cuts based on each's specific taste and shape. We are not just serving good food, you are going to have a new experience of dining and another level of Korean Culture.If you are late for a reservation more than a 15 minute grace period, We will try our best to accommodate your party but may need to expedite your dining experience due to the table time limits. Please email reservation@hyun-nyc.com for all other reservation inquiries.
Mista Ohの写真
4.5
非常に良い(108)
価格:普通
• Korean • NoMad
本日5回予約が入りました。
Mista Oh is a trendy Korean BBQ and contemporary Korean restaurant in the Flatiron district located at 41 West 24th Street. From Korean braised short ribs (galbi-jjim) to bibimbap (hot stone rice bowl with assorted vegetables) and sun-dobu (soft tofu stew), we hope every customer we serve enjoys the food and dining experience as much as we do.
Nudibranchの写真
4.9
素晴らしい(39)
価格:普通
• Korean • イースト ビレッジ
本日7回予約が入りました。
Nudibranch is a Korean- Spanish restaurant with thoughtful small plates, juicy wines in a modern chic space in the East Village.plus cocktails and porrons.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • OpenTable Diner
    ニューヨーク •1​件の口コミ
    4.0
    2023年8月10日にご来店
    運ばれてくるお料理全てお取り分けしていただけるので訪問したメンバーで楽しく会話が出来る。 とっても雰囲気も良い素敵なお店でした。NTに来たらまたお邪魔したいお店の1つです。
    詳細を見る
    Antoya (fka Samwon Garden)価格:高い• 韓国料理• NoMad
    4.6
  • OpenTable DinerVIP
    ハワイ •7​件の口コミ
    4.0
    2020年12月30日にご来店
    ニューヨークで美味しい焼肉を探していました。日本風の焼肉がなかなか見つからなかったので韓国料理にしましたが大正解! とってもおいしかったです。 パンデミックの中店内飲食が禁止のためアウトドアダイニングとのことでお店の外の空間で食べましたが、寒くないように仕切られており快適でしたがかなり密室感が気になりました。 人気店のため他のお客さんとの距離もかなり近く、後ろの人と椅子がぶつかるくらいでした…他の韓国料理のお店もそうですが客同士に仕切りがないためコロナ対策の部分では少し気になりました。味もサービスもとても良かったのでまたコロナが落ち着いたら伺いたいです。
    詳細を見る
    Dons Bogam BBQ & Wine Bar価格:非常に高い• 韓国料理• ミッドタウン イースト
    4.6
  • OpenTable Diner
    ニューヨーク •1​件の口コミ
    5.0
    2018年12月5日にご来店
    夜景もみれて雰囲気が良かった
    詳細を見る
    GAONNURI価格:非常に高い• 韓国料理• ミッドタウン ウエスト
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ