Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Gustavo A. Madero​のベストオイスターバー

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

La Docena - Polancoの写真
4.5
非常に良い(516)
価格:非常に高い
• Oyster bar • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日6回予約が入りました。
Casual Oyster Bar and Grill serves up some of the country´s freshest seafood. Already wildly successful in Colonia Roma and its northern hometown of Guadalajara. Chef Tomas Bermudez keeps a keen eye on all that enters the kitchen, sourcing the highest quality seafood mostly from the Pacific Coast of Mexico, supporting local small scale producers.Great wine list with many natural options in it.The seasonal cocktail list is worth a try.San Pellegrino´s Latin America´s 50 Best Restaurants Award for its quality and ambience.When reserving it is not possible to guarantee a specific table or location in the restaurant, although we always try to do our best. We have 10 minutes tolerance for reservation times, after that it is a no show. We only assign tables to complete parties, in case not everybody is present we assign a smaller table. we charge $250 pesos per person on no shows or incomplete groups.
La Docena - Romaの写真
4.6
素晴らしい(510)
価格:非常に高い
• Oyster bar • コンデサ/ローマ
本日18回予約が入りました。
Pacific Oyster Bar and Grill serving the best seafood of Mexico. This iconic restaurant in Colonia Roma, a very hip neighborhood of Mexico City, is characterized by its high quality of food and service and by its wonderful atmosphere.Chef Tomas Bermudez cares about every detail of the products that come from local producers and from the Pacific Ocean. Vegetables are organically grown by us and meat is all grass fed and organic too.Great wine list with many natural options in it. The seasonal cocktail list is worth a try.One of San Pellegrino´s Latin America 50 Best Restaurants for its quality and ambience.When reserving it is not possible to guarantee a specific table or location in the restaurant, although we always try to do our best. We have 10 minutes tolerance on reservations, after that it is a no show. We only assign tables to complete parties, in case not everybody is present we assign a smaller table. we charge $250 pesos per person on no shows or incomplete groups..
Beluga - Masarykの写真
4.7
素晴らしい(1243)
価格:非常に高い
• Oyster bar • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日18回予約が入りました。
Beluga Oyster Bar Masaryk
Ostreria 109の写真
3.4
とても良い(47)
価格:非常に高い
• Oyster bar • コンデサ/ローマ
Si estás buscando una experiencia culinaria única y auténtica en el corazón de la Condesa, definitivamente debes visitar este restaurante que enaltece la cocina de los mares mexicanos. Dirigido por el talentoso chef Raúl Valencia, este lugar ofrece una selección de platillos que destacan los sabores y texturas únicas de los ingredientes de temporada del mar.Desde el primer momento en que entras, te sorprenderá el diseño arquitectónico creado por el arquitecto Isaac Michan. El espacio está diseñado para que te sientas cómodo y relajado, con una mezcla perfecta de atemporal y modernidad.Pero lo más importante es la comida. Cada platillo es una obra de arte culinaria, presentado con un toque de autor que le da un giro interesante a los sabores tradicionales. La atención al detalle en cada plato es impresionante, y la calidad de los ingredientes es inigualable.Desde nuestras ostras, hasta las tostadas de mariscos y platillos a las brasas.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ