Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Oxford Circus​のベストヨーロッパ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(158)

Bar Crispinの写真
4.3
非常に良い(209)
価格:高い
• Modern european • ソーホー
本日18回予約が入りました。
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Riding House Fitzroviaの写真
4.3
非常に良い(4832)
価格:高い
• Modern european • フィッツロヴィア
本日107回予約が入りました。
The Riding House Café(終日営業)はリラックスした明るい雰囲気のブラッスリーで、フィッツロビア(様々な飲食店や交流スポットが立ち並ぶ創造&メディア産業地区)に位置しています。賑やかな食堂、よりフォーマルな雰囲気のダイニングルーム、リラックスした雰囲気のラウンジ、広いダイニングバー、オープンキッチンを併設しています。 大小様々な現代風ヨーロッパ料理、あっさり目の新鮮な食材を利用したヘルシーな料理を終日楽しめます。
Andrew Edmundsの写真
4.7
素晴らしい(2045)
価格:高い
• Modern european • ソーホー
本日20回予約が入りました。
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Sketch Galleryの写真
4.2
非常に良い(458)
価格:非常に高い
• Modern european • オックスフォード ・ サーカス
本日18回予約が入りました。
In February 2022, the renowned British-Nigerian artist Yinka Shonibare CBE RA, and project architect India Mahdavi transformed the Gallery with a new installation of artworks and interiors. Shonibare’s artist-conceived vision presented a new sunshine-yellow setting designed by Mahdavi, marking a new culture-defining chapter for sketch in its 20th year. Using applique and embroidery techniques on richly dyed fabrics, Shonibare illuminates the influence of African traditions on European conceptions of our modern-day world.
Drunch Oxford Circusの写真
4.0
とても良い(387)
価格:高い
• Modern european • フィッツロヴィア
本日16回予約が入りました。
Charmingly unique, Drunch in Fitzrovia is a must for those tired of the same typical Mediterranean dining experience. From street level Drunch looks like a Parisian restaurant with a welcoming atmosphere. The best seats in the house are by the wide windows where you can sit and watch the world go by.However, a few steps below and guests are transported to a whole other world. Drunch's basement is straight out of a fairytale – its bare stone walls, with their arches and low lighting, enhance the atmospheric ambience. It is the ideal setting for romance and a real surprise to everyone who discovers it. Sophisticated and contemporary, our menu makes good use of High-end Italian ingredients to produce elegant and creative dishes a long list of excellent wines & cocktails.
Bellamy'sの写真
4.8
素晴らしい(305)
価格:非常に高い
• Modern european • メイフェア
本日1回予約が入りました。
瞬く間にロンドンのアイコン的なレストランとなった由緒正しい豪華な高級レストラン、Bellamy’s Restaurant。Norman、Gill、Maschlerが褒め称えるベラミーズ(Bellamy’s)は、旧アナベルズ(Annabel’s)のスタッフ3人によって運営され、首都ロンドンを訪れる美食家たちに絶大な人気を誇るレストランです。本格的なブラッスリーとして生まれたベラミーズ(Bellamy’s)のシンプルでおしゃれなインテリアは、中間色を基調とするヨーロッパ風のデザインに仕上がっています。ヘッドシェフのStéphane Pacoudが作り出すメニューには、シーフードを使用した魅力的なフランス料理のシンプルな特製料理を取り揃えており、人気のオイスターバーととも楽しめます。Tatlerが「美しいもの」と高く評価するベラミーズ(Bellamy’s)のワインリストもおすすめです。
Sotheby’s Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(113)
価格:高い
• Modern european • メイフェア
本日8回予約が入りました。
Sotheby’s Restaurant is a vibrant and contemporary restaurant set in the heart of Sotheby’s New Bond Street Auction House. Offering superb service and an outstanding cuisine, 'The Restaurant' is open for light breakfasts, and delicious All Day Dining food options. Our Head Chef - Myles Fensom changes our seasonal menu weekly, which is complemented by a wine list created by Sotheby’s Wine Team. Our Galleries are open for public viewing before or after you dine. Myles Fensom, Head Chef of Sotheby’s Cookbook 'The Art of Cooking: A Contemporary Twist on Georgian Fare Restaurant'. is available to purchase in the Restaurant.
Bonds Mayfairの写真
4.2
非常に良い(11)
価格:普通
• Modern european • メイフェア
本日3回予約が入りました。
Bonds, a Mayfair gastropub, invites you to indulge in delicious pub classics and carefully crafted drinks. Our talented chefs use quality, fresh, locally sourced ingredients to create a diverse menu. Explore our curated cocktails and don't miss our signature on-site infused gin. Conveniently located near Bond Street and Oxford Circus, Bonds is an ideal post-sightseeing venue in London. Join us for a delightful culinary experience, featuring some of the city's finest food, drinks, and service.
The Ivy West Streetの写真
4.5
非常に良い(4915)
価格:非常に高い
• Modern european • コヴェント ・ ガーデン
本日150回予約が入りました。
The Ivyレストランは、1917年以来、ロンドンのダイニング&社交スポットとして定着してきました。上の階には、魅力的なレストラン、プライベートルームがあります。レストランの中央には光輝くバーがあり、特徴的な模様のステンドグラスの窓、オーク材のパネル、見事な現代美術コレクションは、長く続く典型的なイギリスのレストランを象徴しています。 エグゼクティブシェフGary Leeは、Ivyの伝統を受け継いで、バランスの取れた季節のメニューを作り出しており、さらに現代の嗜好に合わせるために、アジア料理、サラダ、野菜を取り入れて、「sea and shells(魚介類)」セクションを設けました。ディレクターFernando Peireは、The Ivyを長年にわたり有名にしてきた確実なサービスを提供するために、優秀で熟練したチームを率いています。 プレ&ポストシアターメニューも人気で、アートやメディア関係などの熱心な常連客も魅了しています。
Ducksoupの写真
4.5
非常に良い(88)
価格:非常に高い
• Modern european • ソーホー
本日36回予約が入りました。
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ