Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Wilsonville​のベストアメリカ地方料理(南西部)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(18)

Oswego Grill - Wilsonvilleの写真
4.5
非常に良い(983)
価格:普通
• Mexican • ウィルソンヴィル
本日34回予約が入りました。
私たちのサイトを訪れて、参考にしていただきたいと願っています。Oswego Grill は2009年3月10日、レイク・オスウィーゴに第1号店をオープンしました。2号店は2011年8月16日にウィルソンヴィルにオープンしました。当レストランは地域主体で所有、運営され、本当に皆さまの「夢が叶う」場所です!Oswego Grillはカジュアル価格でワンランク上のエレガンス。」として設計されています私たちは、私たちのUSDAチョイス国内ステーキ、ハンバーガー、新鮮なシーフードとメスキートとアップルウッドにわたる当社のサラダの一つでものすべてを調理することができます広葉樹グリル内蔵私たちのカスタムを備えています。近いうちご来店される際に会えるのを楽しみにしています!
Parkway Grille Bar + Restaurant - Hiltonの写真
4.2
非常に良い(19)
価格:普通
• Mexican • ウィルソンヴィル
本日1回予約が入りました。
Relax and unwind at Wilsonville’s newest gathering spot, Parkway Grille Bar & Restaurant. It features warm open space dining with engaged staff members, creating signature moments and memorable experiences. Taste the seasons, inspired by local producers with cuisine and craft beverages grounded in Pacific Northwest traditions.
Brix - Tualatinの写真
4.4
非常に良い(760)
価格:普通
• Mexican • テュアラティン
本日39回予約が入りました。
Now Open for Dinner Service! Come join us for food, fun, and drinks!
McCormick & Schmick's Grill - Tigardの写真
4.4
非常に良い(2768)
価格:普通
• Mexican • タイガード
本日36回予約が入りました。
McCormick & Schmick’s Grill in Tigard, OR is located in Bridgeport Village, which offers many nearby unparalleled shopping and entertainment options. We are a classic American grill patterned after the legendary eateries that became the cornerstone for restaurant dining in the early 20th century. From fresh seafood and shellfish to Steak and garden fresh salads, our goal is to exceed your dining expectations. As our guest, you will experience culinary excellence at its best. Our menus reflect seafood from the Pacific Rim, the Atlantic Ocean, and the Gulf of Mexico. We also source products from local ranches, farms, and wineries to showcase regionally inspired dishes.
Kona Grill - Tigardの写真
3.6
とても良い(116)
価格:普通
• Mexican • タイガード
本日33回予約が入りました。
Kona Grill is a classic American Grill with great steak and seafood - complemented by the best choice of sushi and margaritas at any grill in America. Kona Grill features a global menu of contemporary American favorites, award-winning sushi, and specialty craft cocktails in a polished, casual atmosphere. From brunch & lunch to dinner & happy hour, the restaurant offers a range of freshly prepared dishes from the grill, seasonal menu items and fan-favorite dishes across all dayparts. Kona Grill offers both indoor and outdoor patio dining at all its locations, $3, $6, $9 happy hour offered weekdays & NEW weekend brunch, guided by a passion for quality food and exceptional service.
Canard - Oregon Cityの写真
4.8
素晴らしい(190)
価格:高い
• Mexican • オレゴンシティ
本日35回予約が入りました。
Coming Soon!
Oswego Grill - Kruse Wayの写真
4.7
素晴らしい(2537)
価格:普通
• Mexican • レイク ・ オスウィーゴ
本日41回予約が入りました。
Oswego Grill は2009年3月10日、レイク・オスウィーゴに第一号店をオープンしました。当レストランは地域主体で所有、運営され、本当に皆さまの「夢が叶う」場所です!Oswego Grill は「手頃な価格でワンランク上の上品さ」を目指して作られました。USDAチョイスの国内産ステーキ、バーガー、新鮮な魚介類そしてサラダのうちの一つでさえも、メスキートとアップルウッドなどの広葉樹の薪を使って料理することができる自家製のオーブンが有名です。近いうちご来店される際に会えるのを楽しみにしています!
JORY Restaurant at The Allison Inn & Spaの写真
4.8
素晴らしい(1498)
価格:非常に高い
• Mexican • ニューバーグ
本日8回予約が入りました。
The Allison Inn & Spaの併設レストランとして評判を集めているJORYは、オレゴン州の肥沃な土地と気候を活かした約6,070㎡の菜園を有しています。ワインリストには、ウィラメット・ヴァレーのワイン生産者を中心に、850種類のワインを取り揃えています。エグゼクティブシェフSunny Jinが率いるJORYは、ワインカントリーの新鮮な地元の食材を使用した上質な料理で定評のあるオレゴン州有数のレストランです。ウィラメット・ヴァレーの絶景を眺めながら、素晴らしい食事を楽しめます。美術品に彩られた快適でエレガントなダイニングルームに加え、日当たりのよいポーチに設えた豪華な屋外席も用意しています。暖炉のそばで、食前酒や食後の会話をお楽しみください。
Avantiの写真
4.8
素晴らしい(291)
価格:非常に高い
• Mexican • ウェストリン
本日17回予約が入りました。
Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Tavern on Kruseの写真
4.4
非常に良い(1887)
価格:高い
• Mexican • レイク ・ オスウィーゴ
本日28回予約が入りました。
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ