Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. グアダラハラ

Zapopan​のベストオイスターバー

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Beluga - GDLの写真
4.7
素晴らしい(744)
価格:非常に高い
• Oyster bar • グアダラハラ
本日42回予約が入りました。
Cocina especializada en mariscos y cortes de la mejor elección.
Campomar - Andaresの写真
4.7
素晴らしい(192)
価格:高い
• Oyster bar • サポパン
本日12回予約が入りました。
Llegamos a la zona más vibrante de Zapopan, nuestra nueva sucursal dentro de Mercado Andares está especialmente diseñada para elevar tus expectativas rodeado de una atmósfera cómoda y sofisticada. Podrás disfrutar de la experiencia que ya conoces en nuestra área de Bar, Salón o Terraza o probar nuestra selección de almejas en nuestro nuevo Oyster Bar.
La Docena - Andaresの写真
4.7
素晴らしい(229)
価格:非常に高い
• Oyster bar • サポパン
本日5回予約が入りました。
Casual Oyster Bar and Grill serves up some of the country´s freshest seafood. A culinary experience.Great ambience.Chef Tomas Bermudez keeps a keen eye on all that enters the kitchen, sourcing the highest quality seafood mostly from the Pacific Coast of Mexico and supporting local small scale producers for vegetables and meat.Great wine list with many natural options in it.The seasonal cocktail list is worth a try.San Pellegrino´s Latin America´s 50 Best Restaurants Award for its quality and ambience.When reserving it is not possible to guarantee a specific table or location in the restaurant, although we always try to do our best. We have 10 minutes tolerance for reservation times, after that it is a no show. We only assign tables to complete parties, in case not everybody is present we assign a smaller table. There is a penalty of $250 pesos for no shows or incomplete groups.
La Docena - Providenciaの写真
4.7
素晴らしい(241)
価格:非常に高い
• Oyster bar • グアダラハラ
本日13回予約が入りました。
Casual Oyster Bar and Grill serves up some of the country´s freshest seafood. La Docena Providencia is a small and intimate iconic restaurant in Guadalajara, a must. A culinary experience.San Pellegrino´s Latin America´s 50 Best Restaurants Award for its quality and ambience.Chef Tomas Bermudez keeps a keen eye on all that enters the kitchen, sourcing the highest quality seafood mostly from the Pacific Coast of Mexico and supporting local small scale producers for vegetables and meat.Great wine list with many natural options in it.The seasonal cocktail list is worth a try.When reserving it is not possible to guarantee a specific table or location in the restaurant, although we always try to do our best. We have 10 minutes tolerance for reservation times, after that it is a no show. We only assign tables to complete parties, in case not everybody is present we assign a smaller table. There is a penalty of $250 pesos for no shows or incomplete groups.
Erizo de Marの写真
4.7
素晴らしい(28)
価格:非常に高い
• Oyster bar • サポパン
A place to let yourself go.With just 22 locations and a menu that is constantly changing, Chef. Freddy Monteros offers unique dishes, prepared with high-quality ingredients and with attention to detail that is reflected in every step of the experience.A unique wine list with regions and producers that offer the true expression of Terroir and varietals.Here is where nature, art, technique and time converge. This is where you let yourself go, forget what you like and discover what you are going to like from now on.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ