Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. バンクーバー、ブリティッシュ・コロンビア州

Downtown​のベストパシフィックリム料理レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Diva at the Met - Metropolitan Hotel Vancouverの写真
4.7
素晴らしい(841)
価格:普通
• Pacific rim • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
Experience everyday exquisite at Diva, a gathering place for playful palates to connect over honest food and drink from around the world. With other three decades of practice service Vancouver locals and globetrotters alike, we know a thing or two about being a good host. But like any true Diva, we’re never quite satisfied. We’re innovation obsessed, constantly finding ways to challenge the status quo in the kitchen and behind the bar. Our cuisine invites you to rediscover international favourites while biting into the bounty of British Columbia. Quench your curiosity with inventive cocktails, or keep it simple with local brews and BC wines. Our dishes are designed to tell stories, spark conversations, and create common ground between friends old and new. Whether you’re celebrating a special occasion, or casually dropping by, you’re among friends at Diva.
1931 Gallery Bistro at the Vancouver Art Galleryの写真
4.5
非常に良い(528)
価格:高い
• Pacific rim • ダウンタウン
本日2回予約が入りました。
1931 Gallery Bistro, located on the second floor of the Vancouver Art Gallery and boasting Vancouver's best patio, is a lush bistro featuring a menu inspired by Vancouver, its art and its peoples. All proceeds from 1931 Gallery Bistro go to support the Vancouver Art Gallery and it's programming.
Tojo's Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(841)
価格:非常に高い
• Pacific rim • フェアビュー
本日3回予約が入りました。
東條は日本最南端の鹿児島にある大変美しい火山の麓で、戦後に育ちました。彼は若い頃に日本を代表する料亭のひとつで最高級和食店の、有名な大乃やで修行をしまた。大乃やで何年も1日16時間働いた東條は、彼が今日でも活用している2000種もの和食のレシピを修得しました。彼はこの時期に最高級で新鮮な魚や農産物を選別する目を養いました。東條の創作への情熱は当時は厳格であった和食の壁を越えたため、彼は1971年に北米に移りました。東條はここの先入観のない多文化は、彼の考えをより受け入れてくれるだろうと感じました。彼はバンクーバーで彼の完璧なお客様を見つけたのです。
the apron - Westin Wall Centre Vancouver Airportの写真
4.1
とても良い(68)
価格:高い
• Pacific rim • リッチモンド
本日2回予約が入りました。
At the apron, savour fresh farm to table West Coast cuisine made from the best local ingredients. Join us for breakfast, lunch and dinner in a relaxing ambiance for post-flight meals and cocktails near the airport. Try one of our favourite signature seasonal dishes: Black Pepper Lamb Ribs, Seared Duck Breast, Charred Octopus and Ginger Spiced Apple Pie

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ