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Blair Villa/Poole Creek​のベストオイスターバー

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現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Beetlecatの写真
4.7
素晴らしい(3031)
価格:高い
• Oyster bar • インマン パーク
本日49回予約が入りました。
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
The Optimistの写真
4.8
素晴らしい(9037)
価格:高い
• Oyster bar • ミッドタウン ・ ウエスト
本日73回予約が入りました。
The OptimistのThe OptimistとOyster Barは、「ハンプトンズと南部」が融合したレストランで、持続可能な水産物を昔ながらの方法で調理することに情熱を注いでいます。ジョージア州のヒッコリー材でローストした絶妙な焼き具合の肉類、魚介類、甲殻類の料理をお楽しみください。メニューでは、本格的なシーフードガンボの「ポットラック」ガーリックブレッド添え、メイン州のロブスターサンドイッチ、ガルフ・グルーパー(ハタ科の魚)とスモーキーな春のヴィダリアオニオン、東西の海岸で獲れた新鮮な牡蠣を提供しています。歴史あるハムの熟成小屋が、海岸のサーフ文化をテーマに改装され、居心地の良い素晴らしいレストランに生まれ変わったというのは、ちょっと皮肉な話です。 ところで、魚介類が苦手という方もご心配なく。店内では肉料理も用意しています!シェフのFord Fryより。
Holeman and Finch Public Houseの写真
4.6
素晴らしい(288)
価格:高い
• Oyster bar • ミッドタウン
本日22回予約が入りました。
Holeman & Finch Public House is a classic gastropub serving delicious food and libations in the heart of Midtown, Atlanta. We are proud to hold the 2024 Slow Food Snail of Approval, a 2024 Wine Spectator Award of Excellence, and be a Georgia Organics Farmer Champion.Our charming space is filled with cozy booths and over 150 pieces of thoughtfully curated art. In every corner, the restaurant nods to the vibrant arts scene found in Midtown. Whether you’re grabbing a drink at the bar before heading to a show, or indulging in a Sunday Roast on a chilly evening, it’s the perfect spot for inviting food in a relaxed environment.
Aliciの写真
4.5
非常に良い(247)
価格:普通
• Oyster bar • ミッドタウン
本日14回予約が入りました。
“Alici” may be the Italian word for anchovies, but the focus at this suave seafood-themed ristorante from Pat Pascarella (of Bastone and Grana) is on oysters — 5 or 7 varieties a day — and on a variety of fish cooked in southern Italian fashion.

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