Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Chula Vista / Bonita​のベスト地中海料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(18)

Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(233)
価格:非常に高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日31回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Seréaの写真
4.6
素晴らしい(2259)
価格:高い
• Mediterranean • コロナド
本日21回予約が入りました。
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*
Mimoza Mediterranean Restaurantの写真
4.4
非常に良い(79)
価格:高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日16回予約が入りました。
Mimoza Restaurant brings the taste of Mediterranean lifestyle to Southern California, particularly with its authentic food, warm welcome, and festive ambiance. We welcome you to join us at our home, Mimoza, to experience the Mediterranean-style home cooking that defines us.Park at Horton Plaza for a $12 flat fee, when you dine at Mimoza
CUCINA urbanaの写真
4.7
素晴らしい(7104)
価格:普通
• Mediterranean • バンカーズ・ヒル
本日39回予約が入りました。
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Bandar Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(937)
価格:高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日8回予約が入りました。
For dining:Monday - Thursday: 4:00pm to 9:00pmFriday-Satuday: 4:00pm to 9:30pmSunday: 2:00pm to 9:00pmWe are open for Takeout everyday For more information on parties of over 6 people please reach out directly to the restaurant 619-238-0101.A 4% surcharge is added to all guest checks.Bandar Restaurant serves Mediterranean food with unique Persian spices flown to San Diego and served in original recipes. Chefs Behrooz and Shokooh create simple preparations to showcase them, alongside an exotic variety of oven-roasted eggplant, charbroiled chicken, seafood and flavorful prime steaks. Look for signature classics such as Nadari, Barg and Soltani. Bandar Restaurant is award-winning since 1996. The restaurant has a unique energy, sitting right in the heart of Gaslamp Quarter in Downtown San Diego. 
Bencotto Italian Kitchenの写真
4.6
素晴らしい(3301)
価格:高い
• Mediterranean • リトル ・ イタリー
本日42回予約が入りました。
オンライン予約は席に限りがあります。ご希望の時間帯に予約ができない場合はレストランへ直接お電話ください。 Bencottoは100%正直な北イタリア料理を提供しています。 15種類の自慢の手作りパスタを毎日12時間、できたての状態で提供しています。 店名のBencottoは良く火が通っているという意味で、これは本格的なイタリア料理の真髄です。 提供しているメニューはシンプルで、イタリアで食べられるものと同様のしかるべき味をお楽しみいただけます。 Bencottoのお食事席は、下階にあるキッチン風バーと上階にある天井の低いダイニングエリアの2種類があり、昔の温かみのある良さと現代の魅力を兼ね備えたおしゃれな雰囲気です。
Monelloの写真
4.6
素晴らしい(2626)
価格:高い
• Mediterranean • リトル ・ イタリー
本日37回予約が入りました。
隣りにレストランBencottoがあります。 Monelloは、サンディエゴの「ベストイタリアンレストラン」の姉妹店です。 毎週作られる約360kgの手作り生パスタは、Monelloの27種類のパスタメニューに利用されます。 地中海スタイルのシーフード、グルメピザも用意しています。 Monelloでは、毎週水曜にサイドテーブルのパルミジャーノチーズの中で調理するリゾットを味わえます。 週末にはユニークなイタリアンスタイルのブランチを楽しめます。 「ベストハッピーアワー2016」に選ばれたMonelloのミラネーゼアペリティーヴォでは、ドリンクと無料の小皿料理を毎晩提供しています。 予約ができない場合は、隣りにある姉妹店のBENCOTTOをチェックしてみてください。同じシェフが調理を担当しています!
Madiの写真
4.7
素晴らしい(417)
価格:普通
• Mediterranean • ケンジントン
本日27回予約が入りました。
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
ARTIFACT at Mingeiの写真
4.8
素晴らしい(860)
価格:高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日19回予約が入りました。
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Palermo Cucinaの写真
4.7
素晴らしい(85)
価格:非常に高い
• Mediterranean • ティファナ
本日5回予約が入りました。
Menu tradicional, sabor casero, italiano. En una de las casas más irónicas del Fraccionamiento Chapultepec en Tijuana.Variedad de entradas, ensaladas, sopas, pastas caseras, pizzas, cortes de carne y platillos típicos italianos.Ven a disfrutar las tardes en nuestro patio o en cualquiera de las diversas salas de nuestra remodelada casa.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ