Downtown Windsorのベストアメリカ地方料理(南西部)レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(46)
本日22回予約が入りました。
Located at Detroit's historic "Point of Origin," Parc is nestled in the center of Campus Martius and offers a stunning 360-degree view of the cityscape, This upscale restaurant is renowned for its sophisticated menu that blends European culinary traditions, with a focus on wood-fired grill flavors. Parc's extensive wine list enhances the dining experience, complementing a diverse array of dishes.The restaurant is a popular destination not only for its gourmet dinners but also for its daily lunch offerings and weekend brunches on Saturdays and Sundays. During pleasant weather, Parc transforms by opening all its windows to offer al fresco dining, seamlessly connecting the elegant indoor ambiance with the vibrant outdoor atmosphere of downtown Detroit. Parc is more than just a place to eat; it's a destination where each visit becomes a memorable part of the contemporary Detroit dining scene, making it a must-visit for both locals and tourists alike.
本日14回予約が入りました。
デトロイトのプレミアシーフードレストラン、Joe Muer Seafoodへようこそ。1929年以来、伝統的なダイニングおよび卓越したサービスを提供し続けています。新鮮な魚を使った伝統的な魚料理や創造的なシーフード料理、スパークリングサービスに加え、デトロイトの最高の川沿いの景色が楽しめます。 新鮮な牡蠣を提供する伝統的なバーカウンターや、奥には青い御影石カウンターのある寿司バーもあります。Piano Barで新しい友人と夜のひとときを楽しめます。思い出に浸りたい場合は、早い時間にJoe Muer Loungeにお越しください。デトロイトで最も美しいダイニングスペースとして知られるJoe Muer Seafoodのシップルームでは、プライベートイベントが計画できます。最大175名まで収容できるリバーフロントルームからは、デトロイト川とウィンザーの街並みの美しい景色が楽しめます。12名の仲間とChef's Tableのキッチンで食事をする非常にユニークな経験もできます。Joe Muer Seafoodでの食事は、今後90年間忘れられないものとなるでしょう。
本日28回予約が入りました。
Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was named a semi-finalist for Outstanding Restaurant by the James Beard Foundation (2024), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
本日11回予約が入りました。
The Monarch Club is a place like no other. Passing through the Metropolitan Building’s spectacular Great Hall hints at the elegant charm that awaits. The Monarch Club exudes both old-school intrigue and modern comfort, draped in tones of deep blue, red and gold that create a luxurious backdrop for incomparable city views. Located near attractions like Campus Martius, Corktown and Little Caesars Arena, enjoy a cocktail at one of the most expansive rooftop bars in downtown Detroit. Retreat to an intimate banquette or to the Tower Keep for a more private experience, or relax outdoors around a cozy firepit. Hearkening back to Detroit’s first golden age, the Monarch Club provides a front-row seat to its next.
本日42回予約が入りました。
高品質、快適さ、価格。この3つが、The Keg Steakhouse & Bar でのユニークな体験を創り出すキーポイントです。メニューは柔らかくジューシーなステーキ、時間をかけてローストしたプライムリブ、ジューシーな貝、新鮮なサラダ、贅沢なデザートなどが特色で、もちろん素晴らしいワインリストも用意しています。The Keg のステーキには、最高級のカットのみを使用しています。この柔らかな熟成肉は、特別にブレンドした調味料が加えられ、高品質の熟成肉の天然成分を最大限に楽しめるとともに、ユニークな香りも満喫できます。柔らかくジューシーで香り豊かなステーキを、いつでも保証します。居心地の良い雰囲気で、ゲストを笑顔で歓迎しています。スタッフは明るくフレンドリーで豊富な知識を持っており、ゲストを喜ばせることを本望としています。The Keg Steakhouse & Bar は、楽しく、リラックスしてくつろげる雰 囲気のレストランです。
本日16回予約が入りました。
The Statler is an American Bistro and Cocktail Bar nestled into the heart of Downtown Detroit's Entertainment District. The Statler offers classic cuisine with a slightly modern twist, catering to both adventurous and traditional diners alike. Our menu was created by Certified Master Chef Daniel Scannell, modeling a French Bistro. The Statler delivers a world class Gastro and Mixology Bar and Formal Dining Room Experiences. Enjoy a Smoked Old Fashioned with Suntory Japanese Whiskey and Crispy Calamari, and Friends during Happy Hour, then a Bottle of Faust Cabernet Sauvignon with Braised Short Ribs and Family in our Dining Room. The Statler is within walking distance from venues like Comerica Park, Ford Field, Detroit Opera House, Fox Theatre, Little Caesar’s Arena, and more. The Statler offers FREE PARKING for 3 hours while dining in the restaurant which is located underground and inside (call for instructions or ask the Valet attendant for directions).
本日18回予約が入りました。
Bar Pigalle, located at 2915 John R Street in the heart of Brush Park, Detroit, offers a New-American, French-inspired dining experience combined with a creative selection of playful cocktails and an exceptional wine list. Led by award-winning mixologist Travis Fourmont and Chef Norman Valenti, Bar Pigalle is nestled within The Carlton Lofts, a historic building designed by renowned American architect Louis Kamper.
本日5回予約が入りました。
SavannahBlueはデトロイト風の南部料理が中心のレストラン&バーです。デトロイトのダウンタウンに位置するSavannahblueは、バックグラウンドに豊かでソウルフルなサウンドトラック(the Sounds of Savannahblue)が流れ、アーバンエクレクティックとシックな雰囲気を兼ね備えています。Savannahblueの料理はモダンな北部ソウルフードです。私たちの南部のルーツに敬意を表し、できたての料理を提供しています。新鮮な食材を使ったおいしいカクテルを楽しめます。Savannahblueは多様性、創造性、優れた顧客サービスをすべて兼ね備え..心のこもったおもてなしでお迎えしています!
本日15回予約が入りました。
Presley's Kitchen + Bar is offers Inspired American Cuisine. Open for Breakfast, Lunch & Dinner daily. Our chefs source the finest quality ingredients from local and regional purveyors in order to bring you seasonal and sustainable dishes made in our scratch kitchen.Located on the ground floor of the elegant David Whitney Hotel, at the corner of Park Avenue & Woodward.Presley's is within walking distance to Comerica Park, Ford Field, Little Caesar's Arena, The Fox Theater & The Detroit Opera House.
本日15回予約が入りました。
Central Kitchen + Bar features contemporary American cuisine in a casual and welcoming environment. With recognizable bar food serving as the foundation for our menu, our executive chef has given a new spin to the classics, upgrading them with inventive taste combinations using local and seasonal ingredients. Guests will be pleased to see that we have something that appeals to everyone. From the selection of our purveyors of produce and meats, to creating our own infusions for our hand crafted cocktails, we are committed to offering our guests the highest quality products from start to finish.