Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オレンジ カウンティ

Irvine​のベストアメリカ地方料理(南西部)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(135)

Javier's Irvine Spectrumの写真
4.6
素晴らしい(72)
価格:高い
• Mexican • アーバイン
本日178回予約が入りました。
Javier's Irvine Spectrum serves original Mexican cuisine. Opened in 2004 and located close to the 405 and 5 freeways, the restaurant offers numerous entrees and combo meals. Javier's Irvine Spectrum selects and serves only the freshest ingredients, including sustainable and in-season seafood, natural chicken and center-cut #1 prime Angus beef. Every dish is prepared fresh to order, and guests may sit in the spacious main dining room, on the intimate patio, at the bar or in a private dining area.The dining room is open Sunday through Thursday from 11:00 a.m. to 10:00 p.m. and on Friday and Saturday until 11:00 p.m. Javier's Irvine Spectrum's full bar is open daily from 11:00 a.m. to 1:00 a.m. Reservations are accepted.
The Winery Restaurant & Wine Bar- Tustinの写真
4.4
非常に良い(2645)
価格:高い
• Mexican • タスティン
本日32回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Barは、タスティン地区に新しくオープンしたレストランです。店内には、焦げ茶色のウッドフロア、革製とベルベット製のバースツールが備わり、活気のあるおしゃれで上品な雰囲気が漂っています。オレンジ・カウンティで最大規模のワインセラーには、7,500本のワインボトルを貯蔵できます。毎日営業のThe Winery Restaurant & Barでは、ランチとディナーメニューを用意しており、本格的なバーメニューを楽しめるワインテイスティングバーや、シガーパティオも併設しています。
Bosscat Kitchen & Libationsの写真
4.7
素晴らしい(711)
価格:高い
• Mexican • アーバイン
本日46回予約が入りました。
Bosscat Kitchen & Libations perfectly meshes upscale and casual dining with an expansive whiskey selection and unique offering of American comfort food. It offers high energy, open spaced concepts to promote a lively dining experience. With the rustic industrial aesthetic, brick metal and barrels are prevalent in the space. One of its most coveted attractions is the famous whiskey room, that houses hundreds of whiskies from several countries. From high end whiskies like Pappy Van Winkle, to a shot of Jameson with a Coors Light, there is something here for everyone's taste; and Bosscat prides itself on being this type of environment. Each season new flavors and recipes are brought into the kitchen. The culture and staff are encouraged to foster the fun and unique dining experience they so strongly emulate. Bosscat is open all week for lunch and dinner. Happy hour is available on weekdays, and a fun, boozy brunch menu is available on Saturdays and Sundays.
Warehouse 72 - Irvineの写真
4.4
非常に良い(48)
価格:高い
• Mexican • アーバイン
本日27回予約が入りました。
Located in Orange County’s Hyatt Regency Irvine, Warehouse 72 is an elevated, upscale restaurant and bar concept featuring Modern American cuisine with 3-hour validated parking or $9 hotel valet for 4 hours. Now Open, Warehouse 72’s 6,200-square-foot dining space is anchored by a 30-foot 3D digital art installation and features a massive indoor-outdoor bar, expansive patio, lounge areas, and private dining rooms. Inspired by the 68th Angel of Healing, the restaurant was conceptualized to captivate and entertain guests in an environment that invites guests to relax and soak in the scenic beauty of Southern California. Once open, Warehouse 72 is open seven days a week for happy hour, dinner, and late night. Reserve your table today! For more information, visit warehouse72.com.
Mimi's Cafe - Irvineの写真
4.4
非常に良い(24)
価格:普通
• Mexican • アーバイン
本日4回予約が入りました。
Make any mealtime an event to savor. From sweet and savory breakfast dishes to mouthwatering entrées, crowd-pleasing to tempting desserts, every dish is made with care, just for you and your guests. Find exactly what you’re craving at Mimi’s.
Puesto Park Placeの写真
4.5
非常に良い(1094)
価格:普通
• Mexican • アーバイン
本日17回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include the Michelin Guide, Los Angeles Times, National Geographic, Huffington Post, Eater, Refinery 29, Insider, Zagat, Thrillist, and Food and Wine.
Paul Martin's American Grill - Irvineの写真
4.5
非常に良い(3262)
価格:普通
• Mexican • アーバイン
本日45回予約が入りました。
創設者のBrian BennettとPaul Flemingは、最高の食材を用いて一から作った料理を手頃な価格で提供する近所のレストランを目指し、Paul Martins American Grillをオープンしました。 今でも「旬でおいしい」をモットーに、環境に配慮した漁師から仕入れる最高のシーフードや放し飼いの自然放牧で育った牛肉や鶏肉、職人が作るチーズや塩漬け肉を使っています。食事と一緒に自家製スピリッツで作ったカクテル、クラフトビール、100銘柄以上の豊富なワインリストを提供しており、ほとんどの銘柄をグラスで楽しめます。 豊富な種類のメニューには、小皿料理から大皿料理まで用意しています。Paul Martin'sで楽しいひと時とおいしい料理をお楽しみください。
Puesto Los Olivosの写真
4.6
素晴らしい(1776)
価格:高い
• Mexican • アーバイン
本日50回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in our hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Del Frisco's Grille - Irvineの写真
4.5
非常に良い(2278)
価格:高い
• Mexican • アーバイン
本日41回予約が入りました。
アーバイン・スペクトラムセンター内にある新しい刺激的なレストランDel Frisco’s Grilleは、アメリカの家庭的な伝統に創造的な工夫を加えた料理を提供しています。 モダンで居心地が良く、スタイリッシュで楽しいDel Frisco's Grilleは、大胆な風味や市場の新鮮な食材からインスピレーションを受け、クラシックなバーとグリルを新たなレベルに高めています。賑やかなバーを目的に訪れる人々の活気がレストランにも広がり、素敵な夜のひと時を過ごせます。 Del Frisco's Grilleでは地元の食材を使用し、薪オーブンで焼いたフラットブレッド、チーズステーキエッグロール、アヒタコスなどの、友人とシェアしやすい新たな伝統料理を提供しています。プライムステーキ、ボリュームのあるサラダ、素晴らしいサンドイッチ、シェフ特製の前菜などのメニューも用意しています。
The Goldfinchの写真
4.6
素晴らしい(206)
価格:高い
• Mexican • アーバイン
本日21回予約が入りました。
California Cuisine and an extensive Beverage and Craft Cocktail program while focusing on only the best and freshest quality ingredients.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ