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National City​のベスト地中海料理レストラン

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(21)

Callie Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(327)
価格:非常に高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日102回予約が入りました。
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Seréaの写真
4.5
非常に良い(2316)
価格:高い
• Mediterranean • コロナド
本日59回予約が入りました。
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*
Herb & Woodの写真
4.7
素晴らしい(6558)
価格:高い
• Mediterranean • リトル ・ イタリー
本日76回予約が入りました。
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
insideOUTの写真
4.7
素晴らしい(2421)
価格:高い
• Mediterranean • ヒルクレスト
本日42回予約が入りました。
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
CUCINA urbanaの写真
4.7
素晴らしい(7137)
価格:普通
• Mediterranean • バンカーズ・ヒル
本日51回予約が入りました。
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Bencotto Italian Kitchenの写真
4.6
素晴らしい(3336)
価格:高い
• Mediterranean • リトル ・ イタリー
本日73回予約が入りました。
オンライン予約は席に限りがあります。ご希望の時間帯に予約ができない場合はレストランへ直接お電話ください。 Bencottoは100%正直な北イタリア料理を提供しています。 15種類の自慢の手作りパスタを毎日12時間、できたての状態で提供しています。 店名のBencottoは良く火が通っているという意味で、これは本格的なイタリア料理の真髄です。 提供しているメニューはシンプルで、イタリアで食べられるものと同様のしかるべき味をお楽しみいただけます。 Bencottoのお食事席は、下階にあるキッチン風バーと上階にある天井の低いダイニングエリアの2種類があり、昔の温かみのある良さと現代の魅力を兼ね備えたおしゃれな雰囲気です。
Madisonの写真
4.4
非常に良い(3072)
価格:高い
• Mediterranean • ユニバーシティ・ハイツ
本日62回予約が入りました。
近代的な広々としたユニバーシティ・ハイツの住民の集いの場で、洗練された雰囲気の中、地中海風料理とエレガントなカクテルを提供しています(ザガットより)。
Bandar Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(946)
価格:高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日1回予約が入りました。
For dining:Monday - Thursday: 4:00pm to 9:00pmFriday-Satuday: 4:00pm to 9:30pmSunday: 2:00pm to 9:00pmWe are open for Takeout everyday For more information on parties of over 6 people please reach out directly to the restaurant 619-238-0101.A 4% surcharge is added to all guest checks.Bandar Restaurant serves Mediterranean food with unique Persian spices flown to San Diego and served in original recipes. Chefs Behrooz and Shokooh create simple preparations to showcase them, alongside an exotic variety of oven-roasted eggplant, charbroiled chicken, seafood and flavorful prime steaks. Look for signature classics such as Nadari, Barg and Soltani. Bandar Restaurant is award-winning since 1996. The restaurant has a unique energy, sitting right in the heart of Gaslamp Quarter in Downtown San Diego. 
ARTIFACT at Mingeiの写真
4.8
素晴らしい(879)
価格:高い
• Mediterranean • ダウンタウン/ガスランプ
本日20回予約が入りました。
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
GARRA cocina salvajeの写真
4.6
素晴らしい(206)
価格:非常に高い
• Mediterranean • ティファナ
Garra Cocina Salvaje by Grupo BacanalUn espacio sofisticado, relajado, con un estilo único, ubicado en el corazón de Tijuana que combina la cocina Internacional con especialidades mediterráneas reconocida por sus ingredientes de alta calidad llenos de aromas, sabores exquisitos con lo mejor de la cocina de La Baja.Ten envolverá con ambiente de música Soulful House, Jazz House y Nu Disco en las noches con DJ.Garra Cocina Salvaje tiene un secreto SPEAKEASY

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  • BethannVIP
    サンディエゴ •6​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Always an amazing time. Such fun at inside out. The ambience the staff the good excellent, never a bad time when we come. Thank you for all you do. One request is to bring back the bolognese. So so good. :)
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    insideOUT価格:高い• カリフォルニア料理• ヒルクレスト
    4.7
  • NorikoVIP
    サンディエゴ •19​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    We had a fantastic time at Herb & Wood. Since we were both busy on Valentine’s Day, we decided to celebrate on Saturday instead. From the moment we arrived, everyone at the restaurant greeted us warmly and made us feel truly welcome. Our reservation was at 5 PM, so the restaurant wasn’t too crowded yet, but even as it filled up, the level of attentiveness remained exceptional. Our waiter, Troy, was friendly, knowledgeable, and offered great recommendations. For appetizers, we had the Sicilian Crudo and one of Troy’s suggestions—a warm dinner bread served with butter, honey, and herbs. I don’t remember the exact name, but it was absolutely delicious! For our main courses, my husband had the Iberico Pork, and I had the Roasted Branzino. The Branzino was packed with herbs and flavors—I usually can’t finish a large meal, but I couldn’t stop eating it. We were too full for dessert, though I wish we had saved room! It was our first time at Herb & Wood, but it’s now on our list of favorite restaurants for special occasions.
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    Herb & Wood価格:高い• カリフォルニア料理• リトル ・ イタリー
    4.7
  • Oscar
    バハ・カリフォルニア •4​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Pretty pricey, just about $300 for 2 appetizers, 2 main dishes and 2 drinks with tax and tip. The food and service were great though and the place is beautiful.
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    Madison価格:高い• 地中海料理• ユニバーシティ・ハイツ
    4.4
  • Vic
    サンディエゴ •55​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    This is a 5 star experience! Our party of four tried four different cocktails, 12 different dishes and three desserts. Impossible to pick a favorite and impossible to select anything that was not exceptional. Additionally, the chef and team were super sensitive to serving any dishes that would be an allergy issue. So the food was glorious, the chef and team brilliant…yet the staff is what elevated the experience. From our two servers, their assistant, the sommelier and the front of house - one word - Brilliant. Best meal of the year winner
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    Callie Restaurant価格:非常に高い• 地中海料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
  • Cheryl
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •5​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Wonderful night. We probably overstay our welcome because we were visiting with our son, but they had open tables and they didn’t bother us about it. The food and service were superb
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    CUCINA urbana価格:普通• イタリア料理• バンカーズ・ヒル
    4.7
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