Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Lower West Side​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(39)

RPM Steakの写真
4.7
素晴らしい(6176)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日85回予約が入りました。
Bill&Giuliana Rancic、Doug Psaltis、Lettuce Entertain Youによるモダンなステーキハウスです。
Sushi by Bou - Fulton Market Chicago @ Emily Hotelの写真
4.5
非常に良い(283)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ウェスト・ループ
本日14回予約が入りました。
Welcome to Sushi By Bou Fulton Market, Chicago's Only hip-hop style Omakase Experience! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," 'promises a tantalizing journey through fantastic flavors and bass heavy beats. Choose from our classic 12-course offering at $65 or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, seated hourly. At our Fulton Market location hidden within the Emily Hotel, groove to Classic 90s Hip Hop and taste the thrill of sushi exploration. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
The Evieの写真
4.8
素晴らしい(766)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日93回予約が入りました。
Led by a team of lifelong Chicago restaurant figures, The Evie is a locally-owned upscale dining destination located at the heart of the Magnificent Mile. Led by Partner George Archos (Wildberry Café), Chef-Partner Nick Nitti (Forno Rosso, Lucia Rose, Cucina 3 Italian), and Executive Chef Phil Rubino (Spiaggia, L2O, Cicchetti), the restaurant provides city locals and visitors a place to unwind and indulge while overlooking iconic Michigan Avenue. Named after George’s mother and daughter, the concept puts family at the forefront, with an emphasis on warm, Midwestern hospitality. Evie offers full lunch/dinner and weekend brunch, presenting a menu of reimagined American classics and city favorites, spotlighting dishes like chef-crafted sushi rolls, freshly baked breads, Chicago-style Wagyu hotdogs, and USDA prime steaks. Complementing the menu, our dynamic beverage program weaves together seasonality and elegance, featuring an array of classic and craft cocktails, sake, beer & wine.
Miru at The St. Regis Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(1224)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日120回予約が入りました。
Miru, Japanese for "view" celebrates the flavors and cuisine of Japan.  We invite you to join us for a collection of sharable dishes including tempura and crispy rice, a robust seafood and beef selection, as well as expertly crafted sushi, overlooking the Chicago River and Navy Pier.
Gaijinの写真
4.7
素晴らしい(79)
価格:普通
• Kyoto-style • ウェスト・ループ
本日55回予約が入りました。
Gaijin by Chef Paul Virant is Chicago’s first okonomiyaki restaurant, offering both Hiroshima and Osaka styles of the savory Japanese pancake. A self-described gaijin, or “outsider” in Japanese, Virant playfully embraces this perspective and honors traditional preparations and techniques, as well as his well-known passion for pickling and preserving. Designed to deliver a lively and interactive culinary experience, the 60-seat space is anchored by a custom 12-foot griddle and chef’s counter and offers individual Hiroshima teppan griddles for table service.The dessert menu features kakigori, a shaved ice dessert, along with mochi donuts and other Japanese-inspired treats. The bar program showcases highballs and a focused selection of beer – including a Moody Tongue-Gaijin collaboration house lager, sake, Japanese whisky, and wine.We can’t wait to see you at Gaijin!
Momotaroの写真
4.6
素晴らしい(3860)
価格:高い
• Kyoto-style • ウェスト・ループ
本日128回予約が入りました。
Bokaレストラングループの最新店Momotaroは様々なメニューを楽しめる和食のレストランで、ウェスト・ループに位置しています。エグゼクティブシェフ/パートナーのMark Hellyarが率いるMomotaroは、近年Chicago MagazineおよびChicago Socialでレストラン・オブ・ザ・イヤーに選ばれました。世界的に有名なAvroKOによる設計で、地下に居酒屋、2階にメインダイニングルームを見渡すおしゃれなプライベートスペースもあります。ご飯物や麺類、火鉢料理、温菜&冷菜、種類豊富な寿司や刺身のメニューなど90種のアイテムを用意しています。居酒屋テーブルのほとんどは先着順の利用となっていますので、アポなしでのご来店もお待ちしています!
Kumikoの写真
4.8
素晴らしい(779)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ウェスト・ループ
本日20回予約が入りました。
Kumiko is a Japanese Dining Bar (ダイニングバー)* where food and drink are treated with equal reverence. Located in Chicago’s West Loop, Kumiko boasts incredible cocktails and spirits with exquisite food to pair.Owner and bartender Julia Momosé blends Japanese ingredients and techniques to create an elevated menu of beverages and bites. Whether you come to savor some of Japan’s finest saké or walk in for a lovely dinner with friends, Kumiko welcomes you with warmth and gratitude.Kumiko is currently 18+ and does not offer a BYOB option. Sign up for our mailing list to receive occasional updates and news.
Shaw's Crab House & Oyster Bar - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(14301)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日153回予約が入りました。
Shaw's Crab Houseはシーフードが専門の活気ある大型レストランです。Shawのマネジメントチームは定番料理に加え、旬の季節が限られているパシフィックサーモン、新鮮なキングクラブ、ワカサギなどのメニューにも力を入れています。Open Table からご予約の場合は、Shawのメインダイニングルームの席を用意しています。オイスターバーは全席先着順となります。
The Izakaya at Momotaroの写真
4.7
素晴らしい(834)
価格:高い
• Kyoto-style • ウェスト・ループ
本日58回予約が入りました。
The IzakayaはMomotaroの地階に位置しています。The Izakayaとそのパブ風のメニューは、東京の横丁をイメージしています。狭いラウンジ風の「路地」に囲まれた中央のバーには日本語の手描きのメニュー、ムードのあるネオンライト、東京の古い道路標識など、東京で最も有名な戦後の闇市を思わせる装飾が施されています。ダークでエネルギッシュ、そして期待感で熟したIzakayaには30席のバーもあり、手作りカクテル、日本酒、日本の高級ウイスキー各種を取り揃えています。 ご注意:IzakayaではMomotaroのメインダイニングルームのメニューは提供していません。Izakayaの新メニューについては、メニュータブをクリックしてください。***
Nobu Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(2074)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ウェスト・ループ
本日99回予約が入りました。
OPEN FOR LUNCH 7 Days a weekCentrally located in Chicago's West Loop, Nobu Chicago playfully blends elements of old world Japanese and new world utilitarian.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ