Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. アトランタメトロ

Cascade​のベストオイスターバー

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

The Optimistの写真
4.7
素晴らしい(9082)
価格:高い
• Oyster bar • ミッドタウン ・ ウエスト
本日112回予約が入りました。
The OptimistのThe OptimistとOyster Barは、「ハンプトンズと南部」が融合したレストランで、持続可能な水産物を昔ながらの方法で調理することに情熱を注いでいます。ジョージア州のヒッコリー材でローストした絶妙な焼き具合の肉類、魚介類、甲殻類の料理をお楽しみください。メニューでは、本格的なシーフードガンボの「ポットラック」ガーリックブレッド添え、メイン州のロブスターサンドイッチ、ガルフ・グルーパー(ハタ科の魚)とスモーキーな春のヴィダリアオニオン、東西の海岸で獲れた新鮮な牡蠣を提供しています。歴史あるハムの熟成小屋が、海岸のサーフ文化をテーマに改装され、居心地の良い素晴らしいレストランに生まれ変わったというのは、ちょっと皮肉な話です。 ところで、魚介類が苦手という方もご心配なく。店内では肉料理も用意しています!シェフのFord Fryより。
Holeman and Finch Public Houseの写真
4.5
非常に良い(306)
価格:高い
• Oyster bar • ミッドタウン
本日17回予約が入りました。
Holeman & Finch Public House is a classic gastropub serving delicious food and libations in the heart of Midtown, Atlanta. We are proud to hold the 2024 Slow Food Snail of Approval, a 2024 Wine Spectator Award of Excellence, and be a Georgia Organics Farmer Champion.Our charming space is filled with cozy booths and over 150 pieces of thoughtfully curated art. In every corner, the restaurant nods to the vibrant arts scene found in Midtown. Whether you’re grabbing a drink at the bar before heading to a show, or indulging in a Sunday Roast on a chilly evening, it’s the perfect spot for inviting food in a relaxed environment.
Beetlecatの写真
4.7
素晴らしい(3045)
価格:高い
• Oyster bar • インマン パーク
本日63回予約が入りました。
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Aliciの写真
4.6
素晴らしい(257)
価格:普通
• Oyster bar • ミッドタウン
本日26回予約が入りました。
“Alici” may be the Italian word for anchovies, but the focus at this suave seafood-themed ristorante from Pat Pascarella (of Bastone and Grana) is on oysters — 5 or 7 varieties a day — and on a variety of fish cooked in southern Italian fashion.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ