Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

East Village​のベスト地中海料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(177)

Oceans - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(1903)
価格:非常に高い
• Mediterranean • ユニオン ・ スクエア
本日61回予約が入りました。
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Barbouniaの写真
4.6
素晴らしい(4030)
価格:普通
• Mediterranean • Gramercy Park
本日66回予約が入りました。
Barbouniaは、地中海の多彩な料理や、ゆったりとしたライフスタイルを画期的に取り入れた陽気な雰囲気のレストランです。地中海に生息するヒメジにちなんで名付けられたBarbouniaは、受賞歴のあるアトランタの建築事務所Johnson Studioが手がけた斬新な内装や、新鮮な食材を使用した地中海の本場の味を通して、地中海の伝統とその大胆な料理の魅力を伝えています。
ililiの写真
4.6
素晴らしい(8067)
価格:高い
• Mediterranean • Gramercy Park
本日95回予約が入りました。
リスペクト、インスパイア、教える、学ぶ、創造、大成。「ilili」とはTell Me(教えて)という意味です。ゲストにとって、Tell Meとは互いのストーリーに耳を傾け、理解して、お祝いと分かち合い、 長い伝統と新たな始まりなどの新たなストーリーを作ることです。ililiの料理には、レバノンから直接伝わった伝統的なレシピから、キッチンで働いてきたコックやシェフたち、おもてなしの心でサービスを行ってきたフロアスタッフやマネージャーなど、私たちのチームの歴史にいたるまで、すべてにストーリーがあります。メニューは、新しい食材、新しいアプローチ、従来の基本に新しいアレンジを加えるなど、あらゆるものにインスピレーションを得て、進化しています。ililiのキッチンで作り出す創造性豊かな料理は、ダイニングテーブルでその複雑な味がゲストの想像力をさらに掻き立てます。
Zaytinya - New Yorkの写真
4.5
非常に良い(724)
価格:非常に高い
• Mediterranean • NoMad
本日111回予約が入りました。
Zaytinya at The Ritz-Carlton New York, NoMad offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José Andrés' deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines. Zaytinya is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week.
Palmaの写真
4.9
素晴らしい(3410)
価格:非常に高い
• Mediterranean • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日58回予約が入りました。
独自の有機菜園と地元の市場から毎日新鮮な食材が届くPalmaのメニューのハイライトは、自家製パスタ、新鮮な魚介類、季節の食材です。Palmaは年中花に囲まれた隠れた庭があるグリニッジビレッジの中心部、ユニークなCornelia Street沿いに位置し、優雅かつ温かみがある雰囲気の200年の歴史を持つCarriage Houseでプライベートな食事を楽しめます。
Little Owlの写真
4.8
素晴らしい(4410)
価格:高い
• Mediterranean • ウェスト・ビレッジ
本日91回予約が入りました。
28席の素敵なウエストビレッジのレストランは、すぐに市内で最も予約の多い人気のレストランの一つとなりました。ニューヨーカーや観光客は、ジョーイ・カンパナロのシンプルで素晴らしいアメリカ風地中海料理、温かいおもてなし、フレンドリーでプロフェッショナルなサービスチームを通して、本格的なニューヨークのダイニングを体験できます。旺盛な好奇心でキッチンを覗くと、グレービー・ミートボール・スライダー、自家製リコッタ・カヴァテッリ、そしてもちろんThe Little Owlの有名なポーク・チョップなどの特製料理をジョーイが作る様子を見ることができます。
Cathédraleの写真
4.3
非常に良い(2597)
価格:高い
• Mediterranean • イースト ビレッジ
本日26回予約が入りました。
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Zou Zou'sの写真
4.6
素晴らしい(1539)
価格:高い
• Mediterranean • ヘルズ・キッチン
本日155回予約が入りました。
Zou Zou’s is a lively and modern Eastern Mediterranean restaurant from chef Juliana Latif, who spent years working at some of the most notable restaurants throughout New York City, including The NoMad. The menu is inspired by and celebrating the cuisine and flavors of the Eastern Mediterranean region, bringing in influences from Lebanon, Israel, Turkey, Egypt, Syria, and Jordan, among others. Zou Zou’s is located within the Manhattan West Plaza, on the ground level of Pendry Manhattan West. If arriving at 33rd Street (between 9th & 10th), follow the walkway to the plaza, turn left, and find the Zou Zou’s entrance on your left.If arriving at the Ninth Avenue entrance (at 32nd Street), walk through the plaza towards Whole Foods – Zou Zou’s will be on the right side of the plaza just past the NHL Experience Store.
Piccola Cucina Estiatorioの写真
4.7
素晴らしい(1680)
価格:普通
• Mediterranean • ソーホー
本日79回予約が入りました。
Piccola Cucina Estiatorio offers typical Sicilian and Greek food.
Baladeの写真
4.7
素晴らしい(1005)
価格:普通
• Mediterranean • イースト ビレッジ
本日3回予約が入りました。
An Eastern Mediterranean restaurant that is a genuine addition to New York City’s diverse International cuisines. Specializing in Lebanese cuisine, Balade is a quaint neighborhood destination in the East Village with a warm and hospitable setting. Owned and operated by Roland Semaan (Hilton Hotels, NYC; B.R. Guest Restaurant Group, NYC) – Balade, which means Local, when describing produce of high quality in Lebanese, is the true culmination of his heritage and impressive hospitality background and experience.Voted Best Middle Eastern on Zagat 2015-2016Dinners Choice Winner Open table 2013- 2014 - 2015For parties of 12+ please contact us at 212-529-6868 or email info@baladenyc.com
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ