Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

San Carlos​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(9)

Sushi Shin - Redwood Cityの写真
5.0
素晴らしい(28)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • レッドウッド ・ シティ
本日3回予約が入りました。
Sushi Shin is an Authentic Japanese Fine dining. Featuring an Omakase menu, which is chef's choice for the most fresh, top quality of fish and seafood. Mostly imported from Tokyo fish market. Other best ingredients from all around the world. Serving Japanese Sakes and bottle Japanese beers. You can experience authentic Edomae-style sushi.
RANZANの写真
4.8
素晴らしい(63)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • レッドウッド ・ シティ
Our mission is to provide authentic Japanese food and exceptional “Omotenashi” services for people who love Japanese traditions, culture and food.​The name came from 嵐山 "Arashiyama" which also can be read as Ranzan. Arashiyama is a location in Kyoto, Japan where the Ranzan restaurant concept came from. ​At Ranzan, the menu will change every month according to the seasons in Japan.
808 Zoneの写真
4.8
素晴らしい(13)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • フォスター ・ シティ
本日5回予約が入りました。
Getting tired of the same omakase experience? Too intimidated to even go to our first one? 808 Zone may be the perfect place for you!With a contemporary kaiseki meets omakase fused with western inspiration and unexpected flavor combinations experience, your taste buds are surely to thank you for delighting them with something unique and different. Every dish aims to bring something innovative to the table while highlighting the freshness and beauty of the ingredients themselves.
Brochette and Dumpling Grillの写真
4.6
素晴らしい(32)
価格:普通
• Kyoto-style • レッドウッド ・ シティ
本日4回予約が入りました。
Coming Soon!
Nobu Palo Altoの写真
4.5
非常に良い(1565)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • パロ ・ アルト
本日63回予約が入りました。
Nobu Restaurants' now classic and seamless blend of Japanese and Peruvian food has officially made it’s way to the Bay Area. Here you may divulge in some of our signature world famous dishes like our Alaskan Black Cod, Yellowtail Sashimi Jalapeño, and Salmon Sashimi New Style just to name of few. Situated at the lobby floor of the Nobu Hotel, Epiphany we offer indoor and outdoor seating right in the heart of Palo Alto. Dine with us, stay with us.
Ethel's Fancyの写真
4.9
素晴らしい(503)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • パロ ・ アルト
本日15回予約が入りました。
A hip and fun restaurant with chef's counter dining, serving thoughtful American cuisine, with an emphasis on local seasonal products.Ethel's Fancy is open at 5 PM Tuesday - Saturday.We have a small dining room with a limited amount of reservable tables. We do keep our Bar seats and a table in the restaurant open for people to walk-ins. Walk-ins are on a first come basis. Please do not make multiple reservations with the intention of combining reservations to increase party size.All guests must be present before your party will be seated.To help provide a seamless experience for all our guests, we have allocated 2-hours for your group of 2 to 4 people.
Izakaya Ginjiの写真
4.7
素晴らしい(235)
価格:高い
• Kyoto-style • サンマテオ
本日13回予約が入りました。
Gyu-Kaku Japanese BBQ - San Mateo, CA | Downtown (Central Park)の写真
4.7
素晴らしい(747)
価格:高い
• Kyoto-style • サンマテオ
本日50回予約が入りました。
カリフォルニア州サンマテオにあるGyu-Kaku Japanese BBQは、ベイエリアでの素晴らしいひと時に理想的なスポットです!焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮でおいしい上質な肉を使用しています。肉を焼きながらよく冷えたビールを楽しめるほか、ハッピーアワーには食べ物やドリンクのお得な割引を受けられます。
Jin Shoの写真
4.6
素晴らしい(67)
価格:高い
• Kyoto-style • パロ ・ アルト
本日12回予約が入りました。
Feast on artfully prepared Japanese cuisine at Jin Sho. Its contemporary setting features an open kitchen and sushi bar for guests to watch the skillful chefs prepare their meals. Jin Sho owners and Executive Chefs Ichiro Takahashi and Noriomi Kaneko bring a fusion of flavor to creative dishes using fresh, quality ingredients. Guests can start their dining experience with a Yellowtail Jalapeño or Miso Black Cod Appetizer marinated for 3 days. They can then enjoy an entrée of an array of seasonal fish or enjoy a higher quality of common nigiri such as Blue Fin Tuna from Japan. We are excited to serve you many different kinds of fish beyond what you may find at other establishments. The chefs work tirelessly with distributors to bring the best and most unique fish & sake. Established in 2007, Jin Sho has reviews in San Francisco Magazine and San Jose Mercury News. Prior to opening JIN SHO, the chefs mastered their craft at Nobu NY.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ