Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Kenmore​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Sushi Kappo Tamura - Dining Roomの写真
4.8
素晴らしい(1737)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日9回予約が入りました。
地元や季節の食材を使うことは日本料理において最も重要な要素で、国際的な料理のコミュニティでも第一の原則となっています。Tamuraはその理念に真剣に取り組み、太平洋岸北西部の旬の食材を使用した本格的な日本料理を提供しています。 Tamuraは割烹スタイルのレストランで、料理はオープンキッチンで調理され迅速にテーブルまで運ばれます。活気のある雰囲気の中で、スタッフとゲストが料理などについての話します。お客様を知り、親しみがありながらもプロフェッショナルな対応でサービスを提供する最高のレストランになることを目標にしています。
Kisakuの写真
4.5
非常に良い(810)
価格:高い
• Kyoto-style • ウォリングフォード
本日15回予約が入りました。
シアトルで最高の地域の寿司レストランであることを目指しています。
Moshi Moshi Sushiの写真
4.3
非常に良い(664)
価格:高い
• Kyoto-style • バラード/フリーモント
本日16回予約が入りました。
オールド・バラードの中心部に位置するMoshi Moshi Sushi(モシ・モシ・スシ)は、本格的な日本食レストランです。最高品質の魚と食材をできるかぎり使用した、伝統的な日本の寿司と日本料理料理を専門としています。日本酒、ビール、ワインに加え、種類豊富な手作りのカクテルプログラムを用意しています。
Sushi Kappo Tamura - Omakase at Sushi Barの写真
4.7
素晴らしい(13)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日1回予約が入りました。
Using local and seasonal ingredients is the most important element in Japanese cuisine. It also has become the primary principle for the international culinary community. With commitment to that philosophy, Tamura features sustainable seasonal ingredients of the Pacific Northwest in authentic Japanese preparation. Tamura is a Kappo style restaurant where food is prepared in an open kitchen and served quickly in a lively environment where staff and guests talk about the food and beyond. Our goal is to become the very best restaurant to our guests by getting to know them and serving them in a personable yet professional manner. *Please note that a 20% living wage charge is included (dine in only). The house retains 100% of these charges to help fund higher wages and benefits to all staff. Additional gratuity is not expected.
The Ivy - Seattleの写真
4.2
非常に良い(12)
価格:高い
• Kyoto-style • バラード/フリーモント
本日5回予約が入りました。
Welcome to The Ivy, where culinary tradition meets innovative flair! Nestled in Ballard, just north of downtown Seattle, we invite you to embark on a vibrant journey through Asian fusion cuisine. Our diverse menu features everything from expertly crafted sushi rolls to our indulgent double wagyu smash burger, all designed to tantalize your taste buds.We are a 21+ only establishment.
Migakuの写真
価格:非常に高い
• Kyoto-style • バラード/フリーモント
本日1回予約が入りました。
Migaku specializes in authentic Japanese “Sushi” and “Kaiseki” cuisine, served in the traditional “Omakase” style. Grand Opening on December 23rd 2024 in Seattle, WA, by a Japanese chef, Migaku has quickly distinguished itself in the culinary world. Chef Migaku Inaba is renowned for his profound dedication to the art of Japanese cuisine. His culinary journey began in the picturesque settings of Shizuoka, where he was deeply influenced by the rich natural resources and the culinary heritage of the region. After honing his skills at the esteemed hotel Kiyomizu, Chef Inaba received the prestigious “Minister of Agriculture, Forestry, and Fisheries Award,” a testament to his skill and innovation in the kitchen. Please come on in and enjoy our Japanese dining journey.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ