Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Spring Branch​のベストプロヴァンス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Toulouse - Houstonの写真
4.7
素晴らしい(2507)
価格:高い
• Provencal • リバー・オークス
本日40回予約が入りました。
Toulouse Café and Barはパリのモダンなカフェを思い起こさせる店で、友人と偶然出会ったり、近くのテーブルの人と会話が弾んだりするような場所です。中に入ると、すぐにToulouseらしい活気を感じるでしょう。ワインオープナーと温かい料理のプレートを手にした給仕スタッフ、笑顔でおしゃべりする人々、ワイングラスが触れ合う音…….洗練された心地よい雰囲気で満たされています。Toulouseは伝統ある高級ビストロとして、想像力豊かな季節のメニューを用意しています。通りに面した居心地の良いテーブル、食欲をそそるフランス料理、手作りのおいしいデザート、豊富なワインリストなど、誰もが憧れる環境が整っています。有名なキッシュ、プロの技で調理されたマスのアーモンド添え、街で一番のムール貝など、エキサイティングかつ癒されるような料理でフランスの味を楽しめます。まるでパリにいるような気分になるでしょう。
a'Bouzyの写真
4.7
素晴らしい(2670)
価格:普通
• Provencal • リバー・オークス
本日20回予約が入りました。
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail
Cafe Rabelaisの写真
4.8
素晴らしい(961)
価格:高い
• Provencal • ライス・ビレッジ
本日8回予約が入りました。
Houston’s Café Rabelais serves sumptuous French cuisine in its classic, European-inspired eatery. Fantastic starter options include the mouth-watering smoked salmon plate, the white bean and vegetable soup, as well as a variety of decadent cheese plates. Café Rabelais’s specialty dinner entrées include the seared duck breast with Szechuan demi-glace, the seared snapper in rich beurre blanc, the vegetarian orzo pasta with purple cauliflower and feta cheese and the red wine marinated ribeye with eggplant. Top off your Café Rabelais French feast with an unforgettable dessert, like the mixed nut and chocolate silk pie “fondant au chocolate sur croute de noix” or the fruity “sorbet du jour” and wash it down with a fresh, hot espresso.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ