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Alameda​のベストシーフードレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(40)

Smellys Creole Catering LLCの写真
4.6
素晴らしい(77)
価格:高い
• Seafood • オークランド
本日14回予約が入りました。
Full Service restaurant that specializes in Soulfusion.
Paradiso - San Leandroの写真
4.7
素晴らしい(1972)
価格:高い
• Seafood • サンレアンドロ
本日60回予約が入りました。
Welcome to Paradiso! We are open daily from 11:30am to 9:00 pm (closing at 9:30pm on Friday & Saturday). Whether you are looking for a birthday, anniversary, romantic dinner for two, corporate event in our private dining room, or anything in between, your great experience is waiting for you. With our award winning Level 2 Wine Spectator list, craft cocktail program, and "everything made from scratch" menu, Paradiso's California inspired Italian seafood and steakhouse has been a crowd favorite for nearly three decades. By booking your anniversary with us on open table, you get a anniversary Gift Card, so come celebrate with us! We also have takeout and delivery available, please check our website for hours and details.
Harborview Restaurant & Barの写真
4.5
非常に良い(1484)
価格:高い
• Seafood • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日88回予約が入りました。
Located at Four Embarcadero Center, Harborview Restaurant & Bar serves quintessential Cantonese Cuisine and traditional yet innovative dim sum and banquet menus, with impeccable service in an elegant and relaxed atmosphere. With a main dining room seating more than 200, Harborview also features a full bar, patio, private dining and special event space. Harborview is a combination of traditional Cantonese classics and our own original recipes, using the finest ingredients. We look forward to serving you soon!Harborview Restaurant Team
Waterbarの写真
4.6
素晴らしい(10986)
価格:高い
• Seafood • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日111回予約が入りました。
Waterbarは、魚介類を中心とした料理が楽しめる優れたデザインのレストランです。湾と街のスカイラインを見渡せるウォーターフロントにあります。料理には持続可能な方法で捕獲/養殖された新鮮な魚介類を使用しています。素晴らしい食事を楽しめるウォーターフロントの屋外パティオ(犬の同伴可)、太平洋の魅力的な魚と海洋生物で満たされた床から天井までの円形水槽があり、くつろいだ雰囲気に仕上がっています。Waterbarへのご来店をお待ちしています。
Seven Hillsの写真
4.9
素晴らしい(2479)
価格:高い
• Seafood • ロシアンヒル
本日18回予約が入りました。
Seven Hillsへようこそ。サンフランシスコのロシアン・ヒル地区にある素朴な近所のビストロで、とても新鮮で手頃な料金の素晴らしいイタリア料理を提供しています。当店の自慢は自家製パスタで、小さいながらも熟考されたワインリストを料理に添えています。ネットで必要な情報が見つからない場合は当店まで直接お電話ください。お客様とお客様のゲストのご来店をお待ちしています。
La Mar Cocina Peruana San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(8529)
価格:高い
• Seafood • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日102回予約が入りました。
La Mar Cebicheri­a Peruanaは、ペルーのいたるところにある数多くのセビチェ専門店から発想を得て、ペルー料理の最高の宝であるセビチェを大切にし、国際化するためオープンしました。セビチェ、ペルーの魚介類、景色を楽しむために創業したペルー式のセビチェ専門店です。
Angler San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(277)
価格:非常に高い
• Seafood • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日49回予約が入りました。
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California. Chef de Cuisine, Joe Hou
Historic John's Grillの写真
4.7
素晴らしい(7475)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日63回予約が入りました。
John's Grill(ジョンズ・グリル)は1908年以来サンフランシスコの伝統となっています。市内で最も古く有名な歴史あるレストランの一つで、おいしいステーキ、巧みに調理した新鮮なシーフード料理、素晴らしいサービス、ユニークな雰囲気を楽しみたいセレブの間で人気です。作家ダシール・ハメットの「マルタの鷹」の舞台となったJohn's Grillは賛辞を集め、Esquireでベスト10に選ばれたほか、Gourmet Magazineでも紹介されました。 上階のダイニングルームでは毎晩ジャズの生演奏を楽しめます。 ZAGAT採点:料理 26 / 内装 24 / サービス 25 / 価格 44ドル タイムスリップしたように感じる1908年築のダウンタウンのランドマークで、素晴らしいステーキ料理と強いドリンクを求め、観光客と地元客が集まります。現存する最古のサンフランシスコスタイルの飲食店の一つです。「マルタの鷹」の舞台で、シール・ハメットの行きつけの場としても知られています。 John's Grillは、Zagatでサンフランシスコのダウンタウンのステーキハウスの第1位に選ばれました。
Mastro's Steakhouse - San Franciscoの写真
4.5
非常に良い(1875)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日107回予約が入りました。
Mastro's collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Saisonの写真
4.8
素晴らしい(27)
価格:非常に高い
• Seafood • 相馬
本日7回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

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