Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Montebello​のベストプライムリブレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Stevens Steak & Seafood Houseの写真
4.2
非常に良い(720)
価格:普通
• Prime rib • コマース
本日23回予約が入りました。
It was just yesterday when we opened our doors. If Yesterday was October of 1952. Steven's is America's premier traditional steakhouse. We are committed to providing you with outstanding hospitality and serving you the best steaks. Our acclaimed wine list, rich ambiance and personal wait-service are designed to provide you with a truly memorable steakhouse experience. We also have another side of personality. Our lounge is alive with the hottest sounds of Salsa and many other Latin vibes. IIn addition, we have seven private dining rooms for that perfect quiet evening. Whether you are planning a business dinner, graduation, wedding, anniversary, rehearsal dinner, birthday or a large corporate meeting, we will satisfy your needs in a friendly and professional manner. Steven's steakhouse Gift Cards are the perfect gift for every steak lover. We look forward to serving you.
La Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(1323)
価格:非常に高い
• Prime rib • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
LA Prime at The Westin Bonaventure Hotelの写真
4.6
素晴らしい(2912)
価格:非常に高い
• Prime rib • ダウンタウン
本日19回予約が入りました。
プライムビーフと新鮮なシーフードに特化したニューヨークスタイルのステーキハウスです。受賞歴のある750以上のワインリストはカリフォルニアレッドを幅広く取り揃えています。受賞歴:2010年カリフォルニアレストラン協会よりベストワインリスト賞、2010年から2014年のワインスペクテイター賞
The Derbyの写真
4.8
素晴らしい(4293)
価格:高い
• Prime rib • アルカディア
本日40回予約が入りました。
The Derbyはレストラン以上のものを提供しています。1922年に創業され、1951年以来、家族経営で、競馬の最も感動的な瞬間の一部を紹介する素晴らしい博物館です。多忙な現代社会の生活を逃れて、シービスケットの騎手ジョージ・ウルフの時代まで遡り、世紀のレースの興奮を再び体験できます。最も異なる味を高く評価する長年のエグゼクティブシェフが調理する最高級の肉ととても新鮮なシーフードを提供しています。おすすめメニューの一部には、ベーコン・ラップ・フィレ、デルモニコ・ニューヨーク、プライムリブ、シュリンプ・スキャンピがあります。ボトルワインとグラスワインの種類豊富なワインリストを提供しています。パティオで、リラックスして高級コニャックやシングルモルトのスコッチをお楽しみください。3台の新しいプラズマテレビでスポーツイベントもご鑑賞いただけます。The Derbyでの食事は、正しい賭けをしたことが分かって微笑んだときの当たりくじを引いた感覚と似ています。
Alexander's Steakhouse - Pasadenaの写真
4.8
素晴らしい(2254)
価格:非常に高い
• Prime rib • パサデナ
本日26回予約が入りました。
Executive Chef Matt Bataは、メニュー全体で包括的な影響のヒントと共にモダンなアメリカン・ステーキハウスの高級ダイニングの解釈を提供しています。リブアイ、ボーン-イン・ニューヨーク、フィレ・ミニョン、環境を破壊しないシーフード、特製Hamachi Shot、様々な和牛などのクラシックなカットが特徴。乾燥熟成ステーキも最も重要で、2種類のメニューとWine Director Andy Bradyがデザインした豊富なワインリストなどの最高の食事を提供しています。Bar Manager Erik Lundが作った最もユニークな特製カクテルが特徴のフルバーは、あなたのAlexander's Steakhouseでの素敵な夜の始まりに最高の場所です。
Black Angus Steakhouse - Whittierの写真
4.6
素晴らしい(1918)
価格:普通
• Prime rib • ホイッティア
本日29回予約が入りました。
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
Maison Kasai at Level 8の写真
4.6
素晴らしい(82)
価格:高い
• Prime rib • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ