Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Portage Park​のベストペルー料理レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Tantaの写真
4.7
素晴らしい(5053)
価格:高い
• Peruvian • リバー・ノース(シカゴ)
本日86回予約が入りました。
Tantaは、シカゴでペルーの風味と文化を共有することに専念しています。ダウンタウンの楽しくカジュアルかつ親しみやすい雰囲気の中で、本格的なペルー料理やドリンクを提供しています。地元産の食材と持続可能な農業や漁業に敏感である供給業者を使用し、カジュアルでありながら知識豊富で、誠実かつ気配りのあるサービスを提供しています。 Tantaには、それぞれ10名まで着席できるシェフズテーブルが2つあります。シェフズテーブルは、食事をしながらシェフがペルー料理を創造するのを眺められるセビチェバーと、オープンキッチン間にあるメインダイニングルームに位置しています。 AcurioとTanta ChicagoのシェフJesus Delgadoの創作メニューは、料理を介してペルー横断の旅に連れて行ってくれます。太平洋からアンデス山脈を通り抜けて砂漠やアマゾンまで、Tantaはペルーの文化を作り出す多様な地形や民族性を讃えます。
Kayaoの写真
4.6
素晴らしい(127)
価格:高い
• Peruvian • オールド・タウン
本日18回予約が入りました。
At Kayao, we aim to showcase the dynamic flavors, techniques, and ingredients that unite Peruvian and Asian culinary traditions. Kayao is a melting pot of cultures and cuisines, where guests are invited to embark on a culinary journey that transcends borders and opens hearts. Through our commitment to authenticity, creativity, Kayao seeks to create intrigue while also pushing the boundaries of culinary innovation.
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3023)
価格:高い
• Peruvian • ウェスト・ループ
本日47回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Casa Chiの写真
4.6
素晴らしい(12)
価格:普通
• Peruvian • Streeterville
本日7回予約が入りました。
Casa Chi is a cocktail forward Nikkei concept by Chef Richard Sandoval. Nikkei offers a unique, historical blend of flavors combining traditional Japanese tastes with the vibrant palette of Peruvian cuisine. At Casa Chi, the essence of "Earth House" is embodied in every dish, where smoke, fire, and Earth converge as central elements. Smokey Mezcal-forward cocktails and interactive hot stone cooking create a distinct dining experience meant to be shared and savored.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Brianna
    シアトル・イースタンワシントン •6​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    All the servers were great and attentive. We were given great recommendations for what to get it being our first time there. We did end up ordering too much for us, but it was worth the try. The ambiance of the restaurant is chill and fun.
    詳細を見る
    Cabra - Chicago価格:高い• ペルー料理• ウェスト・ループ
    4.7
  • Andreas
    ギリシャ •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Food was excellent! Service was very swift. Unluckily the waiter spilled some sauce over one of our coats, and the waiter was trying to ignore it - however the manager reacted very professional (voiding our bottle of wine from the bill). Therefore over all: great, we definitely recommend this place!
    詳細を見る
    Kayao価格:高い• ペルー料理• オールド・タウン
    4.6
  • dinersdriveinsdivesVIP
    トロント・オンタリオ •68​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    I visit Tanta everytime I come to Chi-Town. Love the cuisine and vibe. The cebiche is so fresh, great w the yuca chips. Had the pulpo which was super tender and flavorful. Also the Nikkei and the mussels, which my wife loved. Service was great. Will hopefully return soon
    詳細を見る
    Tanta価格:高い• ペルー料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.7
  • KimberlyVIP
    シカゴ・イリノイ州 •15​件の口コミ
    4.0
    2024年10月31日にご来店
    The upside: The food is absolutely incredible, each bite was exquisite. We got the lobster wonton tacos, the smoked swordfish dip and the hot stone tenderloin and they were all excellent. The downside: everything is quite pricey and the portions are very small. This is not a place to come if you're really hungry, unless you 're prepared to drop a few hundred dollars. The service was just OK, the menu is a little unusual and we had to really pry an explanation out of our server. They also add an automatic 18% gratuity, so be aware of that.
    詳細を見る
    Casa Chi価格:普通• 中南米料理(コンテンポラリー)• Streeterville
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ