Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Treasure Island​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

KUSAKABEの写真
4.8
素晴らしい(401)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日6回予約が入りました。
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.
Niku Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(787)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • 相馬
本日30回予約が入りました。
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking. Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.
Roka Akor - San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(2246)
価格:高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日39回予約が入りました。
ROKA AKOR(ロカ・アコー)は繊細なデザインとモダンな日本の炉端料理の組み合わせが特徴的なレストランで、アリゾナ州スコッツデール、サンフランシスコ、シカゴ、イリノイ州スコーキーの全米の4ヵ所に展開しています。 Roka Akorのメニューは季節ごとに変わり、寿司や刺身に加えて、プライムカットステーキ、シーフード、野菜の和風マリネやソースを楽しめます。洗練された照明が備わるモダンな内装のレストランで、中心に位置する炉端グリルが目を楽しませてくれます。シェフとの会話を楽しみながら食事を満喫できます。
Sato Omakaseの写真
4.7
素晴らしい(226)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • Tenderloin
本日5回予約が入りました。
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm. - Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front, - Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.
Pabu Izakaya San Franciscoの写真
4.4
非常に良い(1378)
価格:高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日15回予約が入りました。
PABU San Franciscoでは、シェフ富永謙一(Ken Tominaga)が現代風にアレンジした伝統居酒屋風ダイニングを楽しめます。マイケル・ミナとの提携により、サンフランシスコのダウンタウンにあるモダンな居酒屋&寿司バーの夢が、富永とミナのために現実のものとなりました。PABUはサンフランシスコの金融街にあるランドマーク的な101カリフォルニア内に位置し、素朴な旧世界の日本の魅力とモダンな都会の洗練を融合させ、活力に満ちた社交的ダイニングを提供しています。寿司バー利用の確約はできません。
Omakaseの写真
4.9
素晴らしい(379)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • 相馬
本日3回予約が入りました。
Omakaseでは、2種類の異なるテイスティングメニュー(固定価格)を提供しています。食の旅では、東京の有名な築地市場から空輸した魚を用いた数多くの和食を紹介しています。Omakaseは、伝統的なスタイルの寿司である江戸前寿司の専門店です。東京の一流レストランでトレーニングを受けたシェフと共同で調理をしています。その日に厳選された最高の魚を味わえるように、食事に合う高級な日本酒をそれぞれ選択しています。当店のシェフにご期待ください。Omakaseへのお越しをお待ちしております。
Sushi Hakkoの写真
4.8
素晴らしい(268)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日6回予約が入りました。
**Welcome to Sushi Hakko on Union St. + Fillmore St.**We'd like to offer our tasting menu that's reflecting Chef Alex Kim and his team's pursuit of top notch sushi experience. Our approach is a harmonious crossover of authentic Edo-mae style with Western skill. From fish to rice, cooking rice to garnish prep - a true synergy of not only Californian but Japan.**Sushi Bar Experience**For the best experience of our tasting menu, we'd recommend the sushi bar seating, where chef will serve and explain the dish by dish, piece by piece with an extensive information of the skills and ingredients. **Regular Tables**Our regular tables are also available for the tasting menu and you can make a reservation at any time slot to your convenience.*Large Group*For any party of 7 or more, please kindly call us at 415.814.2886​ or email at sushihakko@gmail.com. We will get back to you asap. All parties will be subject to a 20% service charge. We look forward to serving you soon.
Ozumo - San Franciscoの写真
4.6
素晴らしい(3398)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日26回予約が入りました。
サンフランシスコのエンバカデロ地区の中心部に位置する落ち着いた雰囲気のエレガントなレストランです。禅庭園からインスパイアされ、革新でモダンな日本料理を提供しています。息をのむような湾の景色、本格的なモダンな日本のデザイン、30名が座れる寿司バー、オープンキッチンと炉端グリル、おしゃれで洗練された日本酒のラウンジ、充実した日本酒リストなど、ベイエリアの他のすべての日本食レストランとは一線を画す空間を提供しています。プライベートダイニング施設もあります。 ガラス張りの日本酒の専用テイスティングルーム、花崗岩の低いテーブルを囲み座布団に座りながら本格的な日本のダイニング体験を楽しめるエレガントなこたつルームを用意しています。
6 Tablesの写真
4.3
非常に良い(7)
価格:普通
• Kyoto-style • Cow Hollow
本日3回予約が入りました。
A vibrant restaurant offers a unique dining experience by showcasing breakfast and brunch dishes inspired by six different world cuisines during the day, and transitioning to small, flavorful bites in the evening. It’s an ideal spot for early birds craving a hearty start and those looking for a laid-back, social vibe after work. Helmed by the creative team behind Okaeri Japanese Bistro and Tadaima, the menu promises something special for every palate. The restaurant also boasts an array of distinctive coffee drinks, craft cocktails, and an impressive selection of wines and beers.
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(73)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ロシアンヒル
本日6回予約が入りました。
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ