Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Opa locka​のベストアメリカ地方料理(南西部)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(92)

EntreNosの写真
4.7
素晴らしい(32)
価格:非常に高い
• Mexican • マイアミショアーズ
本日6回予約が入りました。
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Michael's Genuine Food & Drink - Miamiの写真
4.6
素晴らしい(6423)
価格:高い
• Mexican • Design District
本日62回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
L’Atelier de Joël Robuchon - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(395)
価格:非常に高い
• Mexican • Design District
本日16回予約が入りました。
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Amara at Paraisoの写真
4.5
非常に良い(4923)
価格:高い
• Mexican • Edgewater
本日59回予約が入りました。
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Pembroke Pines, FLの写真
4.7
素晴らしい(5466)
価格:普通
• Mexican • ペンブローク パインズ
本日68回予約が入りました。
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Doral, FLの写真
4.8
素晴らしい(4079)
価格:普通
• Mexican • ドラル
本日74回予約が入りました。
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Blue Collarの写真
4.6
素晴らしい(1293)
価格:高い
• Mexican • MiMo/アッパー イースト サイド
本日8回予約が入りました。
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.
Bourbon Steak by Michael Mina - Miamiの写真
4.6
素晴らしい(3441)
価格:非常に高い
• Mexican • アベンチュラ
本日53回予約が入りました。
BOURBON STEAK Miamiは、有名なターンベリー・アイル・マイアミに位置しています。マイケル・マイナによるモダンにアレンジされた料理を提供する、クラシックなアメリカン・ステーキハウスです。BOURBON STEAKは南フロリダの人気ステーキハウスで、オールナチュラルでオーガニック、ホルモン剤不使用のビーフのプライムカット、世界各国から輸入した新鮮なシーフード、マイケル・マイナ特製のロブスター・ポットパイなどのモダンなアメリカ料理を提供しています。常に人気のダックファットで揚げたフレンチフライは、U.S.ニュース&ワールドリポートでアメリカのベストフライに選ばれました。 BOURBON STEAKの印象的なデザインは、国際的に有名な建築/デザイン事務所、Tony Chi and Associatesが手がけました。ダイナミックな365cmの高さのガラスのボックスのエントランス、見事な70000㎡のレストランです。館内にはカジュアルなダイニングスペースのThe Tavern、それに隣接する活気あるバー、ワインセラー、ラウンジ、輝く鏡の壁が特徴の広くグラマラスなダイニングルーム、プライベート・ダイニングルーム「グラス・ボックス」があります。
Bakanの写真
4.8
素晴らしい(1795)
価格:普通
• Mexican • ウィンウッド
本日20回予約が入りました。
Bakan combines traditional Mexican cuisine with a modern-day twist, making it the perfect new Mexican spot for the locals and tourists to enjoy visually appealing plates in a creative atmosphere.
Mignonetteの写真
4.7
素晴らしい(2395)
価格:高い
• Mexican • ダウンタウン・マイアミ
本日16回予約が入りました。
Mignonetteは、シェフのダニエル・サーファーとライアン・ローマンによるマイアミのオイスターバーです。豊富な種類のカキ、魚介類、野菜を提供しています。 マイアミ出身のダニエル・サーファーは、2012年1月に彼の最初のレストランBlue Collarをオープンしました。地元の人や観光客が頻繁に訪れるBlue Collarは、モーテル風のカジュアルな雰囲気の中で心がやすらぐアメリカ料理を提供しています。 Blue Collarの成功に続いているMignonetteは親しみやすい楽しい雰囲気で、常連客たちはたくさんの牡蠣、シャンパン、オイスター・ロックフェラーやクラムズ・カジノのようなシーフード料理、お洒落な魚介のタワーなどを楽しんでいます。自分自身が楽しめるレストランを作り上げるために努力してきたサーファーは、Blue Collarの顧客たちにユニークなオイスターバー体験をもたらすことを楽しみにしています。この新しいお店は売春婦のモーテルと関係があるわけではありませんが、カキは媚薬ですから、最後にはモーテルに滞在なんてこともあるかもしれません!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ