Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Eugene​のベストアメリカ地方料理(北西部)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Marcheの写真
4.7
素晴らしい(2779)
価格:高い
• Northwest • ユージーン
本日58回予約が入りました。
オレゴン州ユージーンに位置するMarcheは1998年8月にオープンしました。80席のレストランには、美しい薪オーブンを備えたオープンキッチンがあります。スタイリッシュなバー、日よけとパラソルの備わる広い屋外ダイニングエリアがあり、ハーブや食用花の庭園に囲まれています。Marcheは、市場を意味するフランス語からその名を取りました。この言葉は、賑やかなフィフス・ストリート・マーケットの店舗について語り、何よりも、私達の料理の理念です。メニューは、ファーマーズマーケットで見かける新鮮で旬の地元の食材を用いています。Marcheは、最高の状態の食材のみを使用することに専念しており、四季の移り変わりに応じて変化するメニューを提供しています。Marcheは、入手可能な最高級の最もヘルシーな食材を用いることにこだわっています。そのために、有機農産物または無農薬農産物を使用しています。調理法はフランス流で、しっかり味付けし、シンプルながら美しい盛り付けがなされています。
Gordon Tavernの写真
4.4
非常に良い(769)
価格:高い
• Northwest • ユージーン
本日21回予約が入りました。
Classic American Comfort Food with a North West FlairSituated on the main floor of the Gordon Hotel, The Gordon Tavern is an oasis of Americana. The modern decor with rustic undertones, features natural wood accents and serves as the perfect backdrop to a rich and clever menu of classic American comfort food with a northwest flair.Expect generous and crowd-pleasing appetizers meant for sharing. Extensive craft beer offerings are a must as well as original handcrafted cocktails. In addition to a lunch and dinner, The Gordon Tavern offers a generous early and late happy hour as well as brunch.
SweetWaters on the Riverの写真
4.1
とても良い(91)
価格:普通
• Northwest • ユージーン
本日10回予約が入りました。
Join us in celebrating panoramic view of Eugene’s Willamette River with an expertly crafted menu of contemporary Pacific Northwest fare. Our beautifully designed dining rooms, private event spaces and riverside deck are the perfect setting to enjoy our fresh and seasonal menu proudly composed of locally and regionally sourced ingredients.
Viking Brewing - Southtowne Pubの写真
4.5
非常に良い(28)
価格:普通
• Northwest • ユージーン
本日2回予約が入りました。
The Southtowne Pub on Willamette features a full draft line of craft beer and honey ales proudly brewed in West Eugene since 2013. Viking Brewing Company has made its name making braggot, which is a beer-forward hybrid of mead and beer. We also brew non-honey ales, and feature a full bar with one of the most extensive aquavit collections in the Pacific Northwest. You can try this quintessential Scandinavian spirit in one of our house cocktails or in a flight! Head Chef, Mark Brauer, has curated a Scandinavian-inspired menu that features traditional dishes, and incorporates the Scandinavian style of marrying preserved and fresh ingredients. You will also find classic pub fare like burgers and hand-tossed pies, built with high quality and locally sourced ingredients, including meat from our local butcher. Of Norwegian decent, himself, Chef Mark has a passion for Asian cuisine, particularly Japanese, so don't be surprised when your dish is fused with other traditional World fare!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ