Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Glen Park​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(16)

Niku Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(792)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • 相馬
本日38回予約が入りました。
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking. Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.
KUSAKABEの写真
4.8
素晴らしい(402)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日6回予約が入りました。
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.
Omakaseの写真
4.9
素晴らしい(380)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • 相馬
本日8回予約が入りました。
Omakaseでは、2種類の異なるテイスティングメニュー(固定価格)を提供しています。食の旅では、東京の有名な築地市場から空輸した魚を用いた数多くの和食を紹介しています。Omakaseは、伝統的なスタイルの寿司である江戸前寿司の専門店です。東京の一流レストランでトレーニングを受けたシェフと共同で調理をしています。その日に厳選された最高の魚を味わえるように、食事に合う高級な日本酒をそれぞれ選択しています。当店のシェフにご期待ください。Omakaseへのお越しをお待ちしております。
Pabu Izakaya San Franciscoの写真
4.4
非常に良い(1379)
価格:高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日11回予約が入りました。
PABU San Franciscoでは、シェフ富永謙一(Ken Tominaga)が現代風にアレンジした伝統居酒屋風ダイニングを楽しめます。マイケル・ミナとの提携により、サンフランシスコのダウンタウンにあるモダンな居酒屋&寿司バーの夢が、富永とミナのために現実のものとなりました。PABUはサンフランシスコの金融街にあるランドマーク的な101カリフォルニア内に位置し、素朴な旧世界の日本の魅力とモダンな都会の洗練を融合させ、活力に満ちた社交的ダイニングを提供しています。寿司バー利用の確約はできません。
Ozumo - San Franciscoの写真
4.6
素晴らしい(3400)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日31回予約が入りました。
サンフランシスコのエンバカデロ地区の中心部に位置する落ち着いた雰囲気のエレガントなレストランです。禅庭園からインスパイアされ、革新でモダンな日本料理を提供しています。息をのむような湾の景色、本格的なモダンな日本のデザイン、30名が座れる寿司バー、オープンキッチンと炉端グリル、おしゃれで洗練された日本酒のラウンジ、充実した日本酒リストなど、ベイエリアの他のすべての日本食レストランとは一線を画す空間を提供しています。プライベートダイニング施設もあります。 ガラス張りの日本酒の専用テイスティングルーム、花崗岩の低いテーブルを囲み座布団に座りながら本格的な日本のダイニング体験を楽しめるエレガントなこたつルームを用意しています。
Sushi Hakkoの写真
4.7
素晴らしい(269)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日1回予約が入りました。
**Welcome to Sushi Hakko on Union St. + Fillmore St.**We'd like to offer our tasting menu that's reflecting Chef Alex Kim and his team's pursuit of top notch sushi experience. Our approach is a harmonious crossover of authentic Edo-mae style with Western skill. From fish to rice, cooking rice to garnish prep - a true synergy of not only Californian but Japan.**Sushi Bar Experience**For the best experience of our tasting menu, we'd recommend the sushi bar seating, where chef will serve and explain the dish by dish, piece by piece with an extensive information of the skills and ingredients. **Regular Tables**Our regular tables are also available for the tasting menu and you can make a reservation at any time slot to your convenience.*Large Group*For any party of 7 or more, please kindly call us at 415.814.2886​ or email at sushihakko@gmail.com. We will get back to you asap. All parties will be subject to a 20% service charge. We look forward to serving you soon.
ANZUの写真
4.5
非常に良い(2626)
価格:高い
• Kyoto-style • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日5回予約が入りました。
The elegant and intimate Restaurant ANZU, located on the second level of Hotel Nikko, is one of San Francisco's most acclaimed dining experiences. Here, sustainable California cuisine is enhanced with Asian flavors, creating a whole new delicious gourmet culture that patrons from all over the world appreciate. ANZU is renowned for an epicurean ingenuity that is truly captivating – no small feat in San Francisco. Our full bar, with its breadth of wines and cocktails, displays an exciting imagination with its extensive menu of specialty cocktails and signature sake martinis. Come see what happens when contemporary tastes have a Zen breakthrough. Experience ANZU.
Live Sushi Barの写真
4.7
素晴らしい(598)
価格:普通
• Kyoto-style • ポトレロ・ヒル、ドッグパッチ
本日6回予約が入りました。
ポトレロ・ヒルの中心部に位置する Live Sushi Bar は、気軽に立ち寄れる快適で居心地の良い地元の寿司バーで、ランチとディナーを提供しています。カジュアルなダイニングルームのリラックスした雰囲気を味わったり、バーの席に座ってプロフェッショナルでクリエイティブな寿司職人との会話をお楽しみください。Live Sushi は、ユニークな演出と、活ホタテ、活ウニ、新鮮なカキやサワラなどの創造的な活け造り料理で、お好みの寿司に新しい変化を加えます。特製の巻き寿司から本格的な前菜まで、皆様が楽しめるメニューを用意しています。
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(74)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ロシアンヒル
本日8回予約が入りました。
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
Alexander's Steakhouse - SFの写真
4.7
素晴らしい(2503)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • 相馬
本日7回予約が入りました。
エグゼクティブシェフMarc Zimmermanによる私たちのメニューは、モダンなアメリカンステーキハウスの高級ダイニングの解釈に日本の要素を取り入れたものです。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョンのようなクラシックカットから、環境を考慮した方法で収穫されたシーフード、名物のハマチショット、米国で最大の種類を誇る和牛ステーキ各種(11種の和牛)を用意しています。乾燥熟成ステーキも素晴らしく、2種類のテイスティングメニューとワインディレクターJohnny Slamonがデザインした受賞歴のあるワインリストを含む、最も高級で贅沢なものを提供しています。バーマネージャーDaniel Claytonによる非常にユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、Alexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ