Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Scripps Ranch​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Gyu-Kaku Japanese BBQ - San Diego, CA | Scripps Ranchの写真
4.5
非常に良い(990)
価格:高い
• Kyoto-style • スクリップス・ランチ
Gyu-Kakuはカリフォルニア州の太陽が降り注ぐサンディエゴにある日本式焼肉店で、スクリップス・ランチにおいて素晴らしい体験をしたい方に理想的なスポットです。焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮でおいしい上質肉を使用しています。肉を焼きながらよく冷えたビールを楽しめるほか、ハッピーアワーには飲食のお得な割引を受けられます。ぜひ当店でくつろいだ夜のひとときをスタートさせてください。
Harmony Cuisine 2B1の写真
4.9
素晴らしい(252)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • カーニー メサ
本日8回予約が入りました。
OpenTable Diners' Choice 2022, 2023 and 2024! Come dine in our modern and relaxing atmosphere, where we serve traditional sushi and unique fusion dishes.Enjoy particularly selected sakes, wines, and unique cocktails that pair exquisitely with our fine dishes. In addition to traditional sushi, and hot and cold Japanese appetizers, our menu includes pastas, homemade desserts, and other regional fusion dishes to cater to a wide range of guests. We are also proud to offer premium A5 Wagyu dishes.Please let us serve you our traditional and creative dishes so that you can enjoy "To Become One (2B1)" with us in Harmony!
Pacific Catch - La Jollaの写真
4.6
素晴らしい(650)
価格:高い
• Kyoto-style • ラ ・ ホーヤ
本日15回予約が入りました。
Pacific Catch, the Bay Area’s premier fishhouse restaurant group, is opening its first location in San Diego County in October at Westfield UTC. The menu features sustainable seafood served in a wide variety of styles from appetizers and sharing plates to healthy bowls, sushi, tacos and burgers, complemented by a full bar and craft cocktails. The new restaurant will offer two destination patios, an open air cocktail bar, intimate booths and communal dining tables for larger parties. With ample street level parking adjacent to the restaurant, it’s a convenient option for all-day dining
Boto Sushi Del marの写真
4.4
非常に良い(28)
価格:高い
• Kyoto-style • デルマール
From tranditional sushi, to Asian fusion dishes; delicious bento to gourmet homemade dessert, we got them all here for you.My greatest joy comes from finding the highest quality ingredients and creating the taste i imagine for each fish, whether it be raw, salted with seaweed, or pickled and fermented with vinegar; it all depends on what is best for that individual piece.Our executive chef and owner Gary devotes his passion and skill to provide delicious, authertic sushi and Japanese cultural food, in order to warm people's hearts worldwide
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ