Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Hanson Park​のベストプライムリブレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(32)

Tom's Steak Houseの写真
4.8
素晴らしい(27)
価格:高い
• Prime rib • メルローズ ・ パーク
本日12回予約が入りました。
Tom's Steakhouse is a classic American restaurant that specializes in hearty cuts of perfectly cooked steak. The restaurant opened up in 1952, and has been in continuous service ever since. Tom's serves only USDA prime aged beef for all of their steaks which are cooked to perfection on a grill over an open flame. The star of the show at Tom's are obviously the steaks. Here, diners can order all of the best cuts of meat including filet mignon, bone-in rib eye, prime rib, NY Strip , and T-bone. However, Tom's also does much more than just steaks. Diners will also find seafood, poultry and pork options as well. Some of the most ordered non-steak items include a Athenian Chicken, grilled lamb chops, fresh filet of Atlantic salmon and steamed Alaskan king crab legs.
Gibsons Italiaの写真
4.8
素晴らしい(3879)
価格:高い
• Prime rib • リバー・ノース(シカゴ)
本日92回予約が入りました。
Gibsons Italia is built on a tradition & elegance that is relentless in the pursuit of the very best. Chef-driven tastes of Italy are paired with the superiority of Gibsons Steakhouse, creating a restaurant that makes the familiar, exceptional. Beautiful private dining and events spaces available.
Prime & Provisions Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(5545)
価格:普通
• Prime rib • リバー・ノース(シカゴ)
本日96回予約が入りました。
Prime & Provisionsは、シカゴのダウンタウンの中心部にある約100年の歴史ある建物を利用したレストランです。リバー・ノースとループ・エリアの境に位置します(住所:222 North LaSalle Street)。このステーキハウスは都市の景観を作り出すラサール通りとワッカー通りのにぎやかな角にあります。ヴィンテージの建物が引き立ち、常連客は建築当時の洗練さと華やかさを今に体験することができます。メニューにはシンプルで本格的なステーキハウス料理を用意しています。最も前衛的な食材を使用したレストランのコンセプトで皆が競い合う時代に、Prime & Provisionsでは伝統的なステーキハウスのルーツを味わうことができます。Prime & Provisionsは、素晴らしいハンドカットのステーキのディナーを楽しむことが醍醐味であった時代を振り返り、品質を最も大切にしています。
Gibsons Bar & Steakhouse - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(8819)
価格:高い
• Prime rib • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日115回予約が入りました。
最上級の食材を使用した素晴らしい料理、効率的で楽しいサービスを提供するGibsons Bar & Steakhouseでは、毎晩活気のある週末のような雰囲気の中で食事を楽しめます。何千人ものゲストが体験してきたように、1度の食事で虜になることは間違いありません。
Fiorettaの写真
4.6
素晴らしい(797)
価格:非常に高い
• Prime rib • ウェスト・ループ
本日68回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
The Evieの写真
4.8
素晴らしい(735)
価格:高い
• Prime rib • リバー・ノース(シカゴ)
本日98回予約が入りました。
Led by a team of lifelong Chicago restaurant figures, The Evie is a locally-owned upscale dining destination located at the heart of the Magnificent Mile. Led by Partner George Archos (Wildberry Café), Chef-Partner Nick Nitti (Forno Rosso, Lucia Rose, Cucina 3 Italian), and Executive Chef Phil Rubino (Spiaggia, L2O, Cicchetti), the restaurant provides city locals and visitors a place to unwind and indulge while overlooking iconic Michigan Avenue. Named after George’s mother and daughter, the concept puts family at the forefront, with an emphasis on warm, Midwestern hospitality. Evie offers full lunch/dinner and weekend brunch, presenting a menu of reimagined American classics and city favorites, spotlighting dishes like chef-crafted sushi rolls, freshly baked breads, Chicago-style Wagyu hotdogs, and USDA prime steaks. Complementing the menu, our dynamic beverage program weaves together seasonality and elegance, featuring an array of classic and craft cocktails, sake, beer & wine.
El Che Steakhouse & Barの写真
4.7
素晴らしい(2062)
価格:非常に高い
• Prime rib • ウェスト・ループ
本日50回予約が入りました。
El Che Barは各国を旅したJohn Manionシェフによるアルゼンチン&アメリカンレストランで、旧チェッカー・タクシー社の建物を利用しています。外側から見た現代のブエノスアイレスをイメージした、様々な要素が混ざり合う温かい雰囲気のレストランです。店内には情熱的でどこかうっとりとしたような南米の魅力的な雰囲気が漂っています。エレガントな黒い大理石のバー、Manion氏が炭火のグリル料理を調理するオープンスペースのクッキングエリアを併設し、カスタムメイドのグリルまたは囲炉裏を使った料理(地元産の野菜、グリル肉、魚介類など)、ドリンク各種(アメリカン・スピリッツ、冒険的なカクテルなど)を提供しています。
Hawksmoor Chicagoの写真
4.4
非常に良い(293)
価格:普通
• Prime rib • リバー・ノース(シカゴ)
本日76回予約が入りました。
Welcome to Hawksmoor Chicago, where we bring our acclaimed steakhouse experience from the UK to the iconic LaSalle Powerhouse in River North. Our ethos is simple: ‘Buy the best and let it shine.’ We serve all-natural, pasture-reared, dry-aged beef from US family-run farms, cooked over charcoal and seasoned simply with sea salt. Our seafood, sourced from trusted Northeastern fishermen, is prepared with equal care.In our 16,500 sq ft space, featuring barrel-vaulted ceilings and touches from the Golden Age of Travel, Hawksmoor is perfect for any occasion. Whether you’re stopping by for cocktails, a casual lunch or a special celebration, we make sure you leave full and happy. We also offer private dining for groups of 10 to full venue buy-outs for 500—ideal for birthdays, anniversaries, weddings and corporate events.And don’t miss our Sunday Roast: dry-aged beef, beef-dripping potatoes, Yorkshire pudding and bone marrow gravy—something like a Thanksgiving dinner every Sunday.
Swift & Sons Tavern and Oyster Bar - Wrigleyvilleの写真
4.5
非常に良い(910)
価格:普通
• Prime rib • リグレーヴィル
本日45回予約が入りました。
Located directly across Clark Street from Wrigley Field, Swift Tavern is a neighborhood eatery and bar serving up po’boys, steak sandwiches, and oysters on the half shell local charming families and game-goers alike. Experience homespun culinary classics from Chef Chris Pandel alongside the hospitality expertise of Boka Restaurant Group in one of the city’s most treasured communities.
GT Prime Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(2136)
価格:非常に高い
• Prime rib • リバー・ノース(シカゴ)
本日55回予約が入りました。
地元農場や季節の食材にこだわりを持つ、パートナー兼エグゼクティブシェフでFood & Wine Best New Chef 2008を受賞したGiuseppe Tentoriが、様々なカットのステーキや季節野菜を使った肉中心の大皿料理を作り出しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ